Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: My

Strona 18 z 30 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30  Next

Go down

Pisanie 06.06.15 22:03  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Gady. *^*

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.06.15 22:57  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...
No dobziu, pora ujawnić co nieco z moich zwierzątek. A zatem, po pierwsze primo:
Trójka nowych mieszkańców mojego domu przybyła około dwóch tygodni temu. Chwilowo jeszcze bez imionek, wymyśli się coś na bierząco.
Ich matuszka Misia.
I... I jeszcze dwa zwierzaki, którym zdjęć chwilowo nie robiłem. Czarna labradorka która chrapie mi właśnie za plecami, Balbina (don't ask me, nie ja daję im imiona :l ) i biała króliczka z czarnymi uszkami i kilkoma białymi łatkami, Kasia. W połączeniu wychodzi na to że mam już w domu spory zwierzyniec :l 4 koty, pies i królik.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.06.15 23:06  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Ej, mam to samo. No, teraz to mam 5 kotów, psa i chomika, ale szanse mniej więcej te same. Poza tym moja kotka jest strasznie podobna do twojej. Ale... jedno mnie zastanawia...

biała króliczka z czarnymi uszkami i kilkoma białymi łatkami
Biała króliczka z białymi łatkami? Musi wyglądać ciekawie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.06.15 23:21  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...
... Ech. Czarnymi, tak, czarnymi, i know, i know, i'm stupid, idę do domu uczyć się pisać. Co z tego że siedzę właśnie w domu :l

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.06.15 23:23  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...
U mnie 3 jaszczurki, szczur, pies i chomik, fuck yeah' ;-;

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.06.15 23:28  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Marcelina, tak bardzo zazdroszczę. ._.

Zawsze chciałam mieć jaszczurkę, ale niestety moja mama się ich panicznie boi. A ja mam ten nawyk częstego uciekania z kraju, jak tylko jest okazja, a nie ma szans by moja mama przemogła się do wsadzenia ręki do terrarium z wężem/jaszczurą, by je nakarmić i odpowiednio ich doglądać. |:
Ale mam ambitny plan wejścia w posiadanie Warana Szmaragdowego. Albo mojej "Bananowej Iguany", cudeńko. xD Jak już znajdę sobie miejsce w świecie, tak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.15 0:22  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Marcyś. Masz szczura! Ja to w kółko nadaję przyjaciółce, że chce mieć szczura. Albo mysz.
I Lenny, zazdroszczę. U mnie jakoś koty nie umieją się wychować.

Dobra, to teraz ja. Wprawdzie nie jest to moje zwierzątko, ale wynajmuje u mnie apartamenty:

WEBB?!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.15 11:08  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Znalazłam zdjęcia trzeciego gada, Fausta - kliks kliks :3

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 07.06.15 12:38  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...
Aww świetne są te twoje gadzinki. I szczurek też.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.06.15 0:50  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...
A my byliśmy tydzień temu na zawodach frisbee i tako o pięknie pieseły pomykały!
x x x x x

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.06.15 2:43  •  Nasze zwierzaki... - Page 18 Empty Re: Nasze zwierzaki...

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: My

Strona 18 z 30 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30  Next
- Similar topics