Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 47 z 91 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 69 ... 91  Next

Go down

Kot zmieniła koncepcję. Grow już wcale nie musi być półnagi, yey. |:< Tylko nadal mam problem z pomysłem. |:<<<

edit: MAM. |:<

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Wszyscy czekamy w napięciu <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nie wiem, o co chodzi, nie czytałam komentarzy, ale damn, te szkice *^*"
Rozwaliła mnie koszulka Webbera, borze, tulałabym go XDD
A Skoczek i Adriel wyszli tak seksiaście, wow~

Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 47 Tumblr_inline_n17kgzmybf1rydd6z

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Masz serduszko za Webbera. <3
Wyszedł świetnie. Aż szkoda, że nie lubię pajęczaków i nie mogę go przytulić... @.@

Również czekam z niecierpliwością na dalsze szkice.

+może kiedyś kupię ten tablet i zobaczymy, jak mi będą wychodzić takie dzieła...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Jezu, ile rzeczy się tu działo, tyle szkiców się pojawiło, Boże, Boże. D:
I serduszkuję je wszystkie. Szczególnie Webbera, tak. I czekam z resztą na kolejne cuda.

Z Ethel też jest ciężko, bo nadal nie wiem, jaką ma fryzurę. Mam wrażenie, że ona sama tego do końca nie wie.

Choroba, nakryto mnie. |: Znaczy się, no, ogólnie wiem, jak to wygląda, ale gorzej z wyobrażeniem sobie tego. Dokładne opisanie czy narysowanie tego to już w ogóle inna baja, bo nie umiem. |: Ale ja to naprawię. Skilla do rysowania aż tak wielkiego nie mam, ale i tak ja to naprawię |: Nawet wczoraj próbowałam, nieświadoma niczego.
Zawsze jeszcze są w tle Abi czy Berenika. I tego rudzielca chyba byłoby najłatwiej ogarnąć, gdybym miała sama kogoś wskazać. Ale to już tak po drodze, skoro wcześniej wspomniano o mojej postaci. Wow.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

@ Kot: próbowałem jeszcze wczoraj rysować, ale to okazało się trudniejsze, niż początkowo zakładam. Niby mam już szkic nawet, tylko nie wiem, czy jednak nie zmienię koncepcji, bo coś Webber mi nie pyka. >:c
@ Nate: dzięki. Tak... koszulka. Długo nad nią myślałem. |:<
@ Natie: jeeej. *wkłada kolejne serducho do kolekcji* Fajnie, że wam przypadł do gustu. I faktycznie spróbuj, jak masz taką możliwość. Jednak rysowanie na tablecie, a rysowanie na kartce to dwie różne sprawy. Jest tryliard razy łatwiej.
@ Eth: jak naszkicujesz włosy Ethel, to mogę spróbować machnąć jej szkic kiedyś. >:c I faktycznie jest jeszcze Abigail i Berenika, hue. Wydają się o tyle łatwiejsze, że mają zarys fryzury.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Umieram.
Perfidnie widzę tam takie:
"Sheba... please, be my lover".

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Weź wyjdź. Właśnie odebrało mi wszelką elokwencję, jaką miałem.
Zdecydowanie musisz częściej kolorować, nawet jeśli ci się nie chce, bo to jest po prostu wyjebane w kosmos. Ucz mnie cieniowania. ._. Aww. Zapiszę ich sobie. <3

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Lepiej cieniujesz, więc bez takich mi tu. I chcę znaleźć jakieś dobre tutoriale na cieniowanie właśnie. Szczególnie włosów, skóry i ubrań... czyli w sumie wszystkiego, tak. xD Bo nie znoszę tego kolorowania do tego stopnia, że z końcowych efektów tak czy siak nie jestem zadowolony, meh. Ale dzięki. To zawsze mocno mobilizuje, jak ludzie chcą mimo wszystko więcej. Or something.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

To tylko pokazuje, że choćbyś rysował najbardziej nielubianą przeze mnie tematykę, to i tak mi się będzie podobać ._. Cieniowanie ubrań na Hirokim jest bezbłędnie obłędne.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

To ty bez takich mi tu. Lubię, że twoje kolory są takie żywe i tyle. ~ I weź, ja z tutoriali tak bardzo nie umiem korzystać. I tak ostatecznie robię po swojemu, bo nie mam tyle cierpliwości, by być dokładnym. xD

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 47 z 91 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 69 ... 91  Next
- Similar topics