Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Go down

Pisanie 08.09.13 15:53  •  Pochwały Empty Pochwały
Arcanine
1| Czy naprawdę muszę podawać powody dlaczego by miał dostać pochwałę? Wystarczy się rozejrzeć. Kiedy tylko może, większość swojego wolnego lub nie do końca wolnego czasu poświęca forum, wypruwa sobie żyli i flaki, by nam się tu przyjemnie grało, pomaga każdemu kto go tylko poprosi o to, i cierpliwie tłumaczy setnej osobie to samo, o co już nie raz pytano. Poza tym, muszę przyznać że z wielu forów, tak właśnie ten osobnik wydaje się być jednym z lepszych adminów. Do wielu tak jest, że nie ma się chęci czy odwagi pisać... A tu często to on zagada do nas, dopyta, poprowadzi... Naaaah, po co ja to piszę? Przecież wiecie za co go chwalić! / Lentaros

2| Mógłbym tu napisać: bo tak, a wszystkim w zupełności by to wystarczyło. I to znacząco ułatwiłoby sprawę komuś tak leniwemu jak ja. Rany, po prostu tak pisze o tych porządkach, które i tak nie miałyby miejsca, gdyby sam nie kopnął wszystkich w dupę do pomocy. Ponadto sam też zabrał się za tematy i i tak niektóre rzeczy zrzucono mu na głowę, bo tematy tak będzie poprawiał sam. Generalnie to większość rzeczy woli robić sam i jeszcze nie daje sobie roboty z rąk wyrwać (do tej pory goją mi się rany po ugryzieniach, rly). Fetyszy-- to jest, pracoholik jeden. Poza tym zawsze udzieli odpowiedzi, każdego przygarnie pod swoje skrzydła (<- serio, ja nie wiem jak można być miłym dla nowych, teehee) i uzupełnia te wszystkie spisy i inne pierdoły, z kolei ktoś, kto miał osobiście okazję się tym zajmować powinien wiedzieć, że czasami nawet tego nie chce się zrobić. And so on, and so on. Wiecie jak jest. / Zero

3| Dobra, wysilę się na ambitniejszą przemowę. Ogólnie jest wszędzie, gdzie się nie obejrzeć – Grow. Wypowiada się, doradza, uzupełnia te wszystkie tematy, wyrywa z rąk karty do sprawdzenia, zagania innych do roboty (kierownictwo ważna rzecz) i robi wszystko, żeby forum płynnie funkcjonowało. Czasami aż nie nadąża się z odpisaniem w temacie, a tu pomysł już jest wprowadzony. Poza tym nie da się ukryć, że bez niego wszystko poszłoby się po prostu jebać, o czym wszyscy doskonale wiemy. Poza tym dzielnie walczy z tymi zepsutymi bannerami, bo jakieś mendy nie potrafią korzystać z kodów i rozwalają innym fora, a ponadto jest wiecznie aktywny na fabule, co też jest ważną rzeczą. Jak trzeba to pomoże, jak nie trzeba też. Co tu dużo mówić? / Zero

4| Wkurzacie mnie, ludzie. Pewnie musi być znudzony dostawaniem pochwał ode mnie. Można w kółko wypisywać to samo, bo Koira nieprzerwanie zasuwa ze swoimi obowiązkami. Ba! Robi to nawet, gdy strony ładują się po dwadzieścia minut, a czasem musi pięć razy odświeżyć jedną, żeby w ogóle się dobić. Ja już dawno wywaliłbym kompa przez okno. A on? Uzupełnia spisy, prowadzi wydarzenie i jeszcze dba o to, by akcja rozwijała się płynnie, dzięki czemu nie czekami miesiącami na jedną osobę. W dodatku robi tam za dziesięciu. To on zawsze zastanawia się nad tym, co zrobić, by żyło wam się lepiej, żebyście mieli co robić. Zagania do roboty w dobrej wierze, tu odpowie na kolejny stos pytań użytkowników, na które nikt inny nie zna odpowiedzi. I co z tego, że jedno powtarza się piąty raz – nadal jest w stanie odpowiedzieć cierpliwie. Prawda jest taka, że praca admina jest o tyle niewdzięczna, że nie zawsze gołym okiem widać, że coś zostało zmienione, a jednak. A potem taki Grow jeszcze marudzi ci, że jest bezużyteczny, chociaż wszyscy powiedzą, że to nieprawda. Bezużyteczne to jest... coś bezużytecznego. *tak bardzo brak pomysłu na porównanie* No shit. Resztę można dopowiedzieć sobie samemu. / Zero

5| Dostał niedawno, ale sprawiedliwość na świecie musi być. Skoro ja dostałem już pochwałę za wygląd, to i jemu się należy. Tym bardziej, że wyrobił się na czas, wcześniej nie mając do dyspozycji sprawnie działającego neta, ale jego trudy zostały wynagrodzone powrotem limitu. I nie na darmo, bo odwalił kawał dobrej roboty, jak widać. W dodatku skleił gazetkę, która też wygląda nieziemsko. I w ogóle klękajcie narody. / Zero

6| Co jest krótkie, kolorowe, pojawia się zawsze i trzyma poziom? Gazetka. Dokładnie za to należałoby ich pochwalić. Na pomysł dodatku halloweenowego odpowiedzieli entuzjazmem, pomimo niedawnej urodzinowej publikacji. I bardzo się postarali, żeby ta krótka forma była lekka i przyjemna. / Blight

7| I żądam dodania Growa do pochwał. Męczył się nad ogłoszeniami, ostatnio zasuwa z całym porządkowaniem tematów, zagania innych, zgarnia misje na swoją głowę, bo niektórzy zbijają bąki na swoich stanowiskach. Wszędzie go pełno, a tu dalej klapki na oczach. Nie ma to tamto. / Zero

