Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Karty Postaci

Go down

"Lata? Godziny? Minuty? Kto to liczy? Ważne są sekundy!" - Devor Halo-1-loading-screen-o

Pobieranie danych zakończone sukcesem... Dane zostały uwierzytelnione.

Witamy naczelniku Nishiwaki

Dodatkowa informacja: Ostatnia Aktualizacja - 2180 rok styczeń 8.
--------------------------------------------------------------

[k281$;1i2o0]:ju7821; jha^8210; Jak17283-049[€18sm]...

Projekt [YCQUicQ6]... Dane techniczne Obiektu nr 116. Badania na temat kriogeniki i modyfikacji ciała... Dostęp przyznany. Klucz: SVOpfGE...

ICBC PROJECT

Dane na temat  [H*9*(waj)] [Nh78awHU] kryptonim - Devor.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Obiekt został poddany 84% mechanizacji, będącej koniecznym działaniem i życzeniem samego obiektu.
. . .
Obiekt przed podjęciem operacji biomechanicznej był mężczyzną, lecz aktualnie nie ma możliwości posiadania potomstwa... dalsze informacje... brak.
. . .
Obiekt został poddany Biomechanizacji w roku 2120, przez firmę ICBC. Po tym zabiegu w Roku 2121 został umieszczony w kapsule kriogenicznej... brak dalszych danych...
. . .
Niniejszy Obiekt należał do spółki ICBC Military... ładowanie...
Dopisek spółka została rozwiązana w 2168 roku po aferze... brak danych.

Stanowisko przypisane jednostce nr 116 - brak danych...

Zastosowanie obiektu nr 116 - Jednostka bojowa... próba sprecyzowania... Siły Specjalne...

.   .   .    

Dodatkowe informacje na temat jednostki numer 116:
Ładowanie...
Ładowanie...
Ładowanie...

Obiekt przed przejściem operacji zmechanizowania, zamieszkiwał okolice [HSk8i*&@jka] w średnim rodzaju mieszkaniu...

Ciąg dalszy... Rozwijanie... Potwierdzono...

Notatka od lekarza psychologa Obiektu:

Pan [H*9*(waj)] [Nh78awHU] podczas standardowego sprawdzianu psychologicznego wykazywał silne skłonności do schizofrenii. Mówił, tu cytuje "Nie obchodzi mnie to czy będę zamknięty w wielkiej lodówce dla ludzi dopóty mogę z nimi rozmawiać..." dalszego przebiegu nie mogę powiedzieć, obowiązuje mnie tajemnica lekarska,którą i tak już naruszyłem. Zaniepokoił mnie także jeden fakt, pacjent często zdaje się odpływać, a gdy pytałem go czy coś nie tak. On tylko odpowiadał wyraźnie rozbawiony, że ona się na niego gniewa i wygląda tak uroczo. Natomiast gdy spytałem go kogo widzi, on odpowiadał, że to młoda kobieta w czarnej sukni. Nazywał ją Mortem co w języku łaciński m oznacza - Śmierć.
Po przejściu operacji spotkałem się z pacjentem ponownie, tym razem nie wyglądał jak człowiek przepuszczony przez maszynę do mielenia i poskładany z powrotem, lecz jak android. Nie ukrywając, byłem lekko skrępowany faktem, że rozmawiam z kolosalnym kawałkiem maszyny.
Po przeprowadzeniu podobnych testów jak za czasów przed operacją, pan [H*9*(waj)] wykazywał mniejsze zainteresowanie obiektami testu i stwierdzał iż pokazywanie mu kartek z plamami po kawie nie ma sensu. Pod koniec testu spytałem go czy widuje kobietę w czarnej sukni, odpowiedział "Tak, jest daleko. Związana i bezradna, patrzy na mnie wzrokiem przepełnionym nienawiścią. Ja sam odwracam od niej wzrok".
Pacjent widocznie zatracił pewne aspekty człowieczeństwa. Można powiedzieć, że stał się mniej ludzki.  

Dalsze notatki nie są dostępne lub nie istnieją...

-----------------------------------------------------------------------

Specyfikacja modyfikacji przeprowadzonych na obiekcie numer 116 kryptonim Devor...
Ładowanie...
Przyznawanie dostępu...
Ładowanie...
Dostęp przyznano... proszę czekać...

[S*i.;a](89-ls;a=w]ldlMMAJd'219,.21;p]][s/afSa,f2o]

