Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 43 z 91 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 67 ... 91  Next

Go down

Dawaj kogoś ze SPECu, oni też potrzebują miłości.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Lu, dzięki. *zgarnia serducho* < / 3

Mogę spróbować Webbera, jak się z nim dogadam w kwestii wyglądu. Z Ethel też jest ciężko, bo nadal nie wiem, jaką ma fryzurę. Mam wrażenie, że ona sama tego do końca nie wie. Choć faktycznie kobieta by się przydała. Może zerknę, jakie ma postaci zarezerwowane i wtedy coś wykminię. Domyślam się, że nie chcecie mi powiedzieć, co miałaby rob--- EV, NIE. Jest za trudny! Dziś już przysiadłem do Skoczka. Koniec z ciężkimi do narysowania postaciami. |:<

edit: ze S.SPECu..? Hm. Cronus odpada, bo jego to na bank spieprzę. Kyofu albo Kira wydają się w miarę do ogarnięcia.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Zero napisał:Rany. Weź wyjdź. Myślałem, że jeden zajebisty szkic to już dużo. Potem był drugi - okej. Ale żeby tak trzy naraz? KOŃCZĄ MI SIĘ JUŻ SŁOWA POCHWAŁY, NO. Wiedziałem, że genialnie ci wyszedł, ale żeby aż tak? Jeszcze ta fryzura. Trzeba cy podrzucać więcej postaci, żebyś ćwiczył nowe, bo dobrze ci to idzie, ha! Genialny jest. A ja teraz mogę spełniony oddalić się pod prysznic.

Skopiuję i się podpiszę. ._.
Co prawda ja nie idę spełniona pod prysznic, bo już się kąpałam, ale i tak po prostu... woah. Miny. I włosy. I ubrania. I wszystko. .__.

W ogóle kocham tą koszulkę i "Napis". xDD Czekam na Webba!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ewentualnie jest Haruki ._.
I w ogóle, KTO odmierzał Ci przydział talentu? Bo temu komuś zdecydowanie przydałoby się wyjaśnić znaczenie słów umiar, limity i sprawiedliwość. Nie mogę pozbierać szczęki z podłogi po tych wszystkich szkicach, no po prostu zaraz Webber będzie mógł sobie zrobić przytulną pajęczynkę między moimi zębami, czy coś. Ale nawet to mnie nie uspokaja, jak widzę Twoje rysunki, mózg się przegrzewa próbując pojąć, jakim cudem można tak rysować ._. Kocham, kocham i jeszcze raz ukochuję z całego serduszka <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Rhy, dzięki. I tak. Nawet mam już pomysł na Webbera, ale niestety, będzie mieć rękę, a to takie trudne...

Lil, bez przesady. Chociaż to miłe. Wielkie dzięki. I faktycznie jest jeszcze Haruki. Chyba z nich wszystkich najprostszy w rysowaniu. Hm.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

A gdzie ja przesadzam? Ja nigdy nie przesadzam, zapamiętaj to sobie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Lilo, ty często przesadzasz. XD
Z S.SPECu możesz narysować Haruki'ego albo Kirę. Chętnie ich zobaczę w twoim wykonaniu. ^.^
Z innych propozycji, masz Memory, bo ona tak smutna siedzi sobie cichutko w ambulatorium...
Heh. Ilekroć widzę twoje rysunki, mam ochotę sobie kupić tablet i też spróbować rysowania w programach graficznych...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:... tak bardzo wygląda, jakby wszystko miał w dupie.
To taki Skoczek-alternatywny. W dodatku z dzieciństwa. Soreh, to trudna postać. D:<

Damn. To jako pierwsze pojawiło mi się w głowie. Te... oko, ta fryzura - no po prostu geniusz. Bardzo dobry alternatywny Skoczek. Bardzo. Może to kiedyś wykorzystam w jego historii z dzieciństwa, bo postawa na tym rysunku zasługuje na dłuższą analizę. Zdecydowanie.

Skoczek
Pudel     Opętany
Skoczek
Pudel     Opętany

GODNOŚĆ :
Christopher Alexander Black (godność przybrana z powodu amnezji!)

Powrót do góry Go down

Nigdy, Nat, nigdy. Nie, kiedy chwalę czyjś talent. Co najwyżej niektórym wydaje się, że przesadzam, bo sami coś umieją. Ale jako że dla mnie sukcesem jest narysowanie trójkąta, to poziom Grosa jest dalej niż kosmos.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Natie, spraw sobie. Lilo, dzięki raz jeszcze. Mysza, dobrze, że się podoba. < / 3

... tak.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

*tu wstaw wszystkie możliwe pochwały, jakie już mówiłam i jakie jeszcze powiem, bo jestem leniem i nie chce mi się po raz kolejny produkować, ale wyrażam szczery podziw*
Webb, zmieniaj ten avatar i przestań udawać brzydala ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 43 z 91 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 67 ... 91  Next
- Similar topics