8| Grow jest fundamentem Virusa i bez niego nie byłoby forum. Zapierdala jak ruski samochodzik pomimo zmęczenia czy też innych obowiązków, albo braku dostępu do internetu. Zawsze pomaga i można na niego liczyć w kwestiach Virusowych. Za aktywność na fabułach, za zachęcanie innych do aktywności, za event Halloweenowy, za bycie MG pomimo obowiązków, za przyjemną atmosferę na cb, za cały czas udoskonalanie Virusa To samo Take. Za aktywność i że jak coś się spieprzy, to zawsze poprawi i naprawi. Za przeprowadzony ostatnio event świąteczny, za to, że zawsze pomoże jak potrzeba, za pomoc w wielu Virusowych kwestiach oraz za pomysły. / Nathair

9| Nasza trójka adminów cały czas ma ręce pełne roboty i próbuje wywiązać się z pracą w terminie. Pilnują wprowadzania wszystkich zatwierdzonych pomysłów w życie, porządkują tematy, opiekują się całym forum. Gdyby nie ta triada, którą można porównać do aniołów stróżów forum, nie pociągnęlibyśmy zbyt długo. A zbyt rzadko się ich chwali moim zdaniem, bo mają ważną, ale niekoniecznie rzucającą się w oczy pracę. / Blight

10| Za znalezienie czasu w codziennym braku czasunej  rutynie i wykonanie na najwyższym poziomie znanej nam wszystkim gazetki, byleby tylko umilić nam czas. Należy im się, c'nie? Należy. Wybaczcie mi taki wybrakowany opis, ale spieszę się na obiad / Ruffian

11| Za to, że dzisiaj od południa zasuwał jak mały samochodzik i poprawiał tematy. Widzieliście Faunę i Florę? A artefakty? Bestie? A widzieliście nowy wygląd tematu "opisy ras"? Albo temat ze Słownikiem? Nie? To zobaczcie. To wszystko wygląda pięknie, przejrzyście i schludnie. I to dzięki niemu. A wierzcie mi, że jest tego jeszcze więcej, ale nie pamiętam już, bo późno. / Nathair

12| Gazetka. Nie pamiętam już dokładnie kto, gdzie, jak i kiedy coś podobnego powiedział, ale wiem, że był taki temat, że pochwały za wkład w forumową prasę są czymś hm.. niepotrzebnym i za częstym? Może zmyślam, bo już sama nie jestem pewna, ale chociaż fajna puenta będzie, yo. Uważam, że choć jest to cykliczne, to mimo wszystko ludzi, którym się najzwyczajniej w świecie chce, powinno się nagradzać. Bez względu na to czy zrobiony artykuł był bardziej lub mniej pracochłonny, sam fakt, że nowy, wiosenny numer nie świecił nagością, jest zasługą tylko i wyłącznie wymienionym powyżej userów~ A wiem co mówię, bo początki gazetki były bardzo cienkie jeśli chodzi o chęci, więc ja tym bardziej dziękuję, że mam aktywną ekipę~ / Ailen

13| Wygląd. Panowie napracowali się za 10. Harowali jak woły siedząc do 5 nad ranem a może nawet jeszcze dłużej, dopinając wszystko na ostatni guzik. To nie jest prosta zabawa. Starali się jak mogli biorąc pod uwagę uwagi użytkowników. Wygląd jest ładny, nad którym napracowali się a do tego tematy oraz inne małe rzeczy uległy odnowie. / Nathair

14| Widzieliście nowy wygląd? Odświeżone tematy? Wszystkie zmiany? To w dużej mierze właśnie ich zasługa. Takie rzeczy niestety nie pojawiają się na pstryknięcie palcami, a kody to złośliwe bestie. Często bywają kapryśne. Wiem też, że cała trójka harowała przez kilka dni z rzędu, by dopiąć wszystko na ostatni guzik. Ignorując zmęczenie, siedzieli nad tym do późnej nocy. Dzięki temu zdążyli zrobić wam niespodziankę na nasze wielkie, forumowe święto, jakim są urodziny. Myślę, że ich wkład można dostrzec teraz gdziekolwiek się nie spojrzy. No i no... zasłużyli na tę pochwałę. / Zero

15| Szczerze? Za całokształt. Już od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad tą pochwałą. Prawda jest taka, że Grow robi za dwudziestu. I nie, nie robi tego, bo to jego obowiązek z racji bycia adminem. Bo są rzeczy, które może po prostu olać. Prowadzi misje, wydarzenia, udziela się w gazetce, narysował ostatnio multum chibi czy też miał swój wkład w wygląd. Prawda jest taka, że po cichu i bez fajerwerków zapierdala jak mały czołg. Nawet, jeśli nie ma dostępu do netu, to jak jest taka potrzeba - dobije się chociażby miał rozdupczyć całą Rosję, ale się pojawi. Nie zauważyłam też, żeby kiedykolwiek komukolwiek odmówił pomocy. Odpowiada wszystkim na pytania, cierpliwie wszystkich wysłuchuje i szuka rozwiązania, żeby każdemu dobrze się grało. Ogarnia wydarzenia, sprawuje pieczęć nad MG i mnóstwo innych rzeczy. Stara się pisać ze wszystkimi, a nie siedzieć w zamkniętym gronie. Wyciąga sam rękę do innych. Cholera, serio na nią zasługuje, bez włażenia w dupę i owijania w bawełnę. I wiecie co? Robi to, co lubi. Nie z przymusu, bo jest adminem. Po prostu to robi. / Nathair

16| Przez ostatni czas Grow poświęcał każdą wolną chwilę na nowy wygląd. Dopracował każdy szczegół. Robił wszystko od nowa, tworzył go od podszewki, włożył w niego cholernie dużo czasu, dopieszczając w każdym drobnym aspekcie. Wybaczcie za brak elokwencji, to ta godzina po nieprzespanej nocy, ale cholera jasna, należy mu się.  / Nathair

17| Zdobycie trzech pochwał wewnątrz organizacji (DOGS).

