Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 14 z 18 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Go down

Pisanie 05.06.19 0:57  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
ZMIENIONE.
Sprawdźcie tylko, czy wszystko jest tak, jak powinno. Mam -30 do spanka, mogłem się gdzieś huknąć. W razie czego pisać na PW.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.19 15:50  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
KOD NA CZĘŚCIOWE ZMIANY W KARCIE POSTACI
x Link do karty postaci: Proszę bardzo.
x Wprowadzone zmiany: Chciałbym zmienić trochę opis biokinezy mojej postaci, która znajduje się na pierwszym miejscu w opisanych mocach. Nigdy dotąd nie użyłem żadnych z moich mocy na postaci, więc raczej nie powinno być z tym problemu. Jak i również drugiej mocy, której także nie użyłem, która znajduje się tuż pod opisaną biokinezą mojej postaci:

— biokineza, która umożliwia mi przemianę w bestię. Brzmi super, co? Mój kod DNA zmieszał się na tyle, że gdy tylko przemieniam się w nią, to jestem czarną, obślizgłą, dwumetrową zmutowaną jaszczurką, która potrafi poruszać się na dwóch tylnych łapach, a moja tkanka mięśniowa jest trzykrotnie większa od przeciętnego Sebixa, co za tymi idzie, że jestem co najmniej trzykroć silniejszy od standardowego wymordowanego. W posiadaniu także mam silną szczękę z ostrymi zębami, gdzie z większą bądź mniejszą łatwością jestem wstanie zmiażdżyć czyjeś kości. Lub rozszarpać komuś tkankę mięśniową. Przednie łapy natomiast są zakończone równie ostrymi pazurami, które w skórę wbijają się jak w masło. Brzmi epicko, co nie? Wcale to tak epickie nie jest. Ostatnio odnoszę wrażenie, że im częściej jestem zmuszony do przemiany w tą postać, tym bardziej tracę ludzką świadomość i staję się potworem, z którym przyszło mi żyć. Ciężej jest mi z powrotem przemienić w siebie, ponieważ zwyczajnie tego nie chcę. Nie mam również problemu z komunikacją, z tym że moja barwa głosu drastycznie zmienia się, przez co ciężko jest zrozumieć mnie przez bełkot, którym zwykle przemawiam. Po drugie:
— elastyczne kości i skóra pozwalają mi na wydłużenie lub zmniejszenie kończyn z pewnymi ograniczeniami metrowymi. Z tego co wiem, to na aktualny moment mogę maksymalnie zwiększyć zasięg swoich rąk czy nóg tak od dwóch do trzech i pół metra, w zależności od mojego samopoczucia i/lub stanu zdrowotnego, w którym się znajduję. To samo tyczy się innych części ciała, które mogę modyfikować do woli. Całkiem spoko moc, ale w większości przypadków trochę bezużyteczna. Po prostu w niektórych sytuacjach nie do końca umiem ją zastosować — moja wyobraźnia mi na to nie pozwala. Dodatkowo każde skórczanie czy rozciągnięcie kości, skóry i mięśni cholernie boli, ale zdążyłem się już do tego przyzwyczaić. A po trzecie:

x Powód: Brak większego przemyślenia kiedy je tworzyłem, a gdy dzisiaj je przeczytałem, zauważyłem krzywdzące niedociągnięcia, więc chciałem to poprawić. Wiele nie zmieniłem, co najwyżej dokładnie opisałem ich działania, więc powinno być w porządku.

Nier
Opętany
Nier
Opętany

GODNOŚĆ :
Dla Ciebie tylko i wyłącznie Nier.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.08.19 23:39  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
x Link do karty postaci: https://virus.forumpl.net/t6138-anima-vilis#239031
x Wprowadzone zmiany: Po umiejętnościach, a przed cytatem:
Kod:
[b]Technologia:[/b]
× Techbike Saturn.
× Rękawice "STRIKE".

x Powód: Właśnie sobie uświadomiłem, że chociaż jestem tylko ochotnikiem, to wciąż należę do spec, więc należą mi się dwie technologie. ¯\_(ツ)_/¯

