Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Archiwum misji

Go down

Pisanie 21.11.13 13:17  •  Mordobicie w Krwawej Łaźni Empty Mordobicie w Krwawej Łaźni
Taka mała rozgrzewka dla mnie (i niechaj Burmistrz zaprowadzi swe krwawe rządy w mieście), bo pomysłów na misję mam sporo.

Ukochana speluna wszelkich podejrzanych zakapiorów organizuje Pierwszą Krwawą Łaźnię. Już rozesłano wici po Mieście, choć rzecz jasna jest to sprawa ściśle tajna, ale ze względów fabularnych każdy kto chce wziąć udział mógł o tym usłyszeć lub nawet osobiście zostać zaproszonym. Nagrodą jest sława i pieniądz. Ale czy warto się tak poświęcać? Wszak wygrać to może tylko jedna osoba.

Nagrody: Możliwość nauczenia się walki wręcz bądź walki bronią białą
Inne: Jest to swoisty turniej, obijać sobie mordy będziecie wzajemnie - to dla ułatwienia. W kolejnych odsłonach będzie można natrafić na członków "Klubu Bokserskiego", a tam będzie rzeź, kwik i pisk.

Zapisani:

- Lentaros,
- Lucky,
- bida
- bida
- bida
- bida

Ostatnio zmieniony przez Skowyt dnia 21.11.13 14:11, w całości zmieniany 2 razy

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.13 13:43  •  Mordobicie w Krwawej Łaźni Empty Re: Mordobicie w Krwawej Łaźni
Moja żelazna stopa i pięść chcą się dołączyć do prania po twarzoczaszce obywateli i nie tylko obywateli, którzy zechcą się tłuc. Innymi słowy, poproszę o dopisanie mnie. Bylebyś mnie nie przerobił potem na mikser po wszystkim, a będę zadowolony.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.13 13:59  •  Mordobicie w Krwawej Łaźni Empty Re: Mordobicie w Krwawej Łaźni
Nie chce mi się przelogować ale zgłaszam LUCKY.
Alkohol, walka i dobra muzyka czyli impreza <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.11.13 17:55  •  Mordobicie w Krwawej Łaźni Empty Re: Mordobicie w Krwawej Łaźni
Chętnie podrzucę Blaidda, jeśli tylko byłaby możliwość, żebym rozpoczęła pisanie w poniedziałek... (dopiero wtedy wracam do domu i do internetu).

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.13 21:12  •  Mordobicie w Krwawej Łaźni Empty Re: Mordobicie w Krwawej Łaźni
Arth i jego praktyczny brak czułości na ból się zgłaszają xD Może być zabawnie c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.13 11:54  •  Mordobicie w Krwawej Łaźni Empty Re: Mordobicie w Krwawej Łaźni
    I ja się zgłoszę. Nie mam pojęcia czemu... niech będzie, że ktoś Linde'a do tego zmusił, bo inaczej by nie poszedł. Takie jakby igrzyska śmierci *liczy na sojusze*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.11.13 13:46  •  Mordobicie w Krwawej Łaźni Empty Re: Mordobicie w Krwawej Łaźni
Ja zgłaszam moją Ayę, mogła o tym usłyszeć i postanowiła z ciekawości pójść, by ogarnąć co siem dzieje XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.12.13 18:14  •  Mordobicie w Krwawej Łaźni Empty Re: Mordobicie w Krwawej Łaźni
Dobra, zgłaszam Ul~! Przyszykujcie się na siłaczkę xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.14 14:37  •  Mordobicie w Krwawej Łaźni Empty Re: Mordobicie w Krwawej Łaźni
Naczelnik misji
Zamykam.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down