Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 1 z 3 1, 2, 3  Next

Go down

Pisanie 27.05.14 23:47  •  Bal letni / festyn  Empty Bal letni / festyn
Dobra. Tadam. Nie będę się specjalnie rozpisywał w tym temacie, bo stricte naprawdę nie mam konkretnego zarysu na to wydarzenie. Dziś jednak, gdy zainstalowałem się dupskiem przed monitorem laptopa, odpaliłem webgadu i gdy napisała do mnie Mio - pierwsze co to wielki pisk, bo jakiś incognito bal ma się odbyć. I istotnie podobne wydarzenie planuje Veylita. Pomyślałem jednak: hej, czemu nie? Skoro i tak trzeba ruszyć ten dział, to można by zrobić użytkownikom niewielką niespodziankę w postaci balu... czy może lepiej festynu letniego, na którym zorganizowany byłby bal, gry, zabawy... może nawet udział MG? Może to właśnie tutaj znalazłoby się miejsce na dawno temu zaproponowany turniej?

Można rozplanować nie tylko poszczególne akty rozgrywki, ale... bo ja wiem? Mogę wparować Psami ze świadomością, że będą tam ci ze S.SPECu, by narobić burdelu. Mogę nawet skontaktować się Growlitem z Łowcami (Nyanmaru) i Drug-on, aby wmieszać w to większą liczbę postaci, bo - jak wiadomo - ludzie mieliby zbyt wielką (technologicznie głównie) przewagę na swoim terenie. Co tam parę Kundli?

Tak czy siak wpierw chciałem dowiedzieć się, co o tym myślicie. Propozycje, opinie, obiekcje mile widziane.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.14 15:42  •  Bal letni / festyn  Empty Re: Bal letni / festyn
*podskakuje z emocji* Całym swym serduszkiem, płucami i nerkami jestem za. Taki bal... Ło, to może być świetne~ Do tego właśnie taki wjazd DOGS jest właśnie idealną sposobnością, by rozkręcić tą odwieczną wojnę między nimi a specami.
Najfajniej będzie, jak weźmie udział w tym duuża ilość osób. Rozumiecie... Żeby się działo, był chaos! No i oczywiście zgłaszam się do pomocy przy tym, bo pomysł bardzo mi się podoba. c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.14 16:07  •  Bal letni / festyn  Empty Re: Bal letni / festyn
Łoch, chaos pewnie będzie jak całe forum tam się zleci. Spoko, jestem jak najbardziej za, ale zamiast balu właśnie lepszy byłby festyn, tak mnie się przynajmniej zdaje. I pewnie z miłą chęcią pomogę. Zabawy, konkursy, turnieje a na końcu rozpizdziel. Good.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.14 16:18  •  Bal letni / festyn  Empty Re: Bal letni / festyn
Yup, bal już mieliśmy na Halloween, teraz można by dla odmiany ogarnąć festyn~
I ten, ja dodam tu jeszcze coś konstruktywnego... później ;d

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.14 16:20  •  Bal letni / festyn  Empty Re: Bal letni / festyn
W sumie skoro to festyn.... można zaciągnąć trochę z innych kultur i przeszłości, gdzie dawniej podczas karnawału wszyscy nosili maski. W sumie dzięki temu nikt nikogo nie rozpozna a dopiero pod koniec jak już DOGS+Łowcy+Ktoś inny będą chcieli zrobić rozróbę to się ujawnią. Tak mnie teraz naszło.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.14 20:17  •  Bal letni / festyn  Empty Re: Bal letni / festyn
Nie zapominajmy, że M3 jest na terenach dawnej Japonii. Kultura zapewne się zachowała, w większej czy mniejszej ilości, ale jednak. A tam sporo było dziwactw. Łowienie złotych rybek, waty cukrowe, fajerwerki, maski, kimona... ya'know. Wykorzystajmy to.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.14 21:23  •  Bal letni / festyn  Empty Re: Bal letni / festyn
Festyn też jest fajny. I pomysł Evendell z tymi maskami też jest ciekawy, bo w sumie to dość... No, takie ten no... *jąka się* Tak. W każdym razie... No.
Hm, ogólnie to... Jestem za tymi wszystkimi dodatkami, co napisał Growlithe. W końcu jak festyn, to pełną parą~ ... Łowienie rybek jest fajne- ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.14 21:59  •  Bal letni / festyn  Empty Re: Bal letni / festyn
Możemy naturalnie na ten czas zrobić nowe subforum [tak jak to było w przypadku Halloween]. Głównie po to, aby się wyróżniało i można tam pozakładać parę tematów. CHYBA, że chcecie upchnąć wszystko w jednym temacie. Na pewno zrobi się tłok i chaos, ale czasami tak nawet lepiej.