18| Gazetka. Każdy z nich przysiadł, wziął się za siebie, poświęcił swój cenny czas i wykonał artykuły i resztę swoich zadań na czas, by tym samym w dzień Halloween każdy na forum miał okazję cieszyć się nowym numerem Antidotum, który w zasadzie miał być tylko małym dodatkiem, a wyszło tak jak zawsze. / Fucker

19| Wygląd forum po raz kolejny. Nie oszukujmy się – spędził nad nim długie godziny i dnie, a sam byłem tego świadkiem. Właściwie trwało to miesiącami, bo ciągle próbował nowych rzeczy, zanim obecna wersja doszła do skutku. Męczył się z kodami, znosił moje marudzenia na temat tego (pozdrowienia dla poprzedniej wersji tła na testowym), co jeszcze trzeba byłoby poprawić, przerobił nie tylko wystrój ogólny, ale zajął się też tematami w kompendium, w których znajdowało się od groma informacji, a przeniesienie i przerobienie ich wszystkich to kolejna porcja czasu, którą należało poświęcić, żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jakby tego było mało, zgarnął do kupy wszelkie propozycje, by wraz ze zmianami wizualnymi wziąć się za kolejne. Jeśli to nie zasługuje na pochwałę, to ja nie wiem jak bardzo trzeba by sobie jeszcze wypruć żyły. / Fucker

20| Poprowadzenie 5 długich misji/wydarzeń / Yū

21| Jeżeli ktoś zaraz wyskoczy mi z tekstem, że "nowy layout to obowiązek admina" to zacznę gryźć :/ Wszyscy widzimy, jaka piękna magia stała się na Virusie. Grow pracował nad tym dobrych parę miesięcy, przerabiał, zmieniał, dłubał - a wszystko to z myślą o nas, użytkownikach. Rozważał wiele opcji, byleby tylko nowy wygląd przypadł jak największej liczbie osób. Wierzcie mi, nawet najdrobniejsza rzecz w layoucie może być cholernie czasochłonna, a kiedy coś nie idzie po myśli - człowiek ma ochotę rzucić to w pieruny. Ale Grow zaciskał zęby i parł do przodu, pomimo pracy, mimo innych zajęć poza domem. I o to mamy - cudowny nowy wygląd. Odświeżone tematy, zadbane forum. Gdyby nie nasz ojciec założyciel forum prawdopodobnie nie dotrwałoby szóstych urodzin. Dziękuję Grow za ciężką pracę jaką wkładasz w to forum *przypina mu order Admina Roku* Nathair

Nathair
1| Ekhem, muszę to pisać, serio? Jest nowa, a już się udziela. Zgłosiła się do zrobienia reklamy pisemnej - reklama pisemna jest {co swoją drogą wieki temu miałam zrobić ja i jak widać, gdyby nie Ev, nadal by jej nie było}, bez szemrania pozakładała tematy w Edenie, bo były potrzebne. Może nie ma na koncie jeszcze Bug jeden wie jakich zasług dla forum, ale, ludzie, ona jest tutaj od 3 dni i i tak wykonała masę roboty ._. / Nathaniel

2| - Kto by chciał -- | - JA. | - Dobra, Ev. A kto -- | - JA. | - ... no dobrze. W takim razie brakuje nam jeszcze kogoś, kto mógłby... -- | - JA TO ZROBIĘ. <- i takim też sposobem pracy jest coraz mniej. Ledwie ktoś coś zaproponuje, ledwie rzuci choćby jednym słówkiem na temat danego pomysłu, Evendell już się wtacza do działu, wypowiada i wyciąga transparenty ze strzałką na nią i dodatkowym napisem: ja pomogę. Sam nawet nie wiem od czego zacząć: udziela się w gazetce, jest chętna do radia, wypowie się w każdym dziale na temat każdej propozycji, przy okazji dając coś od siebie. Chociażby najnowszy pomysł ze stworzeniem "fauny i flory". Sama zajęła się też tematem, a z doświadczenia wiem, że to nieźle daje po łapskach. Jako pierwsza zgłosiła się do ustalania "wydarzeń na forum". Dalej? Nigdy nie trzeba jej popędzać jeśli chodzi o fabułę. Gdy tylko padnie kolej na nią, bez zbędnego marudzenia podwija rękawy i najzwyczajniej w świecie bierze się za odpis. Jeszcze wprowadza na shoutboxie sympatyczną atmosferę, he. / Arcanine

3| Zerknęliście na gazetkę? Widzieliście jak cholernie jest długa? Zauważyliście ile macie do czytania? Tak? To właśnie zasługa tych osób. Gdyby nie ich dobre chęci stron byłoby zdecydowanie mniej, a artykuł na pewno nie wymagałby podzielenia aż na dwa posty. Serio. Pierwszy raz spotykam się z tak kolosalnymi treściami, a co najważniejsze - są one wybitnie dobre. To chyba jasne, że należą im się pochwały, ne~? / Ailen