EDIT: zmieniłem drugi przedmiot, bo doczytałem, że obie muszą być technologiami.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.09.19 2:31  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: https://virus.forumpl.net/t5898-this-messed-up-wonderful-world-exists-for-me
Wprowadzone zmiany: podmiana spisu umiejętności na:
– Posługiwanie się bronią palną;
– Posługiwanie się nożami w walce;
– Parkour;
– Naprawa broni palnej;
– Pirotechnika;
– Prawo jazdy;
– Tresura.
Powód: event letni; zadania #27 (dowolna umiejętność z kategorii B: dobieram tresurę) i #16 (dowolna umiejętność z kategorii A: dobieram prawko). Dodaję te dwie, nic innego się nie zmienia. :>

Ostatnio zmieniony przez Hachirō dnia 28.09.19 18:38, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.09.19 2:48  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
x Link do karty postaci: Lazarus
x Wprowadzone zmiany: dodanie w umiejętnościach, nad rasowymi bonusami
Kod:

+ [i]Tworzenie pułapek[/i] - zastawianie i konstruowanie różnego rodzaju zasadzek, wnyków, sideł i potrzasków, które tylko czekają, by nieostrożną ofiarę zmienić w przyszłą kolację.

+ [i]Zwiększona siła[/i] - dorównująca sile przeciętnego wymordowanego.
x Powód: Zadanie #16 (dowolna umiejętność z poziomu A) i zadanie #27 (dowolna umiejętność z poziomu B) z letniego eventu.

Lazarus
Dezerter
Lazarus
Dezerter

GODNOŚĆ :
Boris Nikołajewicz Azarow; Lazarus bądź po prostu — Łajza

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.09.19 1:46  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
KOD NA CAŁOŚCIOWĄ ZMIANĘ KARTY POSTACI
Link do karty postaci: klik
Wprowadzone zmiany: W KOŃCU się to dzieje. Ja nie wiem czy chociaż połowa rzeczy w tej karcie zgadza się z obecnym obrazem postaci... Czas to naprawić.

Rhett
Kundel     Opętany
Rhett
Kundel     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.09.19 2:55  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: https://virus.forumpl.net/t6195-worlds-collide-and-hearts-get-broken
Wprowadzone zmiany: Cała rubryka górnej warstwy kp (kody) na;
Kod:
<div style="width: 446px; height: 600px; margin: auto;">
<style>.kp1 {text-transform: uppercase; font-size: 24px; font-family: VT323; color: #343b40; text-align: center; text-shadow: 0px 0px 25px #000000;} .kp1a {font-size: 10px; font-family: verdana; color: #828282; text-align: center;} .kp2 {background-color: #080808; overflow: auto; width: 230px; height: 180px; border: 1px solid #000000; margin-top: 17px; padding: 10px; float: left;} .kp3 {background-image: url('https://i.imgur.com/WpPGsXl.png'); width: 173px; height: 419px; border: 1px solid #000000; float: right;} .kpt1 {text-transform: uppercase; font-weight: bold; font-family: Yanone Kaffeesatz; color: #343b40; text-align: center; font-size: 10px; letter-spacing: 1px; text-shadow: 0px 0px 5px #000000;}.kpt2 {font-family: verdana; font-size: 10px; test-align: justify; text-shadow: 0px 0px 5px #000000; color: #828282;}</style>
Powód: Wdarła się mała komplikacja w nim z mojej winy (jak zwykle) i jednak to koli me oczy. Zamiana tego to kwestia chwili i nie powinno być już problemu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.09.19 0:55  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: KLIK
Wprowadzone zmiany:

Rasa: Anioł
Ranga: Anioł stróż
Moce:
- Hydrokineza - manipulowanie żywiołem wody wedle własnego widzimisię. Od przywoływania ulew po manipulacją cieczą.
Działanie: 3 posty/4 posty przerwy
Skutki uboczne: W zależności od intensywności użycia - zawroty głowy, wycieńczenie, nawet utrata przytomności.

