Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 11 z 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Go down

Pisanie 22.06.20 0:03  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together

*krzyczy*

Chcę zagrać tym skautem. XDDDD
Przecież on ma siłę dedukcji jak Jun.

Kyōryū
Wojskowy
Kyōryū
Wojskowy

GODNOŚĆ :
きょうりゅう るうか (Kyōryū Rūka)

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.20 0:05  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together
Kiedy gramy?

Ylva
Studentka
Ylva
Studentka

GODNOŚĆ :
Ylva Isabelle Harakawa

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.20 0:06  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together
Uh, mi ostatnio coś internet ssie i myślę, że to przez pogodę. Ale jak się ustabilizuje to ja mogę z marszu. @@

Kyōryū
Wojskowy
Kyōryū
Wojskowy

GODNOŚĆ :
きょうりゅう るうか (Kyōryū Rūka)

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.20 22:41  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together
To znowu ja.
Bo znowu dostałem filmik i chcę się nim podzielić:

Postacie wyglądają tak prześwietnie, że aż mnie skisło z zazdrości i wyczekiwania.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.20 22:51  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together
Będziesz mnie w końcu uczył w to grać.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.20 22:54  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together
NIE MA PROBLEMU.
Ale no, ta gra wyżej ma wyjść na urządzenia mobilne i będzie się trochę różniła od komputerowej wersji. Co nie zmienia faktu, że - w porównaniu do DST na PC - będzie darmowa jak tylko skończą się testy. W jedną i w drugą możemy pograć. >D

edit: chociaż nie wiem czy „nauczanie” to dobre określenie, bo to ja byłem tym typem, który wywołał deszcz, choć WSZYSCY mi mówili, że mam nie ruszać pały. *kaszl* Najwyżej będziemy non stop ginąć, chociaż znając ciebie i twój... styl bycia... to zaprowadzisz porządek, gdy ja będę rozrabiał.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.20 22:57  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together
Ja byłem tym typem, który umierał, a potem nawiedzał rzeczy dla zabawy (bo w sumie tylko to mogłem robić), a potem uświadomiono mnie, że one się od tego psują, wiec wiesz. Ale zdarzyło mi się strzyc bawoły, więc to chyba jakiś postęp.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.20 23:02  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together
Jeszcze nigdy nie ostrzygłem bawoła, więc jesteś krok do przodu.

I... niestety zawsze ledwo uchodziłem z życiem albo umierałem od czegoś totalnie debilnego. Będzie więc ciekawie. *kaszl* Ale mniej więcej ogarniam już co i jak się robi. Może dożyjemy do... y... drugiego tygodnia.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.20 23:06  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together
To i tak nieźle. Będę zbierał rzeczy, żeby udawać, że coś umiem. A resztą będziemy się martwić później. xD

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.06.20 23:10  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together
_(:з」∠)_ Grunt to przeżyć do następnej wiosny. Wiosny są tam najlepsze, nie płoniesz z gorąca i nie zdychasz z zimna. Serdecznie polecam, Grow Frączewski, przedstawiciel obu przypałów.

To na dniach zagramy.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.06.20 1:02  •  Don't Starve Together - Page 11 Empty Re: Don't Starve Together
W sumie to mam tę gierkę, ale nigdy w nią nie grałem...

Ty.
Bernardyn     Poziom E
Ty.
Bernardyn     Poziom E

GODNOŚĆ :
Takuya, dla znajomych Ty lub Tay

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 11 z 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next
- Similar topics