Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «
- 07/12. Są dwie niewielkie propozycje. Jedna dotyczy schematów - wypowiedz się, druga Pustej Miski - tutaj.
- 07/12. Fabularny romans do Bernardynów. Zerknij.
- 05/12. Do 14 grudnia do godziny 20:00 jest czas na wznowienie wątków z przeszłości oraz alternatywnych. W razie pytań należy napisać pw do Rhetta.
- 16/11. Zapisy na indywidualne wydarzenie dla S.SPEC. Weź udział w wyprawie!
- 13/11. Do 17 listopada, do godziny 20:00, trwa halloweenowy plebiscyt! Zagłosuj!
- 04/11. Kolejne ogłoszenie dotyczące zmian. Rzuć okiem.
Spis treści » KLIKNIJ WAĆPAN «
Z racji nieśmiałości (szczególnie wśród nowych) użytkowników co tydzień, w niedziele, będzie pojawiać się post swatający. System jest prosty: jeśli sami nie zaczepicie kogoś w sprawie przeprowadzenia wątków, ja zrobię to za was. Będę losować userów po numerach, po parze na jeden temat. Liczę, że w takim wypadku w ciągu dnia lub dwóch rozpoczniecie fabułę. Osoby, które napiszą zgłoszenie w tym temacie automatycznie zgadzają się na uczestnictwo w naszej małej zabawie.
Leo, why? For fun, of course.
Niemniej, nadal apeluję, by samemu zgłaszać się do innych na pw. To nie jest wielki wyczyn wyskrobać dwa czy trzy zdania, a pozwoli na szybsze wkręcenie się w fabułę forum. Jeśli jednak zżera cię niepewność lub faktycznie nie potrafisz kogoś znaleźć: śmiało napisz post w tym temacie!
UWAGA! Każde zgłoszenie musi posiadać wpis o jego aktualności (aktualne/nieaktualne). Wszystkie posty bez zaznaczeń (na kolorowo!) będą usuwane z rozmachu.
Ładnie się uprasza o to abyście pogrubiali miejsce, w którym chcecie fabułę. Czy to Desperacja, M3, Eden, czy zestaw 3w1.
Po odpisie ze strony moderatora, ogłoszenie, które zostały ujęte w jego poście będą usuwane po tygodniu, niezależnie od tego czy fabuły się rozpoczęły czy nie.
Leo, why? For fun, of course.
Niemniej, nadal apeluję, by samemu zgłaszać się do innych na pw. To nie jest wielki wyczyn wyskrobać dwa czy trzy zdania, a pozwoli na szybsze wkręcenie się w fabułę forum. Jeśli jednak zżera cię niepewność lub faktycznie nie potrafisz kogoś znaleźć: śmiało napisz post w tym temacie!
UWAGA! Każde zgłoszenie musi posiadać wpis o jego aktualności (aktualne/nieaktualne). Wszystkie posty bez zaznaczeń (na kolorowo!) będą usuwane z rozmachu.
Ładnie się uprasza o to abyście pogrubiali miejsce, w którym chcecie fabułę. Czy to Desperacja, M3, Eden, czy zestaw 3w1.
Po odpisie ze strony moderatora, ogłoszenie, które zostały ujęte w jego poście będą usuwane po tygodniu, niezależnie od tego czy fabuły się rozpoczęły czy nie.
Ostatnio zmieniony przez Growlithe dnia 28.11.15 18:09, w całości zmieniany 1 raz
— Naprawdę jesteś niemiły — odparła — wiesz o tym? Masz problem z kobietami?
— Z mężczyznami, kobietami, psami. Nikogo nie faworyzuję — wyjaśnił. — Wszyscy mnie wkurwiają.
— Z mężczyznami, kobietami, psami. Nikogo nie faworyzuję — wyjaśnił. — Wszyscy mnie wkurwiają.
-
- Wilczur Poziom E

Arcanine
Z racji, że od prehistorii w końcu jestem na czysto, to chcę wpakować się w większą ilość fabuł, bo czemu nie. Generalnie mam do oddania na fabuły aż 4 postacie, szok!
- Ethienne (tylko i wyłącznie Desperacja)
Głucha, normalna dziewczyna próbująca przetrwać w tym podłym świecie
- Shion (to samo, Desperacja)
Upośledzone dziecko, któremu zaczyna odpieprzać.
- Ev (Desperacja i Eden)
Ev to Ev. Po prostu. Nie ma chyba drugiej najsłodszej istoty na tym forum.
- Ashura (Desperacja. Tu będzie dziewicza fabuła, więc chcę go nieco rozruszać)
Psychopatyczny emo-chłopak z chrapką na zemstę.
Aktualne
- Ethienne (tylko i wyłącznie Desperacja)
Głucha, normalna dziewczyna próbująca przetrwać w tym podłym świecie
- Shion (to samo, Desperacja)
Upośledzone dziecko, któremu zaczyna odpieprzać.
Ev to Ev. Po prostu. Nie ma chyba drugiej najsłodszej istoty na tym forum.
- Ashura (Desperacja. Tu będzie dziewicza fabuła, więc chcę go nieco rozruszać)
Psychopatyczny emo-chłopak z chrapką na zemstę.
Aktualne
Even if I just imagine, darkness falls in time
These aligned streets are so deep
I forgot how I even got here in the first place
-
- Anioł Stróż
- GODNOŚĆ :Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Nathair
Zważywszy na moją niechęć do dalszego czekania na zbawienie i zesztywniałe od niepisania palce, pragnąłbym ogłosić, że szukam jakiejś chętnej persony do wspólnego pisiu-pisiu na fabule. Grunt, by odbyło się to w M-3, bo M-3 jest najlepsze i tylko najlepsi tam piszą (#nokappa). To lepsze, niż wylosowanie mojego zdjęcia w bieliźnie. Serio.
Chętnych zapraszam na PW w kwestii omówienia szczegółów, jeżeli jakieś w ogóle będą do omówienia.
Aktualne
PS.: Idźcie też na fabułę z postaciami Nathair jak możecie, bo wam nakopię do pupy, o. Nieważne, że nie są najlepsze, bo nie piszą w M-3.
Chętnych zapraszam na PW w kwestii omówienia szczegółów, jeżeli jakieś w ogóle będą do omówienia.
Aktualne
PS.: Idźcie też na fabułę z postaciami Nathair jak możecie, bo wam nakopię do pupy, o. Nieważne, że nie są najlepsze, bo nie piszą w M-3.

