Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: My

Strona 8 z 30 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Next

Go down

Pisanie 30.06.14 13:14  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...
*porywa Brooke-Ridge'a Ridge-Brooke'a Szarańczę, korzystając z nieuwagi Ev i Yuna* Nie oddam, byłam pierwsza, ehee @-@"

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.06.14 13:20  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Ej, ho! My tu z planem, a ty co? Bezwstydny złodzieju kotów-- Ah, to ja się wycofam, bo jeszcze mnie ukradną.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.06.14 13:22  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...
.... *Kradnie pozostałe koty i odchodzi*

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.06.14 13:27  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...
A ja bezwstydnie kradnę Brooke-Ridge'a Ridge-Brooke'a Szarańczę, ot co! *kradnie też Yuna, bo yolo* ~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.06.14 13:28  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...
<ukradziony> Ej no, nic dla mnie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.06.14 13:48  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...
...
*a tylko poszedł do spożywczego* ... I tak wrócą do mnie. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.06.14 13:50  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...
..ładnie kociaki. Choć za kotami nie przepadam, to takie z największą chęcią był popatał.
Może kiedyś wstawię moje pieski, shrug.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.06.14 13:57  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Ja ogółem jestem psiarzem, ale siostra zawsze chciała mieć kotka, a dziwnym zbiegiem okoliczności sąsiad nie miał co zrobić ze znajdą, którą wydostał - bodajże - ze śmietnika (sam ma psa, który kotka by wszamał), więc przyszedł do nas z zapytaniem, czy możemy kociaka przenocować, a on z samego rana zabierze go do schroniska. Matka ostatecznie się zgodziła, ale Kirai do schroniska nigdy nie trafiła. A teraz jest wielka i ma potomstwo. Dzieci tak szybko dorastają. Przykre.

Pokazuj. Jakie masz psy?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.06.14 14:01  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Dwa kundle. Zwykłe malutkie psiny, nie ma nic ciekawego w nich. Prawie łyse, bo coś rodzicom odpierdoliło i zachciało im się je golić. Teraz jak przerośnięte szczury wyglądają. Jak wszystko pójdzie dobrze, to wstawię dziś wieczorem ich zdjęcia. A jak nie dziś, to jutro.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.14 23:06  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...

Eve
Kotek     Anioł
Eve
Kotek     Anioł

GODNOŚĆ :
Eve, ewentualnie Ewa, Matka Ludzkości, Pierwsza Kobieta na Świecie.

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.07.14 14:29  •  Nasze zwierzaki... - Page 8 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Ev, co do śpiących kotów: Szarańcza.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: My

Strona 8 z 30 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Next
- Similar topics