Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Karty Postaci

Go down

Pisanie 06.04.14 22:18  •  O. Mazimo aka CCORD Empty O. Mazimo aka CCORD
Godność: Wyjawi je temu, kto zasłuży. O. Mazimo.
Pseudonim: CCORD (Pseudonim zawodowy xD). Ponieważ aby poznać jego imię zasługuje tylko ktoś kto zyska jego szacunek.
Orientacja: Hetero
Zawód: „Najemnik”
Miejsce zamieszkania: Desperacja

Organizacja: Łowcy. Głównie dlatego, że jest Łowcą.
Rasa: Łowca
Ranga: Kat

Moce (/artefakty/technologia): Igła, może szpikulec – rękojeść może jak od noża, a potem cienki kolec. Gdy jest aktywowany przy naruszeniu tkanki (no jeśli trafi i zrani cel), natychmiastowo wprowadza do krwiobiegu truciznę, która nie zabije (nawet jeśli by tak został, po prostu nie umrze od trucizny), ale mocno osłabi przeciwnika. Jeśli wbije odpowiednio głęboko swoją broń (tylko podczas aktywacji), wysuną się małe kolce, może haczyki, które będą zadawać dodatkowe obrażenia przy wyciąganiu broni (mam nadzieję, że nie jest zbyt mocne/ za słabe ) 4posty działania; 3 posty przerwy.
Umiejętności: Perfekcyjna walka bronią białą. O dziwo potrafi śpiewać, ale nigdy tego nie robi. Nieźle się skrada.
Słabości: Nie zabije bezbronnego lub dużo słabszego przeciwnika – chyba, że będzie to jego cel – i niechętnie zabija kobiety. Boi się węży. Nie lubi bólu.

Wygląd zewnętrzny: Jest dobrze zbudowany. Nie jest jakoś specjalnie napakowany, po prostu ma dobrze wyrzeźbione ciało. Mierzy 180 cm, a waży 80 kg, w miarę przeciętnie. Nie jest ciemnym typem, z włosami spuszczonymi na twarz, nie chodzi w długich płaszczach przykrywających całe ciało, nie ukrywa się.
Oczy ma czerwone jak to Łowca, zęby białe i zadbane. Jego głowę pokrywają krótkie blond włosy, najczęściej przykryte czapką. Nie są szczególnie rozczochrane, ot normalna fryzura. Uszy ma przebite kolczykami wyglądającymi jak igły.

Charakter: CCORD cieszy się z bycia silniejszym od ludzi, ale nimi nie gardzi. Nie jest zły, ani dobry. Nie „dokucza” nikomu bez powodu, stanie w obronie słabszego, ale nie kosztem własnego życia. Nie jest jakąś mroczną osobą, raczej lubi... żyć. Jest też oczywiście Łowcą i bez mrugnięcia okiem zabije swój cel. Nie przeszkadza mu, że jest kim jest, ale czasami chciałby pożyć choćby przez dzień bez zmartwień, jako człowiek, który nie zdaje sobie sprawy co się dzieje na świecie, pobyć z ukochaną osobą, czy wyjść z przyjaciółmi – nie ma tego jako Łowca.

Historia: Nie pamięta nic sprzed „Czerwinki” (bo nie było konieczne).

Dodatkowe:
Jego ojciec był pedofilem, ale na szczęście tego nie pamięta (przez to nie toleruje przemocy w stosunku do dzieci).
Gdy decydował się na zostanie Łowcą był pod wpływem alkoholu.
Miał kiedyś psa, który po prostu zniknął. Było mu bardzo przykro. Nie pamięta tego, ale wie, że czegoś lub kogoś mu brakuje w życiu.

Żywię nadzieję, że wszystko jest dobrze i nie będzie dużo poprawiania. Najwięcej się głowiłem przy imieniu i broni oczywiście.

Ostatnio zmieniony przez CCORD dnia 07.04.14 13:20, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.04.14 1:04  •  O. Mazimo aka CCORD Empty Re: O. Mazimo aka CCORD
Muszę zepsuć nadzieje. Generalnie opis wyglądu kręci się wokół ubioru postaci. No, ale skoro faktycznie chodzi w jednym i tym samym to... no. W każdym razie dobrze byłoby, gdybyś nieco rozbudował opis. Poza tym brakuje tam dokładnej wagi i wzrostu postaci, także o te informacje szczególnie musisz go wzbogacić.
    Do poprawy.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.04.14 13:20  •  O. Mazimo aka CCORD Empty Re: O. Mazimo aka CCORD
O, no to nie tak dużo jak się spodziewałem.
Moja wina, pomyliłem to z aktualnym wyglądem.
Poprawiłem, ale mam wrażenie, że nadal jest źle - po prostu nie wiedziałem co jeszcze napisać. Więc jeśli nadal coś jest nie w porządku to postaram się poprawić

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.04.14 14:13  •  O. Mazimo aka CCORD Empty Re: O. Mazimo aka CCORD
Nie no, teraz już wszystko jest na swoim miejscu.

O. Mazimo aka CCORD 0b31

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down