Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 25 z 76 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 50 ... 76  Next

Go down

Pisanie 14.05.15 20:11  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo serio nieźle pocieniowałaś. |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.05.15 20:15  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No to miło, że się podoba ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.05.15 21:15  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
NOGI, stopy, oko.
Są tak dobreeee.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.05.15 22:17  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
jnasjbvahsjb <3

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.15 17:03  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Odnóża takie profesjonalne, wow wow. |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.15 17:06  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wow, jak żywy! Nawet te odnóża nie wyglądają tak strasznie (chociaz jak sobie o nch pomyślę, to... brrr!)
Świetnie wyglądają jego ubrania, tak... naprawdę naturalnie. Wow i wow. I jeszcze raz wow. Ev, rysuj wincyj ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.15 17:10  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ja już wychwaliłem. Twarz taka ładna, włosy takie puszyste. I ubrania tak bardzo. *zerk na najprostszy zestaw na Gilbercie, którego robi* Będziesz mi projektować ubrania. Razem z Gilbem, oczywiście.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.15 17:44  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Aww, dziękuję Lilo. To miło, że się podoba! ._. Ale... czemu podobają wam się ciuchy? Toż to totalnie randomowe kreski. No ale dziękuję jeszcze raz. I rysowałabym, ale nie mam pomysłu co albo kogo! ._.

I Take, dla ciebie to ja mogę stać się nawet żeńską wersją Jacykowa jak będziesz potrzebował |: nie no dobra, nie przesadzajmy... I dziękuję jeszcze raz ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.15 17:46  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo te randomowe kreski wyglądają jak normalne ubrania na normalnym człowieku, a nie jak płaska koszulka leżąca na desce, świeżo po wyprasowaniu. Są... naturalne. I dlatego są świetne.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.15 17:47  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No to dajesz. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.15 17:51  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 25 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Owr, Lilo. Kiedy człowiek słyszy coś takiego, to ma ochotę częściej machać randomowo kreskami~

Take, no nie przesadzajmy i nie zapędzajmy się |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 25 z 76 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 50 ... 76  Next
- Similar topics