- Leczenie - Anielica potrafi wyleczyć każdą dolegliwość, od zwykłego bólu głowy, po rany otwarte, uszkodzone organy i złamania. Im poważniejsze obrażenia, tym więcej wysiłku dziewczyna musi w to włożyć. Skutki uboczne przewiduję wahają się od zmęczenia po wycieńczenie.
Działanie:
*Lekkie skaleczenia, leczenie ze słabego bólu 1 post/2 posty przerwy [SU: lekkie zmęczenie]
*Poważniejsze rany, silne bóle ciała 2 posty/3 posty przerwy [SU: mocne zmęczenie, zawroty głowy]
*Złamania i uszkodzone organy wewnętrzne 3 posty/4 posty przerwy [SU: skrajne wycieńczenie, krwawienie z nosa, nawet omdlenie]
W zależności od sytuacji MG może nałożyć korektę.

- Teleportacja - Yukino może się przemieszczać z miejsca na miejsce w rożnych dystansach używając znaczników. Jak to działa? Anielica naznacza przedmiot/osobę za pomocą swoich piór. Musi wyrwać sobie jedno znich i położyć je na przedmiocie/osobie, który ma stać się jej znacznikiem. Pióro się wchłania pozostawiając w ten sposób cząstkę jej energii w znaczniku. Dzięki niemu Karasawa może się teleportować w pobliżu znacznika, wcześniej przywołując w myślach jego wygląd. Maksymalnie może się teleportować z jedną osobą, utrzymując kontakt fizyczny podczas teleportacji ale wtedy potrzebuje dwa razy dłuższego odpoczynku niż po teleportowaniu samej siebie.
Działanie: Po teleportacji potrzeba 5 postów odpoczynku aby znowu użyć mocy. Przy teleportacji z drugą osobą potrzeba 10 postów odpoczynku aby znowu użyć mocy.
Skutki uboczne: W zależności od dystansu, im dalej tym bardziej ją to osłabia.

Słabości:
- Bardzo wrażliwe na dotyk skrzydła.

Powód: Yukino zmarła i po sądzie dostała drugą szansę jako anioł.

Yukino
Anioł
Yukino
Anioł

GODNOŚĆ :
Yukino Karasawa

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.09.19 19:01  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
:heavy_multiplication_x: Link do karty postaci: klik
:heavy_multiplication_x: Wprowadzone zmiany:

Kod:
[i]_Parkour[/i]

(w umiejętnościach)
:heavy_multiplication_x: Powód: właśnie ogarnąłem, że dałem sobie o jedną umiejkę za mało. |:

EDIT: upiększyłem całą kartę, więc wrzucam całość:

KOD NA CAŁOŚCIOWĄ ZMIANĘ KARTY POSTACI
:heavy_multiplication_x: Wprowadzone zmiany: (dodałem dwie umiejki jako nagrody za event letni, usunąłem jeden podpunkt w ciekawostkach, poza tym tylko graficznie podrasowałem kartę)
KOD:

Ostatnio zmieniony przez Jarvis dnia 27.09.19 13:53, w całości zmieniany 3 razy

Jarvis
Wtajemniczony
Jarvis
Wtajemniczony

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.09.19 1:46  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
:heavy_multiplication_x: Wprowadzone zmiany:
Kod:
× Zna się na [color=white]hakerstwie[/color].
(zamiast podpunktu ze znajomością kroków tanecznych, w umiejętnościach)
:heavy_multiplication_x: Powód: Umiejętność tańca dana trochę z dupy, przez brak lepszego pomysłu, ale teraz przypomniałem sobie coś, co do Jude'a by pasowało. A jako że ledwo co zaczął drugi wątek i nigdy nie użył jeszcze żadnej umiejętności, to myślę, że da się to zamienić.
A jak nie to trudno.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.09.19 18:29  •  Zmiany w karcie postaci - Page 14 Empty Re: Zmiany w karcie postaci
Link do karty postaci: https://virus.forumpl.net/t5714-przegryw#216023
Wprowadzone zmiany: W umiejętnościach nad linijką ze zdolnościami rasowymi poproszę o dodanie
Kod:
[color=#8e2600]◊[/color] Gra na skrzypcach.
[color=#8e2600]◊[/color] Pierwsza pomoc.
Powód: Letni event, darmowa zdolność poziomu A i B z zadań 16 oraz 27

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 14 z 18 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
- Similar topics