4| Plagi. / Zero

5| Ta sama sytuacja. Tu posprząta, tam się wypowie, udzieli pomocy, rzuci jakimś pomysłem. Może wielu z was nie zdaje sobie sprawy z tego, jak szybko niektórzy wykruszają się ze swoich funkcji, bo a to im się nie chce, a to nie ma czasu, a Ev dzielnie się trzyma i wolny czas zawsze poświęci na sprzątnięcie spisów. Zawsze zrobi to, do czego się zgłosiła. Prędzej czy później, ale zrobi. Gdy tylko dołączyła do grona administracyjnego, zaraz zgłaszała się do kolejnych prac nad forum, dzięki czemu też mogliśmy ruszyć z tym od razu. W dodatku co za samobójca ruszyłby wszystkie 4 konta, by uczestniczyć w wydarzeniu? No właśnie. A ona jeszcze stara się nadążać z odpisami i starania nie idą na marne. / Zero

6| Gazetka. Bo raz za razem przyczyniają się do tego, żeby jednak to wszystko miało ręce i nogi. Tworzą artykuły, wysyłają je na czas. Poza tym to głównie dzięki nim nowy numer jest w cholerę bogaty. Ejmen. / Zero

7| Co jest krótkie, kolorowe, pojawia się zawsze i trzyma poziom? Gazetka. Dokładnie za to należałoby ich pochwalić. Na pomysł dodatku halloweenowego odpowiedzieli entuzjazmem, pomimo niedawnej urodzinowej publikacji. I bardzo się postarali, żeby ta krótka forma była lekka i przyjemna. / Blight

8| Organizacja Mikołajek; nie mam pojęcia, kto wpadł na ten pomysł, ale ogarnięcie wszystkich na pewno wymaga wysiłku. / Ayako

9| Oh, bo jesteś zagilbista, Ev. Za pomysły, zaangażowanie, ambicje, no wow. / Arcanine

10| Nasza trójka adminów cały czas ma ręce pełne roboty i próbuje wywiązać się z pracą w terminie. Pilnują wprowadzania wszystkich zatwierdzonych pomysłów w życie, porządkują tematy, opiekują się całym forum. Gdyby nie ta triada, którą można porównać do aniołów stróżów forum, nie pociągnęlibyśmy zbyt długo. A zbyt rzadko się ich chwali moim zdaniem, bo mają ważną, ale niekoniecznie rzucającą się w oczy pracę. / Blight

11| Za znalezienie czasu w codziennym braku czasunej  rutynie i wykonanie na najwyższym poziomie znanej nam wszystkim gazetki, byleby tylko umilić nam czas. Należy im się, c'nie? Należy. Wybaczcie mi taki wybrakowany opis, ale spieszę się na obiad / Ruffian

12| Za wszystkie zasługi na forum. Od jakiegoś czasu robi za pięciu, stale pali się do roboty, wszędzie jej pełno, a na konfie adminów jeszcze więcej. Ostatnio nie ma rzeczy, za którą by się nie zabrała albo też nie wyszłaby z inicjatywą jako pierwsza. Służy pomocą i takie tam. No. *elokwencja wysiada* / Zero

13| Gazetka. Nie pamiętam już dokładnie kto, gdzie, jak i kiedy coś podobnego powiedział, ale wiem, że był taki temat, że pochwały za wkład w forumową prasę są czymś hm.. niepotrzebnym i za częstym? Może zmyślam, bo już sama nie jestem pewna, ale chociaż fajna puenta będzie, yo. Uważam, że choć jest to cykliczne, to mimo wszystko ludzi, którym się najzwyczajniej w świecie chce, powinno się nagradzać. Bez względu na to czy zrobiony artykuł był bardziej lub mniej pracochłonny, sam fakt, że nowy, wiosenny numer nie świecił nagością, jest zasługą tylko i wyłącznie wymienionym powyżej userów~ A wiem co mówię, bo początki gazetki były bardzo cienkie jeśli chodzi o chęci, więc ja tym bardziej dziękuję, że mam aktywną ekipę~ / Ailen

14| Chamsko wyszło, że nas się tu wychwala pod niebiosa, ochy, achy i wyjdź za mnie, podczas gdy Evendell przez cały czas oferowała swoją pomoc i przeszło to bez echa. Mimo, khm, problemów z komputerem cały czas była gotowa podesłać arty i służyła dobrą radą (to przez nią wywaliłem jeden fatalny projekt ogłoszeń, z którym - gdyby nie ona - musielibyście się kisić; wściekałem się jak ostatni bachor, ale suma summarum miała rację - był obrzydliwy). Dostałem też po pysku (autentycznie), że nie zaganiam jej do roboty, więc to ona razem ze mną do piątej nad ranem siedziała i dopracowywała graficznie forum - między innymi zajęła się rangami i dzięki niej były one od razu, a nie miesiąc później (znając moje samozaparcie). W późniejszym etapie zajęła się modyfikacją tematów, za które odpowiedzialny jestem ja, ale uznała, że mi pomoże. Podesłałem jej kod i base i od rana po niej ani widu, ani słychu - zmienia spisy, aktualizuje, podkłada nowe obrazki, aby graficznie stykało. Jasne, że siedzi cicho i nie będzie się dopominać o pochwałę. Dlatego ja zrobię to za nią, bo zasłużyła zaangażowaniem. Psst. Z tego co wiem, planuje też coś z MG. / Arcanine

15| Widzieliście nowy wygląd? Odświeżone tematy? Wszystkie zmiany? To w dużej mierze właśnie ich zasługa. Takie rzeczy niestety nie pojawiają się na pstryknięcie palcami, a kody to złośliwe bestie. Często bywają kapryśne. Wiem też, że cała trójka harowała przez kilka dni z rzędu, by dopiąć wszystko na ostatni guzik. Ignorując zmęczenie, siedzieli nad tym do późnej nocy. Dzięki temu zdążyli zrobić wam niespodziankę na nasze wielkie, forumowe święto, jakim są urodziny. Myślę, że ich wkład można dostrzec teraz gdziekolwiek się nie spojrzy. No i no... zasłużyli na tę pochwałę. / Zero

16| Ogółem dość mocno przyczyniła się do organizacji wszystkich urodzinowych rzeczy. Rozrzucała  bilety, założyła sklepik, zrobiła quiz dla virusowiczów, plebiscyt, do którego wymyśliła tytuły. No i nie należy zapominać, że siedziała z Gilbem do późna, pomagając mu z przenoszeniem wyglądu. Zawsze wykonuje swoje obowiązki, sprawdza karty, usuwa nieaktywnych, a dawno nic od życia nie dostała, więc uważam, że jej się należy. / Zero

17| W sumie ją wyróżnię indywidualnie, bo oprócz gazetki poświęciła dużo czasu w trakcie atrakcji na urodziny i zajmowała się zarówno loterią, czaszkami, jak i quizem na CB. A to też nie pierwszy raz, kiedy bierze na siebie tak dużo, rezygnując przy tym z niektórych atrakcji dla siebie, bo ciężko, by odpowiadała na własne pytania lub szukała rzeczy, które sama ukrywała w tematach – a wierzcie mi, że mimo że oferowaliśmy niejednokrotnie, że weźmiemy na siebie część tego, by też miała okazję, to odmawiała na swoją własną niekorzyść. Także tego, po takim czasie należy się to wyróżnienie, bo jestem pewien, że znalazłoby się całkiem sporo rzeczy, które zrobiła i które nie zostały wynagrodzone mimo jej niezmiennego od lat zapału do pracy. / Fucker

18| Ev to chyba zawsze była tam pierwsza do pomocy i z tego co wiem proponowała nowe rzeczy, pomagała z szukaniem materiałów i jak zawsze można było na nią liczyć, niezależnie od tego, czym trzeba było się zająć. Poświęciła swój czas Virusowi, nawet jeśli mogła zająć się czymś innym – zresztą to nie pierwszy taki raz. I odegrała niemałą rolę w tym, że udało się tak szybko przenieść kod, a następnie uzupełnić niektóre braki, które wyszły dopiero po przeniesieniu. / Fucker

19| Pomijam jej chęć pomocy przy layoucie, bo pewnie się domyślacie, że była do tego pierwsza. Poza tym jednak organizuje każdy event, nierzadko całkowicie sama. Wymyśla zadania i nagrody za nie, jeszcze ani razu się nie poskarżyła na fakt, że w połowie wyzwań nie mogła uczestniczyć, bo po prostu znała odpowiedzi – przepadały jej więc punkty i bonusy. Wiem zresztą, jaka to zerowa frajda, gdy spodziewasz się każdego następnego kroku w zadaniu – a Ev cały czas bierze to na siebie, żebyśmy MY mieli niespodziankę. Jeszcze ani razu nie dostała za to pochwały, a przecież tyra dla nas już szósty rok. Należy się. Arcanine

20| Wydaję mi się, że zasłużyła, tworząc kolejny event z kolei. Który to? Trzeci? Czwarty? Poza tym wszędzie jest jej pełno; sprawdza wiele kp i zawsze odpowiada, gdy zajdzie taka potrzeba. Yury

21| Pięć długich misji/wydarzeń. Yury

Zero
1| Każdy z nich mocno zaangażował się w rozwój forum. Powstał temat, od razu rzucili się na niego jak wygłodniałe lwy na jagnię i tyle z tego w sumie zostało. (...) Fucker - od dłuższego czasu uzupełnia spisy, wypełnia też swoje obowiązki jako moderator: każda karta postaci, którą ma sprawdzić... jest sprawdzona. Proste. Zaangażował się też w rozwój forum, m.in. posegregował bestie, których było w cholerę i ciut ciut. (...) Należy im się. Im wszystkim i każdemu po kolei. Bo to jednak dzięki nim prace nad forum idą tak szybko. ._. / Arcanine

2| Tak... jego też trzeba byłoby wreszcie zaznaczyć. ._. Nie oszukujmy się: Ryan jest... zawsze. Mimo tego, że będzie się wzbraniać czym popadnie: to strasznie miły gość, który jak tylko trzeba, to służy pomocą. Gdy ktoś ma jakieś wątpliwości - mruknie coś pod nosem od niechcenia i tak finalnie naprowadzając zbłąkaną duszyczkę *teheheh* na odpowiednie tory. Parokrotnie była przecież sytuacja, w której biedne, nowe mięso armatnie zaczęło wypytywać o grafika, mogącego przerobić avatar. I kto dał się ostatecznie uprosić? No Take. Choć oficjalnie nie był Mistrzem Gry, jeszcze nie odmówił prowadzenia misji. Bycie MG to strasznie upierdliwe zadanie. Tym bardziej trzeba pogratulować. I na koniec, nie przedłużając: zawsze się wypowiada. / Arcanine

3| Zerknęliście na gazetkę? Widzieliście jak cholernie jest długa? Zauważyliście ile macie do czytania? Tak? To właśnie zasługa tych osób. Gdyby nie ich dobre chęci stron byłoby zdecydowanie mniej, a artykuł na pewno nie wymagałby podzielenia aż na dwa posty. Serio. Pierwszy raz spotykam się z tak kolosalnymi treściami, a co najważniejsze - są one wybitnie dobre. To chyba jasne, że należą im się pochwały, ne~? / Ailen

4| A rozejrzeliście się? @^@ Nigdy byśmy nie mieli takiego pięknego forum, gdyby Take nie ruszył dupencji. Jak wiecie (albo i nie), pieprzenie się z kodami i grafikami to nie jest bajeczka, a wyszło naprawdę ładnie, więc wowow propsy. Zresztą jest aktywny, jak na Take. Takie jest przynajmniej moje wrażenie. / Yunosuke

