Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Zabawy

Strona 23 z 76 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 49 ... 76  Next

Go down

Pisanie 27.07.15 12:47  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Dokładnie tak, jak ja. Serio.
No dobra, kilka rzeczy bym poprawiła, ale podobam się sobie bardziej, niż jakakolwiek inna kobieta. To wcale nie oznacza, ze musisz się mną zachwycać.
Możesz nawet uznać mnie za dziwadło, ale proszę, zachowaj to dla siebie. Sobie się podobam i to się liczy.

Umiesz gotować czy lepiej wzywać straż pożarną?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 13:02  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Nigdy nie musiałam gotować, ale myślę, że lata obserwowania matki czegoś mnie nauczyły.

A jaki powinien być idealny ojciec?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 13:24  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Trudno powiedzieć. Na pewno powinien chronić swoje potomstwo i dbać o jego bezpieczeństwo bardziej, niż o swoje. Po drugie, powinien pozwalać mu się rozwijać i pomagać mu w rozwijaniu swoich zdolności. Powinien również słuchać swojego dziecka i nie realizować za jego pomocą własnych marzeń. Nie musi czekać z niecierpliwością aż jego pociecha opowie mu o dzisiejszym dniu, ale byłoby miło, gdyby był gotów jej wysłuchać i doradzić jej, gdy tego potrzebuje. Nie może we wszystkim wyręczać dziecka, bo niczego je nie nauczy. Powinien przygotować je do każdej możliwej sytuacji i pokazać, jak wygląda prawdziwy świat, w którym nie tak łatwo znaleźć pomocną dłoń. Nie musi być pełnym miłości, kochanym "tatusiem", wystarczy by życie z nim nie przypominało jednej wielkiej wojny i niekończącej się spirali nienawiści.
Cóż dużo tego, ale taki mi się wydaje wzorowy ojciec. Nie czuję jednak wielkie potrzeby posiadania go.

Czy lubisz być za coś odpowiedzialny?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 15:58  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Chcą czy nie - jestem. Za mojego podopiecznego. Jak każdy stróż. Za jego czyny, akcje. To, że nie zawsze mi to wychodzi, no cóż, bywa. No, ale się staram. Bardzo.

Czy jest coś, czego nigdy byś nie zjadł?

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 16:48  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Tak. Wiele rzeczy. Zwłaszcza tych, których na ogół się nie je. I może czasem to, co powstanie w mojej kuchni. Szefem kuchni to ja nie zostanę.

W co najczęściej się ubierasz?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 17:07  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Wojsko oferuje całkiem sensowny zasób ubioru - pasuje mi, więc nawet po pracy, wolę wcisnąć na siebie coś z ich szerokiego asortymentu.

Jeśli wiedziałbyś/wiedziałabyś, że jutro masz umrzeć - co zrobisz przed śmiercią?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 17:13  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Poszedłbym ostatni raz spotkać się z Syonem.

Jakie osoby najbardziej cenisz?

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 17:18  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Te, które wykazują się wysoką inteligencją, mądrością życiową i sprytem.

To już było, ale... gdybyś mógł spełnić jedno swoje życzenie, to co by to było?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 18:14  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Ponownie zapewne przywrócenie do życia Mentora, żeby mu wszystko wyjaśnić i żyć w szczęściu.

Gdybyś mógł komuś teraz wygarnąć bez podawania imion, co być mu powiedział?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 18:54  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Oddawaj mi mój nóż ty sukinsynie!

Co byś zrobił, gdyby ktoś o wiele silniejszy od ciebie próbowałby cię zabić?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 19:03  •  Pytania do postaci. - Page 23 Empty Re: Pytania do postaci.
Walczyłbym do samego końca. *wzrusz*

Miewasz uprzedzenia?

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Zabawy

Strona 23 z 76 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 49 ... 76  Next
- Similar topics