Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: My

Strona 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Pisanie 05.11.13 20:55  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
Growlithe napisał:Pewnie. Moje ramię / przedramię / dłoń jest do twojej pełnej dyspozycji. I słyszysz podwójne odgłosy?
Dziękuję. ^^

Growlithe napisał:Nieźle... ja tam w lesie czuje się doskonale. Arthura ciągle ciągnę do tego trzydzieści minut drogi od mojego domu, ale teraz już coś nie chce mnie nawet widzieć. Samemu to też nie taka frajda jak z kimś...
Możesz mnie kiedyś zabrać. Szczególnie na jesień. Dlaczego? Ja jak mam dobry humor to mogę się zachowywać jak dziecko, które bawi się wszystkim co spotka. Jak to ktoś kiedyś mnie ładnie podsumował "Młoda na sercu, dorosła na umyśle".

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.11.13 21:00  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
W lesie jest za dużo pająków...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.11.13 23:13  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
Dlaczego wszyscy piszą o domu SlenderMan'a? Wy chcecie zbierać kartki! Idę z wami, przechytrzyłam was! Chcieliście iść bezemnie...! Poza tym, im więcej osób tym raźniej, nieprawdaż? Nie patrząc, ja też dobrze czuje się w lesie jednak moje halucynacje mi wtedy odwalają że zawsze do lasu idę z psem bo czuję się obserwowana przez moją sunię...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.04.14 21:27  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
Lolicon ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ napisał:W lesie jest za dużo pająków...
Ciebie też potrzymałbym za rękę. *le zapłon szachisty* Poza tym nie ma ich tam aż tak dużo. Jak byłem z Arthurem, to spotkaliśmy tylko jednego dżentelmena na łące... Ale wziąłem go i przeniosłem na drugi koniec, bo by mi się Arth wykrwawił, wydrapując sobie skórę na ramieniu do mięśni, uh.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.04.14 22:11  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
Gilb napisał:Ale wziąłem go i przeniosłem...
... ;_____;
Jest dużo! Siedzą na tych swoich pajęczynach pomiędzy drzewami jak jakieś jebane pułapki.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.04.14 22:16  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
Bo to są jebane pułapki. One tylko czyhają na niewinne stworzenia, by spaść na nie i po nich połazić. Jak każde inne ustrojstwo, które pełza i mieszka w trawie.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.04.14 22:57  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
No dokładnie. Dlatego z matką po lesie zawsze łaziliśmy z kijami, a potem zrobiłem bunt nastolatka i już nigdy więcej nie zawitałem do lasu.
Fuck da forest.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.04.14 23:06  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
No, zawsze jak zmuszali mnie do chodzenia na grzyby, gdy byłem młodszy to wypatrywałem pajęczyn. W sumie wtedy jeszcze obawiałem się pająków. Nikt nie chciałby wylądować z krzyżakiem na ryju. No, ale teraz trzeba sobie jakoś radzić. Ostatnio pająk zwiesił mi się z okna tuż przed twarzą i było takie: Coś mi tu nie gra... *odsuwa głowę i zerk na wiszącego pająka* No to wziąłem kartkę i bohatersko go zgniotłem. ~

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.04.14 23:20  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
Na obozie dwa razy weszłam w takie gigantyczne pajęczyny, zrobione na dwóch drzewach... byłam wtedy na manewrach i nocowaliśmy w lesie, więc niewiele było widać. ._. Niektórzy dopiero po jakimś czasie się orientowali, że w cokolwiek wleźli... a mali, niechciani goście chodzili im po plecach i... wrrr.. *czuje się jakby opowiadała horror*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.04.14 23:50  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
Przestańcie, bo aż ciary mam. I moja matka w ogóle bawi się w bohaterkę i każdego pająka łapie w szklankę i wyrzuca przez okno asdfghjk.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.04.14 16:08  •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie
... też nie zabijam pająków. Biorę to, na czym aktualnie są (książka, kartka, whatevah), do szklanki, rzadziej łapię za pajęczynę i zwyczajnie wynoszę. Mnie nic złego nie zrobiły, niech sobie żyją, byle nie w moim pokoju. Między innymi dlatego nie rozdeptałem pająka, jak byłem z Arthurem na randce na polanie i sobie buszowaliśmy pod drzewem na kocu. A było w chuj gorąco, więc [pająk] powinien mi być wdzięczny, że ruszyłem leniwą dupę, wziąłem go i wyniosłem na drugą stronę polany.

Chociaż to i tak przykre, że wszyscy nie znosicie lasów, bo robaki. *samotnie błądzący wśród drzew*

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie   •  Fobie - Page 2 Empty Re: Fobie

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: My

Strona 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next