Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Pisanie 30.05.14 12:33  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
Nathaniel napisał:
Nath i Ai nie potrafią pływać, tak tylko mówię... |D"

... Mój Nathair też nie umie. Ba! On się tego boi D: Kurde.

W wakacje sporo osób może nie mieć czasu, więc chyba najlepszy ten miesiąc ale z drugiej strony zaliczenia i sesje. O, mnie oficjalnie po 14 czerwca zaczyna się sesja, tak więc będę się uczyć do egz-- *w tle głośne śmiechy* ... Nie no, druga połowa czerwca? To i tak pewnie się bardzo przedłuży.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 15:30  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
Druga połowa czerwca - zaczęcie. MG mogą się jakoś podzielić, tym bardziej, jeśli będą wyjeżdżać. Wiadomo, że forum to tylko odskocznia od rzeczywistości i nie trzeba na nim spędzać każdej wolnej chwili. Ja od razu mówię, że pewnie nigdzie jechać nie będę w te wakacje, więc mogę być takim ratunkowym Mistrzem Gry, który w razie czego przejmie dane gry i zadania. #_niewakacyjnyGrow

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 20:05  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
Druga połowa czerwca? Wspaniale. I teraz, uwaga, konkretny pomysł, a raczej po raz tysięczny wygrzebywany kotlet, o którym wbrew pozorom nie zapomniałam *drama button* wyzwania!
Dla niezorientowanych:
Szukałam tego dla was. Doceńcie moje poświęcenie D:

Z tego co pamiętam, temat z wszystkimi informacjami dotyczącymi tego konkursu miałam zaserwować na 1 czerwca. Da się ludziom dwa tygodnie(?) na zgłoszenie się, potem zrobię losowanie i bam! oświadczymy im, że swoje wątki mogą odegrać na festynie. Bo tak. Bo wszystko byłoby wtedy w jednym miejscu. Bo wtedy MG mieliby mniej do roboty, rozkręcając imprezę tylko człekom, którzy nie zgłosili się do konkursu (bo konkursowicze ze swoimi wątkami mają radzić sobie sami, nie ma tak łatwo! @_@").

I wtedy widziałabym przebieg festynu mniej więcej tak:
Faza no. 1: Beztroska zabawa
Pozwalamy ludziom żyć w nieświadomości, że może stać się cokolwiek "niedobrego", dajemy konkursowiczom odegrać ich wątki, MG zapewniają ludziom typowo festynową rozrywkę.

Faza no. 2: Rozpierdol, bejbe
Zaproponowana wcześniej przez Growa "wojna gangów". Kundle wbijają, stragany się wywalają, ktoś podpalił najbliższe stoisko, kolesia przy stoisku z sushi zagubiona kula pozbawiła połowy lewego ucha. Fun fun fun.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 20:17  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
... jestem za.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 20:47  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
Też jestem za~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 20:59  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
Świetny pomysł Nat~

A tak sobie pomyślałam, że może każdy temat będzie odpowiadał straganowi/stanowisku z daną zabawą. Wiadomo, że nie pojedynczo bo za dużo tego, ale np coś w tym stylu:

1 temat - stanowisko z łowieniem rybek, rzucanie piłek do kosza, zjadanie kiełbasy na czas.
2 temat - stanowisko z łowieniem jabłek, sklepik z lizakami, jazda na kucyku.
3 temat - coś tam.

Powyższe to tylko przykłady aby jedynie zobrazować pomysł. Po prostu tak łatwiej byłoby MG ogarnąć kto w czym bierze udział. Tak mi się wydaje ._.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 21:02  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
Ev, faktycznie. Może i racja. Ale też jestem za tym, żeby nie było to na zasadzie gra = stanowisko, tylko bardziej tak, jak ty to określiłaś: parę gier = stanowisko. Chodzi też o to, żeby parę owiec ludzi zebrało się w jednym miejscu, by była większa interakcja.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 21:08  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
Yup. Zawsze też można zwiększyć ilość atrakcji w jednym temacie, tu 3 tam 5. Też zrobić jakiś jeden większy temat, nie wiem np. plaża, gdzie po prostu wszyscy mogą sobie siedzieć, rozmawiać, pić, chlastać się po mordzie czy baraszkować w krzakach.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 21:11  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
Eee... eee... *processing*

Nie wiem, czy o to chodzi, ale mogę takie cosie wrzucić po prostu do opisów tematów.

Przykład napisał:Temat: Stoiska nad jeziorkiem

Ładny, poetycki opis okolicy. Blah blah blah. Blah blah blah. Blah blah blah.

Dostępne atrakcje:
    • rzut beretem
    • przejażdżka na niewidzialnym kucyku
    • prasowanie skarpet

Takie coś?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 21:16  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
Ev, no wiadomo.

Nath, tak, coś takiego. I takich parę tematów z różnymi stoiskami.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 21:48  •  Bal letni / festyn  - Page 2 Empty Re: Bal letni / festyn
No to oke. Ogarnie się~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next