Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 9 z 18 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next

Go down

Pisanie 06.10.17 3:53  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: https://virus.forumpl.net/t4395-ready-or-not-i-m-coming
Wprowadzone zmiany: Przede wszystkim mam zamiar odkopać Hyenę bo mi się kurzy strasznie, a do tego nie ukrywam - jego opisy w karcie postaci nie satysfakcjonują. Stąd też mam zamiar poprawić opisy, oprócz zdolności. Innymi słowy; opis aparycji, charakteru i szata graficzna. Tak więc elo.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.10.17 10:29  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Done. Daj znać, jak poprawisz.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.10.17 14:11  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
KOD NA CAŁOŚCIOWĄ ZMIANĘ KARTY POSTACI
Link do karty postaci: https://virus.forumpl.net/t3849-let-s-go-out-tonight-kill-some-stubborn-myths
Wprowadzone zmiany: Jakościowo treść KP mnie nie zadowala i chciałbym ją sobie podszlifować. Zaakceptowane moce, czy umiejętności poza poprawą opisów nie ulegną większym zmianom; mogą co najwyżej wskoczyć mu dodatkowe słabości.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.10.17 23:38  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Okej, otwarta. Daj znać jak poprawisz.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.10.17 17:06  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
KOD NA CZĘŚCIOWE ZMIANY W KARCIE POSTACI
Link do karty postaci: Link
Wprowadzone zmiany: Zmiana wieku z 120 na 280 - "[...]rzeczywiście ma jednak około dwustu osiemdziesięciu.
Powód: Chce rozpisać historię oraz moim zdaniem 120 lat to jednak za mało jak dla członka Starszyzny.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.10.17 20:10  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Gotowe. c:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.10.17 10:45  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: https://virus.forumpl.net/t3094-wasz-najgorszy-koszmar
Wprowadzone zmiany: Wszystko. Ta postać była robiona dość dawno, znudziła mnie wizualnie (KP), dodatkowo chcę zmienić styl bycia Hemofilii na fabule, przez co zmusza mnie to do częściowej, jak nie całkowitej zmiany jej charakteru. No i nie oszukujmy się - jest tam wiele błędów, a w sposób jaka została napisana ta KP wcale mnie nie zadowala. Chcę ją po prostu ulepszyć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.10.17 2:12  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Otwarta. Daj znać, jak naniesiesz poprawki.

Kyōryū
Wojskowy
Kyōryū
Wojskowy

GODNOŚĆ :
きょうりゅう るうか (Kyōryū Rūka)

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.11.17 14:24  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
KOD NA CZĘŚCIOWE ZMIANY W KARCIE POSTACI
Link do karty postaci: klik
Wprowadzone zmiany:
Umiejętności:
To: — Zwinny, świetny w robieniu uników. Nigdy nie należał do szczególnie bojowych istot, a ze skłonnością do robienia psikusów lepiej jest umieć się ewakuować, kiedy robi się gorąco.
Na to: — Jak każdy przykładny pajac, potrafi posługiwać się kartami. Triki obejmują zarówno sztuczki iluzoryczne (niespowodowane żadną mocą), zabawy typu "odgadnę jaką trzymasz kartę", jak i drobne oszustwa w czasie gry w karty. Nie robi tego w złej wierze, raczej stosuje je tylko, gdy gra z kimś dla czystej zabawy i obraca całość w żart.

Moc "kontrolowanie zwierząt i bestii", w spoilerze.
To: Na okres dwóch postów od pomyślnego użycia mocy zwierzę/bestia jest mu posłuszne.
Na to: Na okres dwóch postów od pomyślnego użycia mocy, anioł ma pod kontrolą maksymalnie dwa stworzenia.

Powód: Nie zorientowałem się, że dałem Velciowi jako osobną umiejętność zręczność, która jest rasowa dla anioła. Dlatego chcę mu zmienić na coś innego, bo jakby ma masło maślane, które niewiele mu da od strony technicznej x: W razie wątpliwości, czy triki magiczne i oszustwa nie leżą za daleko od siebie - z tego co czytałem, te dwa mocno się przenikają i obie rzeczy zwykle opierają się na działaniach z talią samą w sobie albo na wykorzystaniu chwili nieuwagi.
No i nie dałem ograniczenia ilości bestii pod kontrolą. Mam to w głowie i pamiętam, ale lepiej mieć na papierku dla pewności.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.17 23:55  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: https://virus.forumpl.net/t3827-batman-i-do-tego-zlodziej
Wprowadzone zmiany: Wróciłem z choroby i póki jeszcze mam czas to zamierzam ogarnąć kp tego debila. Ogólnie całościowo mam zamiar przeprowadzić zmiany, chcąc poprawić całokształt postaci. W końcu jego karta postaci to stary kmiot na tle innych postaci w moim arsenale.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.17 0:25  •  Zmiany w karcie postaci - Page 9 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Gotowe.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 9 z 18 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next
- Similar topics