Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Go down

Pisanie 11.02.16 19:40  •  RADIO Empty RADIO

Radio ładnie prosperowało. Ale główna speakerka zniknęła, większość plików zaś wygasło - od tego czasu nie pojawiła się żadna audycja i nic nie wskazuje na to, że ktoś sam z siebie wybije się ponad szeregiem, by objąć stery. Stąd moje pytanie: zostawiamy radio? A jeśli tak - jest ktoś, kto chciałby się nim zaopiekować? Audycje nie muszą być częste, bo jest z tym sporo roboty, ale nawet gdyby pojawiały się raz na 4-5 miesięcy to byłoby wystarczające.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.02.16 20:44  •  RADIO Empty Re: RADIO
Lenek na speakera, bo ma ładny głos!

Abstrahując od bezwstydnego wpychania ludziom roboty w ręce, istnienie radia zawsze mi się wyjątkowo podobało. Jeśli będzie szansa, by je utrzymać, będę się tylko cieszyć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.16 12:06  •  RADIO Empty Re: RADIO
No radio samo w sobie to fajna sprawa - gorzej z jego utrzymaniem. Ale mam dobrą wiadomość. Napisał do mnie Slei (nie wiem czemu nie tutaj), że zająłby się radiem na stanowisku speakera gdyby miał pomoc. Ktoś coś jakoś?

edit: No. Len by się nadawał.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.16 12:07  •  RADIO Empty Re: RADIO
Bo jestem wstydliwym szczeniaczkiem, który aktualnie oficjalnie nie egzystuje na forum.
woof.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.16 13:46  •  RADIO Empty Re: RADIO
Jakbym miała lepszy mikrofon to mogłabym się tym zająć. W sumie swojego czasu rozmawiałam o tym z Mio zanim wyparowała. Zróbcie zrzutkę na mikrofon dla Tai to Wam ogarnę całe radio w terminach gazetki.
Rzekłam.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.16 14:27  •  RADIO Empty Re: RADIO
Sprawa zamknięta moim zdaniem, ja i Lilo się tym zajmiemy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.16 15:09  •  RADIO Empty Re: RADIO
^ potwierdzam, zgodziłam się pomóc choć z drugiej strony jeżeli będę też w radiu, to niedługo będziecie się bali otworzyć lodówkę

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.16 16:56  •  RADIO Empty Re: RADIO
To nie rozumiem po co ten temat skoro wszystko zostało ustalone prywatnie. Wiem, że ból dupy, ale to trochę przykre.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.16 16:59  •  RADIO Empty Re: RADIO
Jak dla mnie nie musimy się ograniczać tylko do dwóch czy jednej osoby prowadzących radio. Z czasem i pomysłami jest różnie, więc równie dobrze można stworzyć grono radiowców podobne liczebnością do redakcji gazetki i zwyczajnie dzielić się pracą. Przecież możemy nagrywać audycje we dwójkę ze Sleiem, ja z Tobą, a może ktoś jeszcze chciałby się przyłączyć. W moim wyobrażeniu tak by to wyszło najlepiej, ale... no, to tylko mój pomysł, nie musi się wam podobać ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.02.16 17:17  •  RADIO Empty Re: RADIO
Lilo napisał:Jak dla mnie nie musimy się ograniczać tylko do dwóch czy jednej osoby prowadzących radio. Z czasem i pomysłami jest różnie, więc równie dobrze można stworzyć grono radiowców podobne liczebnością do redakcji gazetki i zwyczajnie dzielić się pracą. Przecież możemy nagrywać audycje we dwójkę ze Sleiem, ja z Tobą, a może ktoś jeszcze chciałby się przyłączyć. W moim wyobrażeniu tak by to wyszło najlepiej, ale... no, to tylko mój pomysł, nie musi się wam podobać ._.
^this

Jasne, że można to prowadzić w więcej niż dwie osoby, ale potrzebny jest ktoś na teraz, kto już wystartuje z planowaniem audycji, ogarnięciem działu (dam wam moderatorów Slei, Lil), a jak już wjeżdżamy w to, czy ktoś mówił o radiu na głos, czy ustalał między sobą, to nie widziałem odzewu ogólnego, że Mio ma przekazać komukolwiek mikrofon, więc myślę, że najkorzystniejszą opcją będzie, jeśli Slei/Lilo założy temat z rekrutacją do radia dostępną dla każdego - szczególnie dla tych, którzy chcą, a - chociażby - nie mają sprzętu. I nie ma sensu się o to spinać. W większym gronie nawet lepiej.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.03.16 1:35  •  RADIO Empty Re: RADIO
Blight, temat nieaktualny. Czyń swoją powinność.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie   •  RADIO Empty Re: RADIO

Sponsored content

Powrót do góry Go down

- Similar topics