-
- Dyktator
- GODNOŚĆ :Hadrian Moebius

Hadrian
Z okazji tego, że niektóre fabuły mi umarły przez to, że nie miałem możliwości pisania, a także chciałbym na nowo je rozruszać, poszukuję fabuł do konkretnych postaci;
— Nier; kogokolwiek na terenach Desperacji. Jeśli ktoś ma pomysł na pisanie w M-3 bądź Edenie, to też śmiało piszcie. Mogę poświęcić rzut kostką bądź wszystkie darmowe przejściówki, które udało się zdobyć. Chętnie zrobię fabułę, która będzie miała związek z inżynierią mechaniczną lub w dostarczeniu bądź przemyceniu czegoś
— Venceslaus; tylko i wyłącznie tereny Desperacji. Ven jest trudnym osobnikiem o specyficznej osobowości i nie z każdym typem będzie wstanie się dogadać. Dobrym elementem zaczepnym jest rozmowa o pracę w Czarnej Melancholii bądź zasugerowanie mu jakiegoś układu. Jeśli ktoś miałby do niego jakiś problem, to również piszę się na fabułę pełen nienawiści. Przyjmę w zasadzie wszystko, jeśli będzie miało to logiczny sens
— Lucas; tylko i wyłącznie tereny M-3, gdyż nie chcę go jeszcze wypuszczać na Desperację. Mile widziany jakiś luźny wątek z jakimś mieszkańcem, a także taki, który zmieni jego poglądy i patrzenie na rzeczywistość. Może mieć spotkanie pierwszego stopnia z wymordowanym, łowcą lub kimkolwiek innym. Jestem otwarty na wszelakie pomysły
Wszystko aktualne i na bieżąco będę usuwać nieaktualne ogłoszenia~
— Nier; kogokolwiek na terenach Desperacji. Jeśli ktoś ma pomysł na pisanie w M-3 bądź Edenie, to też śmiało piszcie. Mogę poświęcić rzut kostką bądź wszystkie darmowe przejściówki, które udało się zdobyć. Chętnie zrobię fabułę, która będzie miała związek z inżynierią mechaniczną lub w dostarczeniu bądź przemyceniu czegoś
— Venceslaus; tylko i wyłącznie tereny Desperacji. Ven jest trudnym osobnikiem o specyficznej osobowości i nie z każdym typem będzie wstanie się dogadać. Dobrym elementem zaczepnym jest rozmowa o pracę w Czarnej Melancholii bądź zasugerowanie mu jakiegoś układu. Jeśli ktoś miałby do niego jakiś problem, to również piszę się na fabułę pełen nienawiści. Przyjmę w zasadzie wszystko, jeśli będzie miało to logiczny sens
— Lucas; tylko i wyłącznie tereny M-3, gdyż nie chcę go jeszcze wypuszczać na Desperację. Mile widziany jakiś luźny wątek z jakimś mieszkańcem, a także taki, który zmieni jego poglądy i patrzenie na rzeczywistość. Może mieć spotkanie pierwszego stopnia z wymordowanym, łowcą lub kimkolwiek innym. Jestem otwarty na wszelakie pomysły
Wszystko aktualne i na bieżąco będę usuwać nieaktualne ogłoszenia~
Monster, monster under my bed
Come out and play cause I need a friend
You're so damn close that I feel your breath
You're the only one I have left

Feel you in my bones, Shiver up my spine
You're a master of disguise, You show up when no one's home
Are you real or just a lie? I can feel you in my mind
And my soul, But I love when you jump in
And help me feel something, My blankets are the door
My bed is the coffin, And just as it closes
And I go to lock it, I sing that lullaby you taught me
Monster, monster under my bed...
♫
Come out and play cause I need a friend
You're so damn close that I feel your breath
You're the only one I have left

Feel you in my bones, Shiver up my spine
You're a master of disguise, You show up when no one's home
Are you real or just a lie? I can feel you in my mind
And my soul, But I love when you jump in
And help me feel something, My blankets are the door
My bed is the coffin, And just as it closes
And I go to lock it, I sing that lullaby you taught me
Monster, monster under my bed...
♫
-
- Opętany
- GODNOŚĆ :Dla Ciebie tylko i wyłącznie Nier.

Nier