Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

Pisanie 27.08.15 15:12  •  Skrzydlaci bracia, przybywajcie! - Page 2 Empty Re: Skrzydlaci bracia, przybywajcie!
No i Zero ujął wszystko to, co siedzi mi w głowie. Nie mam nic przeciwko rewolucji ale... na nią jest za wcześnie. A tu większość osób już z góry zakłada, że Metatron jest be, że Bóg do niego nie przemówił... ale tego nikt nie wie. A może rzeczywiście przemówił i co wtedy? Sprzeciwiacie się jego woli. To raz. Dwa. Dopiero jest pierwsza osoba sądzona. Nikt nie został skazany na śmierć ani nikt nie ucierpiał. Anioły przecież wolą najpierw spróbować załagodzić sytuację a nie od razu sięgać po oręż. Nikt też nie poszedł do Metatrona z nim porozmawiać. Tak więc... Ja wiem Ism, że masz chrapkę na pozycję archanioła, ale żeby to wszystko sie trzymało kupy. Nie mam nic przeciwko rewolucji, ale niech to ma ręce i nogi.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.08.15 15:38  •  Skrzydlaci bracia, przybywajcie! - Page 2 Empty Re: Skrzydlaci bracia, przybywajcie!
Ev, właśnie, może warto zacząć robić sądy zbiorowe? Bo już jedna postać czeka w więzieniu przyblokowana, a jeszcze przywiozę kolejną. Wtedy może nabierze to trochę tempa.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.08.15 15:44  •  Skrzydlaci bracia, przybywajcie! - Page 2 Empty Re: Skrzydlaci bracia, przybywajcie!
No mogę zrobić jeden sąd dla kolejnej dwójki.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.09.15 20:03  •  Skrzydlaci bracia, przybywajcie! - Page 2 Empty Re: Skrzydlaci bracia, przybywajcie!
Okej. Nikt nic nie dodał od dwóch tygodni, to znaczy, że wszystko ustalone?

Dodam, że ja popieram EV i Take, bo mówią z sensem, a archaniołem nie jest nikt obcy, tylko ktoś, kogo anioły powinny znać i szanować. A to, że zarządził coś radykalnego i mogło się spotkać ze złym odbiorem? Cóż, życie. A po dwóch sądach wątpię, by każdy anioł był gotowy na bunt, bo większości pewnie ledwie obiło się to o uszy. (ale co ja tam wiem, aniołem nie jestem)

Zamknę temat teraz
, ale jeśli ktoś czuje się urażony, bo chciał się wypowiedzieć, a nie mógł, to niech śle do mnie PW o otwarcie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2
- Similar topics