Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Eden :: Góra Babel :: Archiwum

Strona 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Najlepiej gdyby informacja o zorganizowanym zgromadzeniu pojawiła się na stronie głównej w ogłoszeniach. Na to konto wchodzę tylko jak mam do odpisania na fabule, więc... jak nie będzie w ogłoszeniach to pewnie nie będę wiedziała: D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dobrze by było. I jeśli do piątku tematu nadal nie będzie, ja albo Mikael podejmiemy się tego tematu i zrobimy tak bardzo wymagające zebranie *kaszl*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ouch, jestem w tej samej sytuacji co Rosa, bo Ourell niestety nie jest moim kontem głównym i zaglądam na niego tylko, gdy muszę coś odpisać. Już się bałam, że ominęło mnie całe zebranie, a mogę się zapowiedzieć, że Zachariel będzie mieć w tej sprawie mnóstwo (obym to "mnóstwo" umiała ubrać w słowa, bo sama mam póki co szczątkową wiedzę, zresztą podobnie moja postać...) do powiedzenia, bo w końcu próbowali zaszlachtować mu podopiecznych, a dla stróża to jak zbrodnia na własnych dzieciach. Dlatego myślę, że przyszły archanioł (choć z mojej strony lepsze byłby rządy zwierzchności) powinien dawać wzmiankę o zgromadzeniach za każdym razem w ogłoszeniach na stronie głównej, bo aż mi przykro, że się dopiero teraz spostrzegłam! Chyba, że coś było, a ja, jak ostatnia fujara po prostu nie zauważyłam.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Również byłabym wdzięczna za informację w ogłoszeniach. Wpisy w ZGROMADZENIACH jednak nie wszyscy dostrzegają przez swoje multi. -.-

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ej, ludzie, ogar.

Nie wyobrażam sobie zawalania ogłoszeń wszystkim tym, co tutaj piszemy. Żadna organizacja tego nie robi, to raz. A dwa. Mamy termin zgromadzenia? Nie. Czy mamy chętnego do poprowadzenia? Nie. Czy mamy cokolwiek w tej sprawie oprócz tego, że chcemy je? No więc właśnie. Bo generalnie teraz można dać w ogłoszenia notkę: "Anioły planują gdzieś i kiedyś zebranie c:". Trochę głupio brzmi, co nie? Z tego co widzę to Evan chyba chce poprowadzić. Będzie temat to wrzuci się w ogłoszenia informacje o zebraniu, żeby każdy anioł widział, także luzować poślady. |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Na tę chwilę faktycznie nie potrzeba pisać niczego, dopóki nie zrobi się tematu z fabularnym zgromadzeniem, bo to już zostało ustalone, że ów się stworzy. Chodziło mi bardziej o przyszłe tematy, gdzie wypowiedzieć będą musieli się userzy, a dużo sprawniej to pójdzie, jeśli tą jedną rubrykę zawali się zdaniem: "Prosimy wszystkie anioły o wypowiedzenie się tutaj." Niekiedy naprawdę się to wszystko gubi w odmętach konta, na którym nie siedzi się tak dużo... jeszcze momentami forum robi takie świństwo, że czasem gdy przelogowywuję się z Ailena na Ourell'a... to wszystkie posty zaznacza mi jako przeczytane. Także niefajnie, panowie.
Tylko nie oskarżajcie mnie o zaniedbywanie konta. |:

No, ale ja więcej w sprawie do dodania nie mam~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Biedny Ou, taki zaniedbany x/ I jeżeli sprawa rzeczywiście będzie wymagała tego, to wiadomo, wrzuci się, tylko żeby nie było potem zawalania każdą pierdołą.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Mi też właśnie o coś takiego chodziło. Jak już wszystko się ogarnie i będziemy zaczynać, to warto wspomnieć jednym zdaniem by ludzie tam wpadli. Coś takiego, jak jest w ogłoszeniach od przywódców. Może nawet to tam powinna się ta informacja pojawić.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

No jak zaczniemy to wiadomo, że wrzuci się w ogłoszenia.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Dobra, jestem mocno niecierpliwy w tym kontekście, więc za godzinę, dwie zebranie powinno być zrobione, tak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Kurde, szkoda, że to zebranie mi tak cholernie zgrzyta fabularnie, bo przyszedłbym Laviahem, skoro jest członkiem zwierzchności, ale ustaliłem, że zaraz po tym sądzie, gdy Metatron zginął, zostanie porwany. Well. No ale wybierajcie tam dobrze. Będę sobie śledził to zebranie. *kiwa głową*
Chociaż w sumie sam nie uważam, że trzeba się jakoś bardzo spieszyć z wyborem archanioła. Chociaż jeśli już to wciąż trzymam się tego, żeby był to ktoś, kto nie należy do żadnej organizacji, żeby potem nie było jakichś nieporozumień i akurat o to będę mocno się gryzł, sorry not sorry. Nie czytałem całego tematu, przyznaję się bez bicia, więc tak tylko wtrącam, jeśli nikt tego jeszcze nie zaznaczył.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Eden :: Góra Babel :: Archiwum

Strona 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next
- Similar topics