Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 49 z 76 Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 62 ... 76  Next

Go down

Pisanie 06.03.16 16:21  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ziroł. Na szybko. Bardzo szybko |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.03.16 16:47  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ja już komentowałem. No może nie widzę go w takim pasiaku, ale kolory są zajebiste. Tak samo jak wyraz twarzy, oczy, włosy. Weź wyjdź z tymi twoimi rysunkami „na szybko”. Super ci wyszedł. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.03.16 16:53  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Podoba mi się c:
Szczególnie coloring tęczówek. Jest pro.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.03.16 17:39  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ev, świetnie Ci wyszedł, no.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.03.16 16:37  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
... *kaszelek* Chciałbym tak rysować "na szybko". Te kolory... Nie mam pytań. |: Chce więcej!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.03.16 16:54  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dziękuję c: I serio to jest dość... szybko. |: Tyr, ja wciąż czekam na twoje arty.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.03.16 22:11  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

W chwili, kiedy zaczynają się przerzucać kto zrobił coś lepszego. Albo kto narysował lepiej/napisał lepszego posta/ma lepszy motyw. I ja. Zbierająca to, co spadnie... *kaszl* |:

Pe es to prawda.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.03.16 22:13  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Poległem. *parsk* Chociaż nie pamiętam, kiedy ostatnio się przerzucaliśmy. To, że Koi jest lepszy nie podlega dyskusji. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.03.16 22:17  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
XDDD Boziu, ta Ev.
Wymiotłaś teraz.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.03.16 22:19  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ej, ale taka prawda xD

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.03.16 22:28  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 49 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Za dużo cukru, niech ktoś rzuci insuliną, bo inaczej chyba będzie po mnie .w. Ev, to jest absolutnie urocze, jestem fanką Twoich chibi.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 49 z 76 Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 62 ... 76  Next
- Similar topics