Potrzeba nam jednak osoby, która wymyśliłaby ogólną scenerię. Opisała plener. Miejsce, gdzie odbywa się festyn [może nad sztucznym zbiornikiem wodnym? jakimś jeziorem or something? Młodzi ludzie mogliby włazić na molo, puszczać takie te... latające świeczniki... czy jak to tam się nazywa. A później sztuczne ognie itp.]. Dalej kogoś odpowiedzialnego za gry, zabawy i ogólne pierdoły - najlepiej paru ludzi, którzy zgrabnie zmuszaliby userów do brania udziału, do ruszenia swoich bohaterów ciut bardziej, aniżeli ograniczając się do przyjścia i podpierania jakiegoś stoiska.

Macie jakieś konkretne pomysły? Wizje co do tego? Może urządzić tam jakiś konkurs? Userzy nie muszą nawet o nim wiedzieć, tylko dowiedzą się w trakcie. Całkowite zaskoczenie, szał ciał... wiadomo.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.14 22:12  •  Bal letni / festyn  Empty Re: Bal letni / festyn
Jestem zdecydowanie za nowym, tymczasowym subforum. I nie wiem czy w tym przypadku natłok i chaos będzie aż tak super, zwłaszcza na początku, kiedy mają być zabawy i konkursy prowadzone przez mg.

Jezioro brzmi dobrze. Może ktoś się utopi hue hue hue >D

Mogę się zgłosić na jedną z osób odpowiedzialną za zabawy, czemu nie. W sumie nawet parę już mam w głowie, to będzie można to wykorzystać.

Gdyby to było karnawałowe, wtedy można byłoby wcisnąć konkurs na najlepsze przebranie, aczkolwiek skoro to ma być letnie to nie wiem. Najlepsza maska?

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.14 22:12  •  Bal letni / festyn  Empty Re: Bal letni / festyn
Tak, subforum to dobry pomysł. W jednym temacie najpewniej zrobiłby się zastój, a poza tym kilka tematów = większe rozłożenie(?) po nich ludzi = łatwiejsze do ogarnięcia przez MG. Przynajmniej tak mi się wydaje.

A ja mogłabym zająć się opisami, no problem. I jeziorko to tyle romantyczności, blablabla... ogółem dobry pomysł~ A jeżeli chodzi o atrakcje w trakcie, to zależy, kiedy właściwie mamy zamiar to wszystko urządzać, bo jak w wakacje, to przez większość czasu jestem niedostępna, hue.

I może nawet miałabym konkretny pomysł, ale to też zależy od tego, kiedy mamy zamiar to wszystko zrobić.

Pssst:

EDIT:
Senpai's Stalker napisał:Może ktoś się utopi hue hue hue >D
Nath i Ai nie potrafią pływać, tak tylko mówię... |D"

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.14 7:17  •  Bal letni / festyn  Empty Re: Bal letni / festyn
Psspsssttt:

Dobra. Czyli Nath robi miejsce, Ev zabawy. Jak nikt inny nie zgłosi się do gier, to ja też pomogę.

I kiedy chcecie to zacząć? Bez wątpienia tak czy siak się to przedłuży.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 3 1, 2, 3  Next