Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Pisanie 11.06.14 21:52  •  Bal letni / festyn  - Page 3 Empty Re: Bal letni / festyn
Post pod postem, hue. Ale... bo teraz jest ten pomysł Yuna, nie. To robimy festyn? Nie robimy? Yunowy event wprowadzi się dopiero później czy jak? *taki zagubiony ziemniak*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.14 21:58  •  Bal letni / festyn  - Page 3 Empty Re: Bal letni / festyn
Wiadomo, że nie wszyscy w wydarzeniu Yunosuke będą chcieli brać udział. Niektórzy wolą takie małe, niewiele znaczące festyny, na których mogą się rozluźnić. Nie zapominajmy też, że są osoby, które prowadzą postacie ludzkie, absolutnie nie zaangażowane w życie i sprawy wojskowych i Władzy. Myślę więc, że albo to jakoś łagodnie ze sobą przepleść (może jakieś porwanie na balu?), albo zrobić jedno po drugim.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.14 22:04  •  Bal letni / festyn  - Page 3 Empty Re: Bal letni / festyn
Jedno po drugim! I przypomnieliście mi, że teraz moja kolej na plagi a o czym cały czas zapominam D: Shit.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.14 22:05  •  Bal letni / festyn  - Page 3 Empty Re: Bal letni / festyn
Yo, ale na festynie miał być ten konkurs z wątkami fabularnymi, a niektórzy pozgłaszali postaci i mi do konkursu, i do eventu Yuna, więc tak trochę zgrzyta.
Ale jak będzie jedno po drugim, to okej~ *ziemniak się odnalazł, fanfary*

EDIT: No właśnie tak sobie dzisiaj też o tych plagach przypomniałam i takie "alecosięznimiwłaściwiedziejeco?"... XD"

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.14 22:07  •  Bal letni / festyn  - Page 3 Empty Re: Bal letni / festyn
No to niech będzie jedno po drugim. :3 Tylko też nie można tego przeciągać, bo cały zapał zmaleje i umrze.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.14 22:09  •  Bal letni / festyn  - Page 3 Empty Re: Bal letni / festyn
No już się biorę za plagi noooo D: Nie bić.

Z jednej strony można ten festyn zrobić jako coś nieco odrębnego od eventu... W sensie no wiecie, dwie różne rzeczywistości xD

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.14 22:11  •  Bal letni / festyn  - Page 3 Empty Re: Bal letni / festyn
Taki totalny brak czasu i przestrzeni? Tyle, że chyba fajnie byłoby to jakoś sobie dodać jako wątek fabularny. '

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.14 22:12  •  Bal letni / festyn  - Page 3 Empty Re: Bal letni / festyn
Ewentualnie wyjątkowo na czas festynu dać możliwość pisania w 3 miejscach?

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.14 22:17  •  Bal letni / festyn  - Page 3 Empty Re: Bal letni / festyn
Dobra, nie chce mi się ogarniać na razie całego tematu, ale ogólnie zazwyczaj organizacja większego wydarzenia wiąże się z tym, że będzie się ono przeciągać, a ktoś będzie chciał poprowadzić sobie inne wątki fabularne, więc to byłoby dobrym rozwiązaniem. Oczywiście to i tak pod kątem tego, że kto będzie chciał skorzystać z tej możliwości, to po prostu skorzysta.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.14 22:26  •  Bal letni / festyn  - Page 3 Empty Re: Bal letni / festyn
Od razu w dziesięciu.
Nie no, można dać to. .-.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3