Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Pisanie 28.03.18 18:48  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
Czy ja za czymkolwiek głosuje? Zaproponowałem rozwiązanie.

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 18:51  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
Ev napisał:Czyli idziesz na łatwiznę.

Nie, nie idę. Gdybyś słuchała tego, co pisałem wtedy na cb, wiedziałabyś w czym tkwi problem. Zamiast mówić mi, że siedzę i jęczę może byś wróciła pamięcią do tego, jak Hyen mówił, że nigdy nie powiedziałem złego słowa na KNW. Nigdy nie jęczałem, zawsze chciałem coś robić. Ale zamiast tego wszyscy dookoła podśmiewywali się, że 'KNW chce wstać na nogi'. Nie mam siły mieszać się w coś tak stresogennego, że będę musiał być ponownie hospitalizowany. Niestety, ale stawiam własne zdrowie psychiczne poza zabawą na forum.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 19:35  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
Dla mnie osobiście to zły moment na rzeczywiste angażowanie się w ratowanie czegokolwiek, bo mam za miesiąc maturę i zostawiam sobie furtkę na tymczasowe zniknięcie z forum, jeśli stwierdzę, że istnieje taka potrzeba.
Jeśli chcecie się w to angażować, w ramach wsparcia zostawię Ankę na miejscu. W praktyce mam nią dostęp do miasta i na Desp - jeśli sojusz z miastem dalej będzie trwał - a to zawsze daje jakieś opcje nawracania. Mnie martwi bardziej fakt, że cokolwiek byśmy nie zrobili, ludziom zwyczajnie nie pasuje granie postaciami powiązanymi z religijnością, a bez jakiejkolwiek świeżej krwi to tak średnio to widzę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 19:45  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
Oke, pięć osób to wciąż lepiej niż nikt. Tylko w razie co czy dział organizacyjny KNW będzie odpowiedni na ustalenia czy będzie się trzeba gdzieś zorganizować w jakąś konferencję, wysyłać sobie nawzajem kilogramy PW? Bo o ile do Inca mam GG, do Growa facebooka/telefon tak niestety z Ev i Hachi nie mam żadnego kontaktu :< A dział jest ukryty, więc też nie każdy ma dostęp.
Choć fakt, że akurat teraz to trochę słabo, bo ludzie mają matury, studia i coś w tym stylu. A samego Aequalisa raczej prędzej uznałabym za chwilowo zaginionego niż wtrącać go od razu do lochów.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 20:09  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
Inv, mogę podesłać ci mojego fejsa, bo z gg ciężko. Z racji zastępczego laptopa ciężko mnie tam złapać (jedynie gdy jestem na telefonie), chyba że masz telegram.

Shion
Ratler     Poziom E
Shion
Ratler     Poziom E

GODNOŚĆ :
Shion.

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 20:12  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
Jekyll napisał:Ja proponuję usunąć KNW.

Popieram to rozwiązanie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 20:20  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
A ja muszę niestety zepsuć kilka rzeczy i nadmienić jedną rzecz, jaką ze względu na schwytanie Hexa nie udało się zrobić.

W mieście Hex miał usunąć tatuaż, choćby nawet i wycinając sobie cały kawał skóry z pleców by się go pozbyć. Oczywiście, to był jego pierwszy plan, ale sugestia by poszukać salonu tatuażu i usunąć go mniej "brutalnymi" metodami go przekonała.
Ale nie zdążył.

W skrócie i nie przeciągając - Hex fabularnie miał (i wciąż to zrobi) opuścić szeregi KNW. Nie, nie mam żadnego problemu z organizacją czy coś - to wszystko kwestia fabularna postaci, stąd też - niestety - nie macie na co liczyć w jego wypadku. Można go upchnąć jako jakąś ofiarę polowania za bycie "heretykiem" czy coś, ale to może dopiero jak w końcu się coś rozwiąże z faktem jego siedzenia w piwnicy S.Specu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 20:22  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
Proponuję przeczytać pierwszy post:

Żeby było jasne: nie zakładam tematu po to, aby głosować nad usunięciem KNW. Założyłem go po to, aby się zorientować czy jest ktokolwiek, kto chce się tą grupą zająć. Bo jeśli jest, to myślę, że danie ostatniej szansy nikogo nie zaboli. A jeżeli nie znajdzie się ani jeden user do tej próby, to grupę usuwam.

To nie jest rozwiązanie, bo temat nie tyczy się tego CZY USUWAĆ tę grupę, tylko CZY JEST KTOŚ KTO CHCE SPRÓBOWAĆ RAZ JESZCZE. Nie pytam czy są osoby, które nie wierzą w projekt. Pytam czy są osoby, którym na tej frakcji zależy. A takie teksty zniechęcają potencjalnych graczy, którzy zadania jednak mogą się podjąć.

Więc bez szerzenia defetyzmu.

Kyōryū
Wojskowy
Kyōryū
Wojskowy

GODNOŚĆ :
きょうりゅう るうか (Kyōryū Rūka)

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 20:46  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
Jeśli telegram pozwala na wszelkie konfy to mogę go założyć na ten cel, bo fb mi chodzi jakby chciało a nie mogło. >: Jeśli z kolei dalej aktualne miałoby być to wydarzenie o broń to może warto zagadać do Marceliny, która je niby zgarniała? Miało jej nie być do końca marca bodajże.
Co do sojuszu z Miastem, to planuję go zerwać ze strony M-3 i raczej nic tego nie zmieni. Ale zanim dojdę do władzy to minie trochę czasu, więc jak ktoś ma możliwości to technicznie przeszkód w działaniu w Mieście nie ma.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 23:31  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
Też w ostateczności mogę tego całego telegrama spróbować, zawsze to lepsza opcja niż załatwianie spraw na 3 razy w 3 różnych komunikatorach :3 Na sojusz też mam pomysł, zresztą na prywatnej konfie KNW kiedyś to poruszaliśmy, więc odkopię archiwum i sobie ogarnę, choć spam był tam nieziemski.
No i w razie co to mam Reda. On nie ogarnia, ale na misje się nadaje xD

How into telegram? Jak szybciej zaczniemy, to może nie będzie jak z moim robieniem FAQ (kiedyś je dokończę, serio! |'D)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.03.18 23:32  •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW
Jeśli telegram pozwala na wszelkie konfy to mogę go założyć na ten cel, bo fb mi chodzi jakby chciało a nie mogło. >:
Tak, telegram umożliwia konfy.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie   •  KNW - Page 2 Empty Re: KNW

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next