Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Delikatna, całkiem przyjemna piosenka. Można się było przy niej na chwilę odprężyć, choć jak dla mnie za krótka - 7/10.
To teraz jedna z piosenek z dramy, którą niedawno obejrzałam.
Family of the Year - Hero
To teraz jedna z piosenek z dramy, którą niedawno obejrzałam.
Family of the Year - Hero
- Gość
Gość
Odkurzam ten temat, bo zawsze lubiłam tą gierkę. Smutek, że tak mało tu postów.
7/10, piosenka znana i może po prostu już mi się nieco przejadła. W sumie nic się w niej nie dzieje, jest po prostu miła dla ucha, do słuchania gdzieś w tle. Teledysk mi się podoba, ma swój klimat.
Percival - Rosa
7/10, piosenka znana i może po prostu już mi się nieco przejadła. W sumie nic się w niej nie dzieje, jest po prostu miła dla ucha, do słuchania gdzieś w tle. Teledysk mi się podoba, ma swój klimat.
Percival - Rosa
- Gość
Gość
Teraz ja odkurzam, hueh =7=
O WOW. Pierwsze sekundy i myślę sobie "co to?" Kompletnie się nie spodziewałam, że to będzie TAKA muzyka. Lubię takie klimaty, wręcz kocham. Kupiły mnie pierwsze sekundy utworu. Jak dla mnie 7,5/10 . Zyskała by mocno na głębi, gdyby były jakieś super słowiańskie instrumenty moim zdaniem.
O WOW. Pierwsze sekundy i myślę sobie "co to?" Kompletnie się nie spodziewałam, że to będzie TAKA muzyka. Lubię takie klimaty, wręcz kocham. Kupiły mnie pierwsze sekundy utworu. Jak dla mnie 7,5/10 . Zyskała by mocno na głębi, gdyby były jakieś super słowiańskie instrumenty moim zdaniem.
- HycelGODNOŚĆ :Ándraste LancasterLiczba postów :614
Ándraste
O cholera!
Ten utwór nie dość, że jest TOTALNIE w moich klimatach, to w dodatku ten teledysk... tak bardzo ja. 10/10!
Ten utwór nie dość, że jest TOTALNIE w moich klimatach, to w dodatku ten teledysk... tak bardzo ja. 10/10!
- Właścicielka Kasyna Poziom ELiczba postów :2069
Marcelina
Funeral Suits~ Znalazłem ich jakieś kilka lat temu, zakochałem się mocno i nie umiem wypuścić do tej pory. Nie mogę nie dać 10/10, bardzo mi się to podoba <3
- ZaopatrzeniowiecGODNOŚĆ :Ryouta UenoLiczba postów :109
Ryouta
Wydaje mi się, że zespół znam, chociaż tej piosenki na pewno nie słyszałem. Początek nieco się jak dla mnie przedłużał, ale ogólnie oceniam całość pozytywnie, zwłaszcza końcówkę, więc ode mnie mocne 9 na 10.
*Nie ma pomysłu, więc podrzuca coś ze swojej playlisty*
*Nie ma pomysłu, więc podrzuca coś ze swojej playlisty*

Imperare sibi maximum est imperium
- KatLiczba postów :158
Itachi
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
:: Muzyka
Strona 3 z 3