5| No proszę was. Udziela się w tematach z propozycjami? Udziela i zawsze doda coś od siebie. Jak przyszło do wymyślania tytułów do plebiscytu, to on ruszył wszystko, żeby szło naprzód - wymyślił do tego większość tytułów. Poza tym zawsze służy pomocą z grafiką, odpowiada na pytania użytkowników i w ogóle jest pomocny, no!
Od Ev: NIE JEST redaktorem, a z nieoficjalnych źródeł wiem, że przygotował coś do gazetki. Dodatkowo NIE JEST MG, a co? A ostatnio ZNOWU zrobił misję, którą prowadził aż dla 3 osób i to osobno, to tak, jakby prowadził trzy jednocześnie. Chociaż nie musiał, o. / Nathair, Nathaniel

6| Gazetka. Nie ma to tamto. Również włożył coś od siebie, nie tylko w postaci ukrytej kamerki, która swoja drogą jest świetna, ale też podesłał opowiadanie ( i nie słuchajcie go, jest świetne, czytać!). Ponadto wiem z nieoficjalnych źródeł, że wczoraj pomagał przy sklejaniu tego wszystkiego, co też jest czasochłonne. Tak więc i jemu należy się jak najbardziej pochwała. / Nathair

7| Co jest krótkie, kolorowe, pojawia się zawsze i trzyma poziom? Gazetka. Dokładnie za to należałoby ich pochwalić. Na pomysł dodatku halloweenowego odpowiedzieli entuzjazmem, pomimo niedawnej urodzinowej publikacji. I bardzo się postarali, żeby ta krótka forma była lekka i przyjemna. / Blight

8| Grow jest fundamentem Virusa i bez niego nie byłoby forum. Zapierdala jak ruski samochodzik pomimo zmęczenia czy też innych obowiązków, albo braku dostępu do internetu. Zawsze pomaga i można na niego liczyć w kwestiach Virusowych. Za aktywność na fabułach, za zachęcanie innych do aktywności, za event Halloweenowy, za bycie MG pomimo obowiązków, za przyjemną atmosferę na cb, za cały czas udoskonalanie Virusa To samo Take. Za aktywność i że jak coś się spieprzy, to zawsze poprawi i naprawi. Za przeprowadzony ostatnio event świąteczny, za to, że zawsze pomoże jak potrzeba, za pomoc w wielu Virusowych kwestiach oraz za pomysły. / Nathair

9| Nasza trójka adminów cały czas ma ręce pełne roboty i próbuje wywiązać się z pracą w terminie. Pilnują wprowadzania wszystkich zatwierdzonych pomysłów w życie, porządkują tematy, opiekują się całym forum. Gdyby nie ta triada, którą można porównać do aniołów stróżów forum, nie pociągnęlibyśmy zbyt długo. A zbyt rzadko się ich chwali moim zdaniem, bo mają ważną, ale niekoniecznie rzucającą się w oczy pracę. / Blight

10| Za znalezienie czasu w codziennym braku czasunej  rutynie i wykonanie na najwyższym poziomie znanej nam wszystkim gazetki, byleby tylko umilić nam czas. Należy im się, c'nie? Należy. Wybaczcie mi taki wybrakowany opis, ale spieszę się na obiad / Ruffian

11| Gazetka. Nie pamiętam już dokładnie kto, gdzie, jak i kiedy coś podobnego powiedział, ale wiem, że był taki temat, że pochwały za wkład w forumową prasę są czymś hm.. niepotrzebnym i za częstym? Może zmyślam, bo już sama nie jestem pewna, ale chociaż fajna puenta będzie, yo. Uważam, że choć jest to cykliczne, to mimo wszystko ludzi, którym się najzwyczajniej w świecie chce, powinno się nagradzać. Bez względu na to czy zrobiony artykuł był bardziej lub mniej pracochłonny, sam fakt, że nowy, wiosenny numer nie świecił nagością, jest zasługą tylko i wyłącznie wymienionym powyżej userów~ A wiem co mówię, bo początki gazetki były bardzo cienkie jeśli chodzi o chęci, więc ja tym bardziej dziękuję, że mam aktywną ekipę~ / Ailen

12| Siedzenie kilka godzin i segregowanie tematów, porządkowanie, poprawianie błędów, ulepszenie artefaktów oraz bestii. No i dodatkowo za wypowiadanie się w propozycjach, gdzie zawsze dorzuci od siebie kilka groszy i jednak pomyśli, by pomóc w lepszym funkcjonowaniu forum. Taki cichy naprawiacz i zły duch tego forum, który zawsze naprawi to, co ktoś spsuje. / Nathair

13| Wygląd. Panowie napracowali się za 10. Harowali jak woły siedząc do 5 nad ranem a może nawet jeszcze dłużej, dopinając wszystko na ostatni guzik. To nie jest prosta zabawa. Starali się jak mogli biorąc pod uwagę uwagi użytkowników. Wygląd jest ładny, nad którym napracowali się a do tego tematy oraz inne małe rzeczy uległy odnowie. / Nathair

14| Gazetka, wygląd do niej i ogarnięcie wszystkiego + pomoc przy ogarnianiu wyglądu forum/tematów/i coś jeszcze, ale nie pamiętam, soraszk. / Nathair