Obiekt został umieszczony w specjalnym kombinezonie(obudowie), który został specjalnie pod niego przystosowany. Dzięki usilnym staraniom techników i inżynierów biomechaniki, mózg operatora - Jednostki nr 116 - został zamknięty w specjalnej komorze z płynem odżywczym zapobiegającym obumieraniu mózgu. Wewnątrz kombinezonu znajduje się także zmodyfikowany układ nerwowy, płuca i serce obiektu. Dodatkowo z jego oryginalnego ciała zabrano tkankę mięśniowa, która po długich testach i badaniach w efekcie końcowym została wystarczająco zmodyfikowana po przez regularne wstrzykiwanie w nią nanokomórek iż dało się ją podpiąć do mechanicznych mięśni i odpowiedni wzmocnić by ograniczyć nadmiar pancerza obronnego.
Wewnętrzne warstwy kombinezonu, są dość delikatnymi elementami pełnymi elektroniki, płynów odżywczych, pomp itp. mechanizmów. Dlatego stworzono dwie warstwy zewnętrzne. Pierwsza izoluje i tłumi wszelakie niebezpieczeństwa z zewnątrz takie jak kurz, błoto, itd. tłumi także siłę pocisków przy ewentualnej walce. Druga warstwa zewnętrzna to twarde płytki, ściśle ze sobą połączone specjalnymi włóknami z nanorurek, stworzone ze stopu [INFORMACJA TAJNA DOSTĘPNA JEDYNIE DLA UŻYTKOWNIKA RANGI S++] i wzmacniana powłokom ze stali węglowej.
Płytki w stanie uśpienia są ułożone w równych rzędach między sobą, natomiast pod wpływem impulsu np. w razie walki, potrafią się przemieszczać i formować się w jednym punkcie, przez co pancerz w danym punkcie zwiększa swoją grubość i wytrzymałość nawet ośmiokrotnie, wadą tej funkcji jest odsłanianie innych miejsc, z których płytki zostały zabrane.

--------------------Dalsze informacje są niedostępne lub uszkodzone--------------------

Odzyskiwanie...
Odzyskano 1500 plików...
Przetwarzanie...
Załadowano...

Informacje na temat systemu Boskiej tarczy... Ładowanie... Załadowano... Odczytywanie...

Boska tarcza to system, który został zaimplementowany w funkcjach kombinezonu bojowego obiektu. Specjalne obwody wytwarzają silne pole elektromagnetyczne, które pozwala na zatrzymywanie średnio kalibrowych pocisków. System został podzielny na tryb bojowy i obronny.
Tryb obronny posiada dwie funkcje: całkowitej ochrony i częściowej. Słabsza (częściowa) wytwarza zawirowanie elektromagnetyczne w danym miejscu kombinezonu, lecz nie na całej jego powierzchni. Obrona całkowita otacza natomiast użytkownika silnym polem, z którego on sam nie może strzelać jak też i nie może zostać trafiony.
Tryb bojowy powoduje wyładowania elektryczne po przez kończyny górne... dalsze informacje utajnione...

--------------------------------------------------------------

Dodatkowe dane na temat jednostki numer 116

Obiekt został przeszkolony w bojowo w obsługiwaniu kombinezonu. Poziom zbieżności: 95%
Bardzo uzdolniona jednostka militarnie. Bardzo uniwersalny, potrafi posługiwać się bronią biała i palną.
Po przez zmodyfikowanie mózgu, obiekt zyskał ogromną ilość danych, które może swobodnie przekładać, gdyż zawarte one są w jego głowie. Na jego dyski wewnętrzne zostały wpisane takie informacje jak standardowe mapy terenów, duża wiedza na temat elektroniki i systemów, przetrwanie, duża baza zmutowanych istot...

Specyfikacja zewnętrzna(wygląd)

Obiekt jest wysoki mierzy 296 centymetrów i waży przy tym 280 kilogramów. Często obnosi się w czarnym płaszczu, który stał się jego nieodłącznym ekwipunkiem, preferuje także posiadanie broni białej w postaci ciemnej katany oraz dwóch pistoletów maszynowych. Jak sam mówi, mimo że nie jego zewnętrzny wygląda przypomina bardzo androida to i tak nie lubi pokazywać za dużo swojej warstwy zewnętrznej.
....................................
Specyfikacja charakteru...
Jednostka 116 kryptonim Devor, została specjalnie zmodyfikowana by odczuwać jak najmniejszą liczbę bodźców nazywanych: uczuciami. Fakt ten sprawia iż jest bardo pożądaną jednostką w szeregach ICBC... Brak dalszych danych...

Dane dodatkowe... Życiorys Obiektu... Dane niezatajone... Odmowa dostępu...

Ładowanie...Ładowanie...Ładowanie...Ładowanie...Ładowanie...Ładowanie...

Brak Dalszych informacji z Pańskimi uprawnieniami. Czy załadować dane innej jednostki?

-----------Tak-----------Nie-----------Wyłącz terminal-----------

Pełna wersja KP. To sprawdzamy pierwsze!:

Ostatnio zmieniony przez Devor dnia 30.11.15 17:08, w całości zmieniany 4 razy

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Część KP zawarta w spoilerze gotowa do sprawdzenia.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Okej. Zacznę od literówek i błędów, na samym końcu będą ograniczenia mocy.

Część fabularyzowana:

Ta część, która była w spoilerze na dole:

A teraz co do mocy i umiejętności.

Pierwsza moc
Pierwszy tryb obrony trwa 3 posty, regeneruje się 4 posty.
Drugi trwa 2 posty i odnawia się przez 4 posty
Bojowe użycie tak jak zaproponowałeś 1 post trwania i 3 posty regeneracji.

Druga moc
Nie do końca rozumiem - daje ci to pancerz? zwiększoną szybkość? siłę? Ponadto, nie pozwolę ci zwiększyć siły postaci powyżej bonusów rasowych. I musi być jakiś czas trwania.
Opisz to bardziej konkretnie.

Umiejętność
- broń palna albo energetyczna