Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Karty Postaci

Go down

Pisanie 19.03.15 20:42  •  Michael Machin - w budowie Empty Michael Machin - w budowie
Godność:
Mam na imię Michael, zaś na nazwisko Machin. Takie oto dane dostałem odgórnie, zatem musiałem to zaakceptować. W sumie ktoś nawet nie najgorzej kombinował, gdyż w moim przypadku taki jakby numer seryjny wyróżnia się na tle innych androidów.
Pseudonim:
Tutaj kwestia jest nieco bardziej zagmatwana, albowiem mój pseudonim skutecznie wyparł mój podstawowy, taki jakby nominalny numer seryjny (w tym przypadku imię i nazwisko). Na potrzeby skutecznej adaptacji został mi przydzielony pseudonim Michio, tak aby bardziej upodobnić się do obszaru i kultury, w którym to dane mi będzie przebywać.
Sądząc po wyglądzie można uznać, że wizerunkowo odpowiadam przedstawicielom płci męskiej, lecz jako android jestem nieokreślony.
Oj szczerze to nie za bardzo się w tym orientuję. Nie wiem dokładnie kiedy zostałem stworzony i oddany do użytku. Wyglądam na maksymalnie dwadzieścia parę lat.
Orientacja:
Nie wiem, co to miłość czy uczucie zatem jestem na to zjawisko całkowicie obojętny.
Zawód:
Miejsce zamieszkania:
Świat-3, Miasto-3.
Organizacja:
Stanowisko:
Rasa:
Ranga:

Moce (/artefakty/technologia):
Umiejętności:
Słabości:

Wygląd zewnętrzny:
Charakter: