Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: My

Strona 20 z 30 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30  Next

Go down

Pisanie 07.01.16 23:45  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.01.16 14:35  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...
To ja się pochwalę swoim pupilem, a co.
Przed Wami Honda, gdzie niektórzy zdążyli już ją poznać.

Tutaj.
Tu.
I jeszcze tutaj.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.01.16 14:41  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Ona. Jest. Cudowna. Oddałabym swoją ulubiona blachę do ciast, taka super mega brązowa, idealna do brownie, za takiego psa. Ba! Za choćby godzine zabawy z nia.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.01.16 14:47  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Zajebista <3

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.01.16 14:51  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Moja Honda szybsza niż wygląda. Ale faktycznie jest cudna.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.01.16 15:18  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Alicja, jak kiedyś będziesz chciała do mnie wpaść, to zabawę z nią będziesz mieć zagwarantowaną, bez poświęcania swojej ukochanej blachy.

Shyy, Honda to bardzo fajne imię. I tak, jest cudna. Najbardziej uwielbiam jej chłodne, błękitne oczy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.01.16 3:50  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Ojeeeej, śliczna! Miziałabym. <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.01.16 12:09  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Boże, co. Moje - byłe już - kocięta też miały dzikie fantazje na temat pudeł. |D

! D:
Dam Growowi pekińczyka. |D To pekińczyki? |: *z roku na rok znajomość ras coraz trudniejsza*

Rum, urocza.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.01.16 15:44  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Yop, dwa pekińczyki. >D Perła, jak na pekińczyka przystało, dużo szczeka mało gryzie. A Mushu by za tobą poszedł nawet jeśliś obcy. Tylko głaskać trzeba. |D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.01.16 15:52  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Widzę, że bardzo to to wierne. xD Prawie jak pies Take - rzucisz mu kamienia i już jest kocham cię, kocham cię >:C boże, ale ty jesteś super, tak, tak, tak, rzuć mi, kocham cię mocno, jak rzucasz mi głaz, rzuć jeszcze raz.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.01.16 16:05  •  Nasze zwierzaki... - Page 20 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Bo każda POZYCJA jest dobra do SPANIA.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: My

Strona 20 z 30 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30  Next
- Similar topics