Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Pisanie 25.07.14 16:44  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
Nieznany numer napisał:Ciesz się życiem, póki możesz.
I'm coming for you.

Shion
Ratler     Poziom E
Shion
Ratler     Poziom E

GODNOŚĆ :
Shion.

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.14 16:57  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
Nieznajomy numer napisał:
Nie czuję się zbyt dobrze. Chyba potrzebuję zastrzyku z penis-yliny.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.08.14 2:11  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
Wiadomości docierały w kilku-kilkunastominutowych odstępach, albo coś takiego. W sumie, to nie wiem. Ale w odstępach.
No to tak~. Właśnie sobie mijamy zachodnie strony i właściwie, to nie ma się Szef czym martwić. To jest, chodzą tu panowie mundurowi i w ogóle, ale wyglądają na taakich leniwych i rozespanych, że nawet Szefa nie dostrzegą, serio. Chyba nawet zaraz pójdą sobie spać, jestem pewna! (づ。◕‿‿◕。)づ
To znowu ja! Nie spodziewał się Szef, co~? (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ Tak czy inaczej - idziemy teraz z Paniczem Gavranem przez centrum. Znaczy, wie Szef, gdzie! Nie centrum-centrum, tylko centrum-... eee... niecentrum! I wie Szef? Na początku to było bardzo mało wojskowych, tak. Ale potem minęliśmy jakieś trzy przecznice i... ojejej! (ι´Д`)ノ Jest dużo ludzi, dużo panów mundurowych I W OGÓLE NIECH SZEF TAM NIE IDZIE. Niech Szef pójdzie naokoło, bo tam te tłumy na pewno się będą o Szefa ocierać i w ogóle panowie mundurowi tykną klaty Szefa, a ja się nie godzę na takie tykanie! (┛◉Д◉)┛彡┻━┻
No i prawie jesteśmy~. Generalnie, to jak już Szef ominie klatotykające zagrożenie, to potem będzie chwilkę luźniej. (✿◠‿◠) . . .znaczy, ale tylko chwilkę. No bo tam już będzie tylko trochę żołnierzy, no ale potem będzie ich więęcej i więęęęęęcej, w miarę, jak się będzie Szef zbliżał do domu wujka. Znaczy się, do północnej części. ●︿● Ale ja wiem, że Szef da sobie radę ze wszystkim, bo Szef to jest taaaki super! O(≧▽≦)O
Powodzenia! Niech Szef nie rozmawia z obcymi i nie staje się Mahou Shoujo! Żadne życzenie nie jest tego warte. /人◕ ‿‿ ◕人\

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 15.09.14 1:19  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
Skoro tak ładnie prosisz to jakże mógłbym Ci odmówić.~ Swoją drogą niezły burdel na dole. I nie widzę nigdzie Twojego bladego dupska. Oczywiście nie zamierzasz mi powiedzieć, gdzie go aktualnie ulokowałeś i mamy się bawić w podchody albo w zabawę ciepło-zimno? Ale wpierw zrobię coś z tym irytującym alarmem. Nie oddalaj się za daleko!

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.11.14 15:53  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Sponiewieraj mnie ❤❤❤❤❤❤❤

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.01.15 1:51  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
Pip. Piiip. Piiiiiip.

>>>Ev dzwoni<<<

- Halo? Haloooo? Ryaaan? Słyszysz mnie? Ryan, bo my nie wiemy co zrobić. Bo tu w wejściu jest jakaś pani i ona mówi, że ona ma przesyłkę dla Growaaa. Od Łowców. Ale my z Giggi nie wiemy czy możemy ją zaprowadzić do Grooowaaa. Bo Nero warczy. Wiesz, pies Growa. On jej chyba nie lubi. I ona chce iść głębiej i... i... pokazała nam plan tuneli, że ten łowca jej rozrysował i go dał. ;-; Help.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.01.15 2:16  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
- O... ogłuchłeś?! ALE JAK TO?! Znaczy, nie mogłeś, bo jednak słyszysz! >:c W każdym razie, czyli ona kłamie? Ojej... Ryan, to przyjdź, bo nie wiem czy Giggi da radę, bo nie ma przy sobie SAM-WIESZ-CZEGO. I ta pani chyba się nas nie boi. A ciebie będzie, bo ty jesteś straszny. Ciebie z pewnością się wystraszy i ciebie posłucha!

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.01.15 23:58  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
Zaatakowała nas, więc Giggi ją zabiła. Niosła dokumenty, nie ma w nich nic ciekawego. Możesz się nie spieszyć.

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.01.15 17:49  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
Wiadomość z telefonu Ourella:

Wiem, że nigdy nie odpisujesz na moje smsy, jednakże proszę cię o zrobienie wyjątku tym razem. To ważne. Wystarczy jedno słowo, dlatego, Jay, proszę... odpisz czy wszystko u ciebie dobrze. Tylko tyle. - Nathair.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.02.15 23:50  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
Ryan, Ryan. Czemuś Ty jest Ryan?
Chcę smarować Tobą me ciało,
Rano i noc całą
Ciebie całego pragnę mym ciałem
Kusisz mnie swym wdziękiem
I zapachem górskiego potoku
Bądź mój, teraz i na zawsze razem

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.03.15 16:55  •  Fuck you anyway. - Page 2 Empty Re: Fuck you anyway.
Nieznany numer napisał: Ryan, aniołom coś odpieprzyło. Mamy polować na wymordowanych i złych ludzi, żeby ich zabijać, bo coś tam oczyszczenie duszy. Nie rozumiem o co chodzi. Postaram się dotrzeć do ciebie jak najszybciej uda mi się stąd wydostać. Nie pozwolę im cię dorwać. Uważaj na siebie - Nathair.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next