Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 2 z 100 Previous  1, 2, 3 ... 51 ... 100  Next

Go down

To już wiadomo, czemu Cię nie ma na CB :v

Tak, koronę |: Będzie królem swojej osobowości, problem? |: Mogę Ci coś fajnego pokazać na pw, Jabol ma już jedną koronę |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nie teraz. Ogólnie. |:

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

A pokaż, pokaż. B|
I tak. CB mnie za bardzo rozprasza.

... no ogółem to przysiądę. |: Kiedyś.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:Specjalnie ubiorę go w różową sukienkę z FALBANKAMI i dodam mu taką opaskę na głowę z serduszkiem. |:<
Od dzisiaj zawsze będę wizualizować Vellarda w różu <3 Dzięki za wizję.

Grow, ale tak poza zarzucaniem Cię kolejnymi requestami, naprawdę widać, że robisz się coraz lepszy w rysunku. Pamiętam jak wyglądały, kiedy przyszłam na forum, zmiany są OGROMNE. To, co robisz w tej chwili, jest super. Gdybyś rozstawił stoisko na jakimś konwencie mógłbyś na serio na tym zarabiać.
Podziw/10, nie przestawaj, jesteś inspiracją. Licząc średnio, ile razy w tygodniu rysujesz?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Omomnomnom.
Twoja kreska *.* Jest tak gładka w szkicach i to jeszcze na tym diabelskich urządzeniu zwanym tablet, podziwiam *.* Narysuj kiedyś tam Nema, prooooszę. Jak będziesz miał czas.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Lu... aż mi się głupio zrobiło, jak przeczytałem twój komentarz. v: Ale dzięki, serio. W duchu cieszę się jak moher przy krzyżu, na zewnątrz zachowam chłodną powagę. Ile razy w tygodniu, co? 0,25 raza. Jeśli w miesiącu chwycę po tablet, to jest to święto lasu i wygrana nad Wisłą. Ale. Nawiązałem współpracę z jedną dziewczyną. Z jednej strony niezobowiązującą, bo robimy to wyłącznie dla własnego użytku, hobby. Z drugiej jednak świadomość, że ktoś ma wobec ciebie konkretne oczekiwania drąży dziurę w brzuchu rozpalonym prętem, więc pewnie aktywność będzie u mnie większa. Tym niemniej, ma zająć się scenariuszem do jakiegoś w miarę krótkiego oneshota, który zilustruję w formie "mangi" - jak to wyjdzie? Się zobaczy. Znam już początkowy zarys fabularny i większość z was pewnie zaboli, bo ma być związany z yaoi (przynajmniej tyle zrozumiałem). Dodatkowo mam robić ilustracje na YT do jej coverów. Wychodzi więc na to, że w założeniu lada moment zabiorę się za coś, co będzie wymagało nałożenia kolorów.

Neme, dzięki. Chociaż nie powiedziałbym, że mam gładką kreskę. Wręcz przeciwnie - wydaje mi się zawsze, że jest nabazgrane... bo jest. v: Kwestia wprawy, której przez nieczęste szlifowanie, zwyczajnie nie posiadam. Może ten oneshot mnie jakoś ruszy w tym kierunku. I yup, mogę spróbować tak, jak kiedyś Draco. Ale obiecałem też arty całemu legionowi, głównie z Virusa, więc to pewnie trochę potrwa. |d

Kyōryū
Wojskowy
Kyōryū
Wojskowy

GODNOŚĆ :
きょうりゅう るうか (Kyōryū Rūka)

Powrót do góry Go down

Okej. Łapcie i tu w wersji powiększonej, wystarczy kliknać i zobaczycie te błędy. Kolejno: Jasmine, Lilo, Kamikaze vel Ren i Kaukaz.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ojezujacycudni.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ja już wychwaliłem te chibi, gdy przyszło mi przerabiać je do gazetki. Jeszcze narzekał, że są do niczego i każdy może tak rysować. Yhym, yhym. Wiedz, Gilbu, że nadal mi wstyd za moje. *parsk*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

*oddaje serce i duszę* Matkooooo T^T Są tak cudowne, że nie mam słów~!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

O, właśnie się zastanawiałam kto je zrobił (i napisałam nawet a gazetce, a teraz znalazłam je tu).
W każdym razie... Grow... how... you...this... awwwwww.
Są cudowne.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 2 z 100 Previous  1, 2, 3 ... 51 ... 100  Next
- Similar topics