Ailen
1| Każdy z nich mocno zaangażował się w rozwój forum. Powstał temat, od razu rzucili się na niego jak wygłodniałe lwy na jagnię i tyle z tego w sumie zostało. Ailen zajmuje się gazetką: od razu zasypała mnie tysiącem literek na gadu-gadu w sprawie następnego numeru. Poza tym jako jedyna stworzyła też artykuł [już jakiś czas temu]. To nie pierwszy raz, gdy chwyta się jakiejś pracy. Dotychczas nie została za to nagrodzona, więc myślę, że czas najwyższy. (...) Należy im się. Im wszystkim i każdemu po kolei. Bo to jednak dzięki nim prace nad forum idą tak szybko. ._. / Arcanine

2| Hola, hola! Nie zapominajmy o Pani Redaktor Naczelnej! Ailen włożyła w gazetkę wiele od siebie i złożyła ją w całość! Siedziała do późna nocy, by wydanie się pojawiło. Chyba więcej w tej kwestii dodawać nie trzeba! / Nathair

3| Gazetka. Bo raz za razem przyczyniają się do tego, żeby jednak to wszystko miało ręce i nogi. Tworzą artykuły, wysyłają je na czas. Poza tym to głównie dzięki nim nowy numer jest w cholerę bogaty. Ejmen. / Zero

4| Co jest krótkie, kolorowe, pojawia się zawsze i trzyma poziom? Gazetka. Dokładnie za to należałoby ich pochwalić. Na pomysł dodatku halloweenowego odpowiedzieli entuzjazmem, pomimo niedawnej urodzinowej publikacji. I bardzo się postarali, żeby ta krótka forma była lekka i przyjemna. / Blight

5| Gazetka i radio. Jak pojawia się wyznaczony termin, to nie ma siły, żeby go przesunąć. I jedna i druga goni oraz gryzie, byleby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Gazetka i radio to zajebiste pomysły, uatrakcyjniające forum, które nie zostały pożarte przez nicość i dalej świetnie funkcjonują dzięki właśnie dziewczynom. Oby tak dalej. / Nathair

6| Za znalezienie czasu w codziennym braku czasunej  rutynie i wykonanie na najwyższym poziomie znanej nam wszystkim gazetki, byleby tylko umilić nam czas. Należy im się, c'nie? Należy. Wybaczcie mi taki wybrakowany opis, ale spieszę się na obiad / Ruffian

7| Gazetka. She's the best. / Arcanine

8| Gazetka. Każdy z nich przysiadł, wziął się za siebie, poświęcił swój cenny czas i wykonał artykuły i resztę swoich zadań na czas, by tym samym w dzień Halloween każdy na forum miał okazję cieszyć się nowym numerem Antidotum, który w zasadzie miał być tylko małym dodatkiem, a wyszło tak jak zawsze. / Fucker

Arthur
1| Każdy z nich mocno zaangażował się w rozwój forum. Powstał temat, od razu rzucili się na niego jak wygłodniałe lwy na jagnię i tyle z tego w sumie zostało. (...) Arthur - tu się nie będę rozpisywać. Nagle wtargnął na forum, zmiótł parę obowiązków z powierzchni forum i hulaj dusza. Może nie jest to tak widoczne, bo zaatakował mnie na pw, ale możecie mi wierzyć, że to co miał zrobić - zrobił. W tym m.in. przejrzał i poddał korekcie tematy o technologii i chorobach. (...) Należy im się. Im wszystkim i każdemu po kolei. Bo to jednak dzięki nim prace nad forum idą tak szybko. ._. / Arcanine

Marcelina
1| Sama z siebie zgłosiła się na redaktora do gazetki. I super. Dostarczyła obiecane przez siebie materiały na czas i trzeba obiektywnie przyznać, że jest tego sporo. Może jeszcze są do tego ciekawe? Są. Jeszcze bardziej super. No i aktywność fabularna. Specem nie jestem, ale co patrzę, to widzę na fabule jakiegoś posta od niej... / Nathaniel

2| Nawet nie chodzi o to, że dawno niczego nie dostała, ale aktualnie to jeden z aktywniejszych użytkowników na forum. Wiem, miało nie być zbytniego patrzenia na fabułę, ale mało jest osób, które wbijają się z buta na fabułę, a ona to robi. Przybywa na ratunek poszkodowanym, zjawiała się na wydarzeniach, gdy uznała, że warto byłoby trzymać czyjąś stronę, a poza tym jakiś czas temu została MG i co? Bez zająknięcia od razu zabrała się do roboty. A to poprowadziła misję, a to w trybie rozpoczęła wydarzenie. Poza tym angażuje się w gazetkę i pewnie znowu powali nas swoim artykułem. Gdy zauważyła, że potrzebne są tytuły, od razu dodała coś od siebie. I takie tam. Jak chce to potrafi. Mogłoby być jej więcej, ale... no. Może to tak na zachętę. ~ / Zero

3| Gazetka. Bo raz za razem przyczyniają się do tego, żeby jednak to wszystko miało ręce i nogi. Tworzą artykuły, wysyłają je na czas. Poza tym to głównie dzięki nim nowy numer jest w cholerę bogaty. Ejmen. / Zero

4| Gazetka. Nie pamiętam już dokładnie kto, gdzie, jak i kiedy coś podobnego powiedział, ale wiem, że był taki temat, że pochwały za wkład w forumową prasę są czymś hm.. niepotrzebnym i za częstym? Może zmyślam, bo już sama nie jestem pewna, ale chociaż fajna puenta będzie, yo. Uważam, że choć jest to cykliczne, to mimo wszystko ludzi, którym się najzwyczajniej w świecie chce, powinno się nagradzać. Bez względu na to czy zrobiony artykuł był bardziej lub mniej pracochłonny, sam fakt, że nowy, wiosenny numer nie świecił nagością, jest zasługą tylko i wyłącznie wymienionym powyżej userów~ A wiem co mówię, bo początki gazetki były bardzo cienkie jeśli chodzi o chęci, więc ja tym bardziej dziękuję, że mam aktywną ekipę~ / Ailen

