Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Zabawy

Strona 4 z 76 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 40 ... 76  Next

Go down

Pisanie 16.07.15 14:32  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
Tad Williams i jego seria: "Pamięć, Smutek i Cierń"

Niezapomniany dzień (ewentualnie noc).

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.15 16:25  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
Kurde, ciężko wybrać jakiś jeden konkretny bo trochę się tego nazbierało przez te lata służby i wypraw za miasto, lecz z tych zabawniejszych, które mogę sklasyfikować pod pojęcie "warto było" to dzień w którym przypierdoliłem swojemu byłem głównodowodzącemu. A, i ta chwila w której wyważyłem drzwi do łazienki, kiedy to Adaviena zażywała kąpieli. Bez względu na konsekwencje jakie mnie potem spotkały to gdyby ktoś cofną czas to i tak bym te dwie akcje powtórzył i byłbym tak samo usatysfakcjonowany.

Co myślisz o S.SPEC?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.15 17:57  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
Omijać szerokim łukiem podczas przeprawiania się przez miasto. Współpracuję tylko z Rhyleih, mając świadomość, że zasila ich szeregi, ale jednocześnie wiem, że nie każdy jest skory do pomocy po naszej stronie murów. Póki co nie miałem z nimi większej styczności, jednak jako mieszkaniec Desperacji jestem przygotowany na to, że któregoś dnia przyjdzie mi stanąć z nimi oko w oko. Raczej nie usiedlibyśmy wtedy przy piwie, by podyskutować.

Czego żałujesz?

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.15 20:34  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
Napadu wściekłości 700 lat temu, który zrujnował mi życie.

Gdybyś mógł zmienić w sobie jedną rzecz...?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.15 20:51  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
Kolor włosów.

Jakie chciałbyś mieć zwierzę?

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.15 21:36  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
Pożeracz Koszmarów wydaje się dobrym kompanem. Tak samo jak jeden z Koni Apokalipsy.

Widzisz wyczerpanego, nieprzytomnego mieszkańca Desperacji. Wyciągniesz do niego rękę, by mu pomóc?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.15 21:46  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
No tak. Jak mus, to mus. Nawet jak mi się nie chce, to i tak trzeba pomagać. Jakoś tak.

Zawsze dostajesz to, czego chcesz?

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.15 21:53  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
PHAHAHAHAHANHHHHHAAHAH, nie. W sumie też jednak nie potrzebuję dużo, bo co może chcieć zwykły kundel Desperacji?

Chciałbyś być kimś innym?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.15 21:57  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
Jestem aktorem. Jeśli chcę to po prostu jestem.
*Wygryw*

Lądujesz w jednej celi z osobą, która chwilę temu próbowała cie zabić. Twoja pierwsza myśl?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.15 21:57  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
"..."

Z jakim zwierzęciem się identyfikujesz?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.15 22:00  •  Pytania do postaci. - Page 4 Empty Re: Pytania do postaci.
Z królikiem. Choć identyfikują mnie z jelonkiem |:

Masz łaskotki na stopach?

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Zabawy

Strona 4 z 76 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 40 ... 76  Next
- Similar topics