Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Karty Postaci

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

Dobra. Skonsultowałam się jeszcze z Growem i doszliśmy do wniosku, że:

Ograniczenie z wagami jak najbardziej okej.
Co do Twojego pytania... To Twoja postać niszczy czy ma palący dotyk? Zdecyduj się. Jeżeli niszczy to nie ma mowy o jakichkolwiek oparzeniach. Ograniczenie mocy tyczyło się teraz tylko i wyłącznie żywych istot, a nie całej reszty,

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Edit z rozbudowaną historią.

Jak dla mnie niszczyć to niszczyć. Osłabianie kojarzy mi się ze śmiercią, nie ze zniszczeniem. Ze zniszczeniem kojarzy mi się osłabienie-postarzenie lub w przypadku przedmiotów osłabienie materiałów. Poprawiłem całą kartę, więc cała jest do przeczytania od nowa.

Przez niszczenie rozumiem niszczenie. A przez imię Płomień rozumiem Płomień.

A przez Abbadona i Postać Specjalną rozumiem postać specjalną i Abbadona. Nie laleczkę na kijku do pomachania w kółeczko.

Nie zamierzam kozaczyć w fabule, nie zamierzam zabijać, wyrzekam się mordowania bezbronnych króliczków. To tak trudno przyjąć, że próbuję stworzyć postać realistyczną, a Abbadon musi być nieco silniejszy? Jak dla mnie cała ta dyskusja jest niepotrzebna, bo wciąż jest dokładnie to samow tej karcie postaci, w innych słowach ujęte. Wszystko zależy od interpretacji. A ja stawiam na realizm postaci, którą jeszcze raz napomnę, jest Abbadon, a nie dziecko z karabinem.

I nie, nie jest Daimonem Freyem ani nawet jego kopią.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dotyk zniszczenia – mocy możesz użyć 2 razy na sesję. W odstępie 4 postów. I niech już smaży, pali, wszystko mi jedno. Wykreśl tego penisa.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Wykreśliłem, zgodnie z dyspozycją.
Czy już mogę iść macać króliczęta ?
Czy to zbyt drastyczne jak na forum postapo ?
Nie obrażę się, naprawdę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Czy już mogę iść macać króliczęta ?

Abbadon bez miecza jak Łysy bez penisa~ - Page 2 KROpng_eqenpqa

Nie do końca o to chodziło, ale cóż. Zajrzyj do tego tematu. To raz. Dwa: pamiętaj o braku spacji, bo naślę na ciebie króliki. A trzy... w sumie nie ma trzy. Znudziła mnie ta kłótnia. Akcept.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Karty Postaci

Strona 2 z 2 Previous  1, 2
- Similar topics