Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Jestem za, jako osoba która ma postać w M3. Zwłaszcza, że sporo postaci jest informatykami/nerdami/lubi gry komputerowe/jest towarzyska internetowo albo  robi sobie ktoś nietowarzyską postać i wychodzi na to że 3/4 znajomości ma własnie ze źródła internetowego (tzn. na przykład ostatnio Ego lol).
Kwestia dobrej organizacji, jakieś reguły (zastanawia mnie ile można przenieść z tego co znamy w naszym internecie na realia forumowego uniwersum) i może coś interesującego z tego wyjdzie.

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Jestem za! Chętnie pospamuje! B|

Ylva
Studentka
Ylva
Studentka

GODNOŚĆ :
Ylva Isabelle Harakawa

Powrót do góry Go down

Pamiętam, że kiedyś (2016 dzwonił) nawet się odbyła rozmowa na temat właśnie czegoś takiego i sporo osób było za tym żeby wprowadzić coś na tej zasadzie. Jak najbardziej za.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Za i nic przeciwko.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Łowcy są raczej na pewno za >DDD

Laura
Medyk     Biomech
Laura
Medyk     Biomech

GODNOŚĆ :
Laura, Wieczna lekarka

Powrót do góry Go down

Za.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Selfie z Hadrianem, statusy typu: "Spędza miło czas: w Herbaciarnia z Hadrian Moebius", jak dla mnie bomba.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pomysł bardzo mi się podoba! Jestem jak najbardziej na tak. Czasami nawet ubolewałam z powodu braku takiego oficjalnego, forumowego portalu, jak do tej pory łączenia postaci typu:

Argen napisał:Selfie z Hadrianem, statusy typu: "Spędza miło czas: w Herbaciarnia z Hadrian Moebius", jak dla mnie bomba.

...były możliwe tylko w gazetce. Teraz można kombinować na różne sposoby - na wzór facebooka czy twittera - i założę się, że będzie przy tym mnóstwo fajnej zabawy.

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

...Trochę ten internet stanął w miejscu, a skoro i tak już lecimy na całego z ożywianiem propozycji, to Internet też można~ Szczególnie, że nie jest to temat, przy którym trzeba walić eseje życia i wszyscy są na dobrą sprawę jednogłośni.

Jestem też za tym, żeby wymyślić temu odpowiednią nazwę.
+ Jeżeli chcecie mogę machnąć krótki, prosty kod, który wyglądałby jak taka typowa ramka odpowiedzi facebooka z małym kółeczkiem na 'profilowe'.

Z nazwą to jak już woli reszta, bo sama na razie pomysłu nie mam, ale taki mały kod z ramką odpowiedzi byłby uroczy. c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

W sumie ten miastowy portal kojarzy mi się z chińskim we chat - uwzględnia płatności, promocje, ale jest też medium społecznościowym, w dodatku rząd daje mu okejkę. Pełni masę funkcji, starczy poszperać. Niezbyt mam możliwość teraz to zrobić sam bo jestem w biegu, ale łatwo to znaleźć.
Także... Może M-chat? XD albowiem:
- M - skrót od miasto (m-3), ale też od mobile - większość ludzi korzysta z takich rzeczy właśnie mobilnie
- chat to raczej powinna być jedna z funkcji
- "m" można skojarzyć z japońskim "mi (ミ)", którego wygląd i zarazem znaczenie są dość wymowne - trzy, trzeci; albo jako angielskie "my", moje. Jako pewne mrugnięcie okiem do we chat. Nasz chat z M-3.

I propsuję kodzik na profil. Czy na posty. Na cokolwiek.
*poof*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pomysł przechodzi.
Teraz tylko szybka piłka odnośnie nazwy naszego portalu.

Hachirou zaproponował:

Także... Może M-chat? XD albowiem:
- M - skrót od miasto (m-3), ale też od mobile - większość ludzi korzysta z takich rzeczy właśnie mobilnie
- chat to raczej powinna być jedna z funkcji
- "m" można skojarzyć z japońskim "mi (ミ)", którego wygląd i zarazem znaczenie są dość wymowne - trzy, trzeci; albo jako angielskie "my", moje. Jako pewne mrugnięcie okiem do we chat. Nasz chat z M-3.

I mi się M-Chat podoba.
Ktoś ma inne propozycje i/lub jest przeciw?

CZEKAM NA GŁOSY DO GODZINY 21:00

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
- Similar topics