Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Zabawy

Strona 62 z 76 Previous  1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 69 ... 76  Next

Go down

Pisanie 30.01.17 2:14  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Zdecydowanie byłby to dyktator Miasta-3, jestem pewien że wystarczyłby mi jeden dzień by schrzanić jego płytka i fałszywą utopię, a przy tym w moim życiu za dużo nie mógłby zniszczyć, no chyba żeby się zabił...

Gdybyś miał/a wybierać nad zjedzeniem najbliższej ci osoby żywcem, czy umierać z głodu, długimi miesiącami, sztuczne przedłużanymi przez sadystycznego oprawcę?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.02.17 20:53  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Zdecydowanie to drugie. Może i jestem wymordowaną, jednakże osoba, której udało się otrzymać miano NAJBLIŻSZEJ stoi u mnie na pierwszym miejscu i kocham ją bardziej od siebie. A uwierzcie mi - siebie kocham cholernie mocno, zresztą jak każdy kot.

Mając do wyboru oswojenie farosa północnego, a gryfa wybrałbyś...?

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.02.17 23:27  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Gryfa. Zawsze chciałem mieć jednego, są piękne.

Czy chciałbyś spędzić jedną dobę w świecie przed apokalipsą?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.02.17 3:18  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Spędziłem ich wiele, więc nie widzę w tym żadnego sensu.

Gdybyś mógł wybrać sobie geny zwierzęcia/rośliny, z którymi zmiksowałoby Cię to skurwysyństwo znane pod enigmatyczną nazwą "wirus X", co by to było?

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.02.17 17:19  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Zawsze chciałem być wodorostem. I meduzą... Niewiele bym się różnił od tego, jak teraz wyglądam.

Kup jeden za dwa. Czego byś dał/a dwa za czego jedno?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.02.17 21:46  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Oddam dwójkę rodziców za miłego teścia.

Masz możliwość zapanowania nad konkretną postacią z twojego otoczenia — kto to będzie i dlaczego?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.02.17 23:00  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Growlithe. Chcę wiedzieć co mu siedzi w głowie D<

Masz potężny artefakt, który leczy każdą chorobę, a nawet może przywrócić do życia zmarłego, ale jest jednokrotnego użytku. Uratowałbyś przyjaciela czy zachował tę moc dla siebie na "czarną godzinę"?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.02.17 23:16  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Nie wierzę w czary-mary, które są w stanie cokolwiek wyleczyć (do tego zdolna jest tylko medycyna), więc najprawdopodobniej wymieniłbym to cacko na bardziej przydatną w mojej opinii rzecz.

Ile jest dla Ciebie warte szczęście kosztem innej osoby?

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.02.17 0:43  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Nic. Może i nie dbam o szczęście innych (o ile nie są mi bliscy), ale jednak nie mam ochoty zdobywać swojego szczęścia poprzez wykorzystywanie obcych.

Czego nie zjesz za żadne skarby, choćby ci z głodu śmierć deptała po odciskach?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.17 18:23  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Jakikolwiek pokarm, który nie znajduje się na liście moich zwyczajów żywieniowych.

Gdybyś miał takową możliwość, zmieniłbyś ustrój M-3? Jeśli tak, to na jaki?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.17 23:13  •  Pytania do postaci. - Page 62 Empty Re: Pytania do postaci.
Na carską Rosję, rzecz jasna.

Do jakich najwiekszych poświęceń byłbyś zdolny?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Zabawy

Strona 62 z 76 Previous  1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 69 ... 76  Next
- Similar topics