Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 6 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Pisanie 10.05.19 20:49  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
.

Ostatnio zmieniony przez Hachirō dnia 16.11.19 19:10, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.05.19 23:33  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
Ja na razie sobie odpuszczam takie większe grania, bo kurde... XD Ciągle umieram. Już mi wstyd, że Neel mnie z pięć razy podnosił.

> O. Zjem to. *umiera* UMARŁEM.
> Mówiłem, żebyś nie jadł mięsa potworów...
> >:C

I tak mniej więcej CIĄGLE.
Byłem JEDYNYM, który umarł w całej grze. Moje szkielety walały się już chyba wszędzie. Ale no nie ogarniam z jakiej racji te ludziki są słabsze niż trzy osy. Przecież to nielogiczne.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.05.19 0:29  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
Te osy są okropne ;^;

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.05.19 2:28  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
.

Ostatnio zmieniony przez Hachirō dnia 16.11.19 19:10, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.05.19 2:42  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
Cienista zbroja ftw

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.05.19 2:50  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
Mam wrażenie, że pająki są najsłabsze, bo je jeszcze udaje się ubić. Ale jak wylatuje na mnie 20 wściekłych os (ja nie wiem, raz sobie biegłem i widzę wielkie dzbany, podchodzę i dowiaduję się, że to ule. W OGÓLE NIE PRZYPOMINAŁO) to do widzenia.

I też trochę nie ogarniam tej postaci, bo wziąłem drwala i on się niekontrolowanie przemienia w bobra. ∠( ᐛ 」∠)_ Gdzie jest jakaś sensowna rozpiska (po polsku) atutów i problematyki tych bohaterów, bo ja nie wiem. On jakby w nocy sobie mógł łazić gdzie chce, ciemność mu niestraszna. Ale nie wiedziałem, czy on się lada moment przemieni z powrotem w człowieka czy dopiero po tym jak zeżre kłody. Czy jak.

Karyuu, jaki nick na steamie? >D

Reia
Upadły anioł
Reia
Upadły anioł

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.05.19 2:58  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
Grałam dzisiaj Drwalem - pierwszy raz xD - i on ma taki zielony meter pod głosem. Jak ten meter spadnie do 0, to zmieniasz się w bobra, z czego w pełnię to leci super-mega szybko w dół. Żeby naładować to na 100 i utrzymać formę człowieka - albo z powrotem się w niego zmienić - to musisz żreć drewno. A, w pełnię zmieniasz się w bobra z automatu i musisz podnieść meter do 100.

Piapiac - mój nick na steamie c:

P.S. Poczytaj sobie tutaj: https://dontstarve.fandom.com/pl/wiki/Postacie

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.05.19 3:04  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
Wysłane. Ale były dwie Piapiac, mam nadzieję, że wybrałem dobrą.

O, nice. Dzięki. Poczytam sobie, żeby nie być takim martwym noobem. XD

Reia
Upadły anioł
Reia
Upadły anioł

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.05.19 11:32  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
.

Ostatnio zmieniony przez Hachirō dnia 16.11.19 19:11, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.05.19 12:10  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
Już niedługo... Brakuje mi do Wortoxa tak niewiele szpulek, że dziś albo jutro powinno mi się udać nim zagrać. *^*

Rhett
Kundel     Opętany
Rhett
Kundel     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.05.19 12:38  •  Don't Starve Together - Page 6 Empty Re: Don't Starve Together
.

Ostatnio zmieniony przez Hachirō dnia 16.11.19 19:11, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 6 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
- Similar topics