Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Karty Postaci

Go down

Pisanie 03.06.14 17:02  •  Nine IX  Empty Nine IX
Godność: -
Pseudonim: Nine
Orientacja: Hetero
Zawód: Najemnik
Miejsce zamieszkania: Świat-3

Organizacja: Brak
Rasa: Demon
Ranga: Nocna Zmora

Moce :

Iluzja: Nine posiada moc "Oszukiwania oczu". Może zmienić to co ludzie w nim widzą i pokazać im coś zupełnie innego, ale może z tej mocy korzystać wyłącznie na sobie, nie może zmienić postrzegania innych osób itp. Podczas korzystania z tej zdolności jego oczy zmieniają kolor na czerwony.

Mroczna eksplozja - Technika polega na tym, że tworzymy na terenie około 30 metrów ogromną mroczną eksplozję, która robi dosyć spory krater w ziemi, o głębokości jakieś 10 metrów. Moc zadaje dosyć spore obrażenia i jest bardzo szybka w wykonaniu, jednakże zużywa się do niej dużo energii, dlatego ostrożnie z nią proszę. Skuteczne przeciw wielu wrogom.

Umiejętności:
Walka wręcz: Pomimo niepozornego wyglądu nie należy go lekceważyć. Nine bardzo dobrze walczy.
Wysoki intelekt: Nine posiada wysoki iloraz inteligencji.
Manipulator: Potrafi manipulować ludźmi kiedy są mu potrzebni za pomocą swego umysłu.
Słabości:
Boi się pająków: Kiedy widzi pająka zaczyna panikować
Słabość do pięknych kobiet: Jeśli taką spotka od razu traci dla niej głowę

Wygląd zewnętrzny:Zacznijmy od pierwszych rzeczy, które rzucają się w oczy. Jest to wysoki chłopak o jasnych włosach, praktycznie zawsze ułożonych w „artystycznym nieładzie”. Dość długawe, jednak trzeba przyznać, że dodając do tego jasną cerę i piękne oczy w kolorze bezchmurnego nieba, już na wstępie możemy stwierdzić, że urodą grzeszy. I to w dość dużym stopniu. Więc, jeżeli ktoś rzeczywiście uznaje to za grzech, to Nine z pewnością trafi po śmierci do piekła, hadesu, czy jakiegoś tam innego, złego miejsca. Usta wygięte zazwyczaj w przyjaznym uśmiechu, co dodaje oczywiście uroku, a przez złociste włosy, wydaje się, jakby zawsze promieniował. Wiecie, taki wiecznie pozytywny, uśmiechnięty, radosny. Aż miło się na takiego patrzy. Blondasek jednak naprawdę jest zupełnie inny.
Jak się ubiera? No cóż, nie można nic tu dokładnie opisać. Jedyne co można o nim powiedzieć, to... Zwyczajny, Nie wyróżnia się zbytnio z tłumu, jeżeli chodzi o ubiór. Jakaś koszulka, ewentualnie koszula, do tego pierwsze lepsze spodnie, trampki. Niby nic

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.06.14 23:29  •  Nine IX  Empty Re: Nine IX
Aha? Powiedz mi jeszcze, że to jest skończona karta. Ogółem, jeżeli chcesz stworzyć postać specjalną, najpierw zgłoś się do Growlithe'a na PW i przedstaw swoją wizję. Z tego, co wiem nie zrobiłeś tego, więc to już z góry przekreśla możliwość zaakceptowania tej karty. Nawet, gdybyś otrzymał taką zgodę, jak dla mnie dodatkowo powinieneś zawrzeć jakiś bardziej rozbudowany opis nowej rasy w swojej karcie, tak do wglądu innych. Postać specjalna mimo wszystko powinna coś reprezentować – w końcu jest specjalna. Tu nie widzę żadnego wyróżnienia. Równie dobrze mógłbyś wybrać którąś z istniejących ras. I tyle.
W opisie wyglądu brakuje ci dokładnej wagi i wzrostu. Pomimo tego, że pola odnoszące się do zarysu postaci nie mają jakiegoś konkretnego minimum, nie oznacza to, że możesz całkiem rezygnować z opisu charakteru, neh.

Potrafi manipulować ludźmi kiedy są mu potrzebni za pomocą swego umysłu.
Mam nadzieję, że to tyczy się tylko umiejętności słownej manipulacji, na którą nie każdy będzie podatny. Bo tak trochę dwuznacznie to zabrzmiało, a umiejętność nie ma właściwości mocy.
Anyway, do poprawy.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down