Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

Pisanie 15.03.19 19:25  •  Podział zadań - Page 2 Empty Re: Podział zadań
Zależności od tego co jest dla nas priorytetowe, to mogę pomóc Maryśce w zdobywania ziółek z Desperacji (głównie jako tako eskorta, duh), albo zająć się tymi całymi ropcami, gdzie w ostatnim przypadku może umiejętność dyplomacji być korzystna.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.04.19 12:16  •  Podział zadań - Page 2 Empty Re: Podział zadań
Melduję, z opóźnieniem, że wydarzenie na składniki odzwierzęce ruszyło. Przynajmniej z mojej strony, bo czekam na MG.

I w sumie sypnę cytatem od Growa:
"Nah. Więcej i tak zdziałacie grając między userami niż z MG. Akcje z MG bardzo często przechodzą bez echa; dobrze je robić, ale nie na nich bazować. (...) I widzisz, macie jakieś plany (tzn odnośnie userów - przyp. Hao /;). Na nich się skupiajcie. Bo to one dadzą najwięcej popleczników."

No... i trochę racji ma. Tak zresztą będzie łatwiej. Nie?

I w związku z tym mam do powiedzenia cztery rzeczy:
1) nie spinajmy się jeśli nie możemy iść gdzieś z MG, poczekajmy, ale się nie blokujmy tym;
2) rekrutujmy, przekonujmy, łapmy innych na fabułę, bo trochę wygląda jakbyśmy się zamykali na nich;
3) zepnijmy trochę pośladki w kwestii tego, kto idzie do jakiej postaci USERA. Na Amepa poszła już Ying. Pozostaje z planu wypraw jeszcze Marcelina. Padł pomysł, by zgarnąć Noę na jakiś handlowy układzik. Jako Soleil będę prowadzić Kichiego do Skalnego Miasta, żeby przejąć Laza. Niech ktoś się nas czepi tam. Lada moment zakładam kolejne konto, które ma być rekrutowane do Bractwa. Co do tego punktu, postarajmy się trochę mniej skupić na "no ja mogę pójść", a bardziej na "ja idę". Chcesz iść - idź. Działaj. Rób. I lecimy z tym w miarę możliwości najszybciej. Bez spiny, nikt nam nie stoi z batem za plecami w tym postowym kamieniołomie. Po prostu jak wszyscy są "ja mogę", to ostatecznie na tym się kończy, bo się czeka aż plan faktycznie się ruszy za sprawą kogoś innego. .w. Trzeba przejąć inicjatywę, być silnym, niezależnym bombelkiem! @@
4) Proponuję założyć temat z konkretami odnośnie święta, którego temat poruszaliśmy już w rozmowach na discordzie. Dlaczego mamy to święto, do czego się odnosi, kiedy będziemy je obchodzić, co się z nim wiąże, jak wyglądają obchody. I jak będziemy je grać. Czy tak, jak Dogs w retrospekcjach, co by się nie blokować, czy w tematach fabularnych.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.04.19 16:03  •  Podział zadań - Page 2 Empty Re: Podział zadań
Hào Liên napisał:Jako Soleil będę prowadzić Kichiego do Skalnego Miasta, żeby przejąć Laza. Niech ktoś się nas czepi tam.

Przejmę was.

Co do święta, jestem za ty, by zrobić to w retro, aby się nie blokować, zwłaszcza że, przynajmniej ja, będę prowadził dwie fabuły. Jedną już mam zajętą z Fleur.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.04.19 17:35  •  Podział zadań - Page 2 Empty Re: Podział zadań
Jeśli mówimy o samym Cajro to może się coś da w tej materii zrobić, a z kolei w przypadku Noa'y to wysłałem pw tej osobie i czekam w zasadzie na odpis (tak wiem, że jest na nieobecności).

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.04.19 14:17  •  Podział zadań - Page 2 Empty Re: Podział zadań
Song-Tzu napisał:
Hào Liên napisał:Jako Soleil będę prowadzić Kichiego do Skalnego Miasta, żeby przejąć Laza. Niech ktoś się nas czepi tam.

Przejmę was.

Co do święta, jestem za ty, by zrobić to w retro, aby się nie blokować, zwłaszcza że, przynajmniej ja, będę prowadził dwie fabuły. Jedną już mam zajętą z Fleur.

I super! @@ Jak odbębnię wszystkie posty, to wrzucę jakiegoś na terenach miasta~

Szufla napisał:Jeśli mówimy o samym Cajro to może się coś da w tej materii zrobić, a z kolei w przypadku Noa'y to wysłałem pw tej osobie i czekam w zasadzie na odpis (tak wiem, że jest na nieobecności).
I to też jest super. <3 pisałeś trochę później, że Noa odpisała - co z tym?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.04.19 14:48  •  Podział zadań - Page 2 Empty Re: Podział zadań
Ogólnie po wymianie wyszło, że współpraca jest w zasadzie możliwa i jak ogarnie sobie czas no to będzie można przeprowadzić z nią rozmowę na spokojnie (na fabule rzecz jasna). Tak więc nie jest źle.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.04.19 15:25  •  Podział zadań - Page 2 Empty Re: Podział zadań
Czyli widzę, nasza organizacja jest jedną z aktywniejszych na forum pod kątem wydarzeń, jeśli nie najaktywniejszą

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.04.19 16:59  •  Podział zadań - Page 2 Empty Re: Podział zadań
WYPRAWA #5
Edeńskie zioła
Zapasy roślin z Edenu czują się marnie i samotnie. Trzeba wybrać się do lasów i ogrodów, zebrać więcej zasobów.
Wymaga MG: Tak
Uczestnicy: Gang Bao, Haru

Wydarzenie zakończone, czekamy tylko na oficjalną listę zdobyczy, którą to wrzucę od razu do magazynu jak tylko lista i magazyn się pojawią. : 3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.04.19 19:42  •  Podział zadań - Page 2 Empty Re: Podział zadań
Nie wiem o jakim święcie gadacie, bo spam na discordzie jest ogromny i 3/4 nie czytam, ale pewnie będzie spoko~

Za to Bao, Haru - jestem dumna, tak trzymać :3 Zaraz wykreślę to z listy.
Swoją drogą, dopiero się zorientowałam, że był błąd w numeracji wypraw, lol.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2