Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 50 z 62 Previous  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 56 ... 62  Next

Go down

Art: http://www.zerochan.net/1307266
Kolorystyka: Może być taka, w szarościach, w czymkolwiek, rly. Jeśli zostanie w kolorze, to oczy trzeba by przekolorować na zieleń.
Wymagania: Górna połowa arta. Wszelkie efekty graficzne jak kto woli, mile widziane dodanie jakiegoś tła (bo białe gryzie). Sam bym sobie wyciął, ale mój komp ma focha jak próbuję obrazki wsadzać do linka i się zwiesza. Za każdym razem.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Temat widzę nie używany od dawna, ale ja to zmienię ! <3

Główny napis: Arioth
Podnapis: Nawet anielska cierpliwość ma swoje granice.
Art: klik
Kolorystyka: -
Wymagania: Nie mam x3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

A ja pilnie poszukuję mistrza painta.
Zamarzyłam sobie avek z TYM cudownym artem, ale problemem są uszy niewiasty. Jakby się komuś chciało zająć przynajmniej tym po lewej stronie (parę machnięć stemplem, ale jestem bez photoshopa i gimpa więc sama nic nie zdziałam) i byłabym najszczęśliwszym prorokiem na świecie.

A jakby się jeszcze komuś przy okazji zechciało to wykadrować do rozmiarów avka to już w ogóle magia. Nie chcę żadnych napisów, ani zmian w kolorze. Po prostu to ucho, uh!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Główny napis: Genesis
Podnapis: (pod imieniem) You don't have to go to Hell to burn in hellfire; (gdzieś przy dolnej krawędzi) Eli, Eli, lama sabachthani?
Art: http://static.zerochan.net/Genesis.Rhapsodos.full.510168.jpg
Kolorystyka: czarno-biała; ewentualnie 'przypalona' sepia. Jakieś akcenty ogniowe mile widziane, ale niewymagane. Resztę pozostawiam inwencji twórczej.
Wymagania: Skrzydło niech będzie dobrze widać dolną część, tę z mieczem, można spokojnie wyciąć i z pozostałości dopasować odpowiednie wymiary na avatara. Kawałek watermarka może zostać, nie przeszkadza mi. Dolny tekst prosiłbym o taki bardziej 'rozmazany', jakąś czcionką przypominającą odręczne pismo (kleksy czy kropelki przy literach mile widziane). Oczywiście, jeśli będzie przez to nieczytelny, to proszę o tym zapomnieć i użyć normalnej czcionki. I to w sumie wszystko. Z góry bardzo dziękuję i oferuję domowej roboty flashbangi w zamian.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

gen, zrobiłam ci na początku z napisem, ale mi się nie podobał i za nic nie mogłam go tak ustawić, żeby mi przypasował, to go w końcu usunęłam :V może ktoś bardziej kompetentny w napisy ci doklei.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Quan, i tak bardzo dziękuję ;-;

Kwestia avatara nadal aktualna, flashbangi czekają! A ja tymczasem z kolejną prośbą przybywam, o wiele prostszą tym razem.
Prosiłbym bardzo ładnie o przemalowanie tych bialutkich skrzydełek na czarne, dopasowanie rozmiarów arta do wymogów podpisu oraz dodanie tekstu:

Suicide, I've already died
It's just the funeral I've been waiting for

Tym razem oferuję granaty z gazem łzawiącym dla magika, który mi to wyczaruje.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ten uczuć, gdy avatarania praktycznie przestała już istnieć

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Huh, nie zaszkodzi mi spróbować poprosić o zrobienie avatara ~

Główny napis: -
Podnapis: Do wyboru: brak (bo nie zawsze pasuje, to jedyna wiedza, jaką wyniosłam odnośnie robienia avatarów), "Keep breathing" albo "Gdzieś w każdym z nas niezłomny duch wiedzie nas do walki w bezimienny grób"
Art: Znów do wyboru, bo... nigdy nie potrafiłam się łatwo zdecydować. 1, 2, 3
Kolorystyka: Zostawiam pełną dowolność.
Wymagania: W gruncie rzeczy chodzi mi tylko o odpowiednie wykadrowanie i kolorystyczne dopasowanie do Virusa (ewentualnie napis, no ale to tam dodatek). Wierzę w kogoś.

Skoczek
Pudel     Opętany
Skoczek
Pudel     Opętany

GODNOŚĆ :
Christopher Alexander Black (godność przybrana z powodu amnezji!)

Powrót do góry Go down

Jak komuś się będzie niesamowicie nudziło.

Główny napis: Anna.
Podnapis: -
Art: Kliknij mnie!
Kolorystyka: Zaskocz mnie.
Wymagania: Tak ogólnie, to żadnych. Proszę nie być urażonym jak będę miał jakieś uwagi.

Ostatnio zmieniony przez Mesjasz dnia 29.12.16 19:55, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Główny napis: Dimness
Podnapis: Every animal deserve a bit of love, food, water and place to live... We are all brothers in this horrible place, aren't we?
Art: Click
Kolorystyka: Szara. No chyba, że macie jakiś pomysł.
Wymagania: Napisy chciałabym, żeby miały czerwoną barwę. Może ten "podnapis" nie, ale główny napis lepiej, żeby miał.

Mori wykonał dla mnie co chciałam. Dziękuję ślicznie.

Ostatnio zmieniony przez Dimness dnia 29.12.16 20:17, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

mesjasz, kocham ten art. nie gmerałam przy nim za bardzo, bo moim zdaniem jest 10/10 taki, jaki jest, ale jakby co, to masz też wersję b&w.

Co prawda nie mam avatarnii, ale... - Page 50 BFsPSpT
Kod:
http://i.imgur.com/bFsPSpT.png

Co prawda nie mam avatarnii, ale... - Page 50 QdYNhAN
Kod:
http://i.imgur.com/QdYNhAN.png

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie