Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: My

Strona 19 z 30 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30  Next

Go down

Pisanie 11.06.15 3:14  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Miziaj ode mnie, błagam.
Dzisiaj powiedziałam mojemu prowadzącemu laby z programowania, że zmienne w moim programie nazywają się "kot", "miau", "kotek" i tak dalej, bo bardzo lubię kotki, a on na to tylko "Dobrze, dobrze." :C

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.11.15 18:33  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Siostra chłopaka posiada właśnie taką o to rudą małpę, a że mieszkam pod jednym dachem z nimi to się dziele. Przy okazji ta ruda małpa nie ma w ogóle gracji kota...
Klik

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.12.15 20:08  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Em... No tak. Dog i Tanaka na doczepkę - [ x ]

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.12.15 12:15  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Beton jest...już praktycznie czteroletnim brytyjczykiem. Przygarnęłam go dwa lata temu. Od pół roku mieszka z moją mamą. Uwielbia nienawidzić i gardzić, lecz w głębi serca to kochany kotek. Ma tendencje do chrapania, spania, jedzenia, tycia. Boi si wysokości. Najlepiej czuje się więc na ziemi która ma co w jego przypadku przyciągać. Wbrew pozorom nie przepada za ludzkim jedzeniem, zrobi jednak wyjątek dla bułki oraz brokułów

Beton
Więcej betona
http://www.gg.pl/dysk/xbXFeuS-VZ40xLXFeuS8ZtY/CAM01147.mp4

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.12.15 13:25  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Jaki zajebisty xDDDD

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.12.15 13:28  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Jaki miętki ten Beton >DD
Ale prześliczny jest. Chciałabym zatopić paluszki w jego futerku *w*

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.01.16 0:50  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.01.16 10:52  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...
To jest atak morderczej ośmiornicy na biednego kota, a ty zamiast pomóc to fotografujesz! D:<
Ale pogłaskaj ode mnie, kocham rudzielce >3

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.01.16 12:32  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...
KUPA
Saba, 8 lat, beagle. Strasznie żarłoczna i potwornie kłaczy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.01.16 14:09  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...
E tam. Coś miał raczej wywalone na atak ośmiornicy xD

I oww, uroczy psiak.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.01.16 0:28  •  Nasze zwierzaki... - Page 19 Empty Re: Nasze zwierzaki...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: My

Strona 19 z 30 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30  Next
- Similar topics