5| Gazetka. Każdy z nich przysiadł, wziął się za siebie, poświęcił swój cenny czas i wykonał artykuły i resztę swoich zadań na czas, by tym samym w dzień Halloween każdy na forum miał okazję cieszyć się nowym numerem Antidotum, który w zasadzie miał być tylko małym dodatkiem, a wyszło tak jak zawsze. / Fucker

Sleipnir
1| Uzyskanie trzech pochwał wewnątrz organizacji (Łowcy). / Yuu

2| Udziela się na forum; proponuje nowe technologie/bestie/artefakty/schematy; wypowiada się w dyskusjach i stara się pomagać w udoskonalaniu forum.
Nie zawsze wszystko widać na pierwszy rzut oka, gdyż nie wszystko dzieje się w tematach organizacyjnych, czasem wymaga obgadania spraw na gg lub przez pw. Stąd też nie mogę tu przedstawić dłuuugiej i dokładnie wypunktowanej listy, cóż to takiego zrobił. Mimo wszystko uważam, że należy mu się choć jedna pochwała za pracę, jaką wkłada od kilku miesięcy w rozwój forum. / Natalie

3| Uzyskanie trzech pochwał wewnątrz organizacji. / Yuu

Ciro
1| Zdobycie trzech pochwał wewnątrz organizacji. (Łowcy) / Yuu

Shane
1| No zacyznając od samego opisu Drug-On i wzięcie się na poważnie za ogarnięcie organizacji. Od kiedy dostał wypaćkany stołek nieszczęsnego szefa grupy zrobił wszystko co w jego mocy, aby odświeżyć nasze kurzace się tematy.
•Ogarnięcie zleceń, które leżały zbierając siłę prawną.
•Stworzenie tematu z magazynem.
•Odrestaurowanie działów z umiejętnościami ekipy i spisem członków. / Cedna

Tyrell
1| Dał się zrekrutować do radia tak trochę na wariata, a wyszło na to, że zrobił cztery porządne audycje - a to naprawdę ogromny kawał materiału, który trzeba było przesłuchać wiele razy (totalna mordęga), pociąć, zedytować (też mordęga), dodać te wszystkie zabawne efekty, posklejać nasze kawałki w całość. Do tego zawsze dzielnie wyrabia się na czas, nawet wtedy, gdy wszyscy inni zawodzą z terminami. Nie wspominając już o tym, że wykopuje mnie do roboty, kiedy chandra dopada. Złoty człowiek, mówię wam! / Lilo

Skoczek
1| Zdobycie trzech pochwał wewnątrz organizacji. (DOGS) / Arcanine

Yuu
1| Zdobycie trzech pochwał wewnątrz organizacji. (Łowcy) / Sleipnir

2| Gazetka. Każdy z nich przysiadł, wziął się za siebie, poświęcił swój cenny czas i wykonał artykuły i resztę swoich zadań na czas, by tym samym w dzień Halloween każdy na forum miał okazję cieszyć się nowym numerem Antidotum, który w zasadzie miał być tylko małym dodatkiem, a wyszło tak jak zawsze. / Fucker

3| Poprowadzenie 5 długich misji/wydarzeń / Yū

4| Poprowadzenie 5 długich misji/wydarzeń / Yū

5| Poprowadzenie 10 krótkich misji/wydarzeń / Yū

6| Poprowadzenie  5 długich misji/wydarzeń  / Yury

Liselotte
1| Radio, tak. Powinno znaleźć się to już dawno temu, bo jak wiadomo prace nad radiem zostały wstrzymane i aż wstyd, że po tak długiej ciszy, ja sam muszę składać tego typu zgłoszenie. Dziewczyna jest szalona. Jeśli zaangażuje się w jakiś projekt brnie w nim do końca i nie brakowało tego również w tym — trwającym ponad rok. Przez ten czas spod jej ręki wypłynęło pięć audycji. Pięć. JAKIM CUDEM NIE DOSTAŁA Z TO ŻADNEJ POCHWAŁY? NO JA NIE WIEM. (╯°Д°)╯ ┻━┻ W każdym razie — Lili dawała z siebie wszystko wraz z przedłużającymi się terminami, wysypującymi ludźmi i scalaniem tego co pozostało. Należy się jej wielki aplauz, bo wiem ile  pracy i cierpliwości wymagał każdy program. Szacunek. / Shay

2| Poprowadzenie 5 długich misji/wydarzeń / Yū

3| Poprowadzenie 5 długich misji/wydarzeń / Yū

Yury

1| Ta wieczna maruda przesiedziała ze mną tylko tysiąc godzin nad layoutem i usprawnieniami, z czego największym problemem jest fakt, że dosłownie nikt o tym nie wie. Sam nie jestem pewien ile cierpliwości mu zostało, ale liczę na to, że dużo, bo to razem z nim skonstruowałem spis rzeczy do zmian, z czego teraz mnie niestety rozlicza, pilnując, abym nie stracił rozpędu. To także on ma być odpowiedzialny za lokacje (których jest w jasną cholerę i ciut ciut). Nie wspomnę o tym, ile artów i rozwiązań z obecnego wyglądu jest jego zasługą. Trochę denerwujące, że siedzi nad tym od prawie dwóch miesięcy, a nikt nie zdaje sobie z tego sprawy, bo cały proces postępuje na prywatnym komunikatorze. Arcanine

2| Poprowadzenie  5 długich misji/wydarzeń  / Yury

Karyuudo

1| Poprowadzenie  5 długich misji/wydarzeń  / Yury

Ostatnio zmieniony przez Growlithe dnia 30.11.15 2:19, w całości zmieniany 3 razy

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

- Similar topics