Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 10 z 27 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27  Next

Go down

Pisanie 01.10.18 17:55  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.18 18:08  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight
https://discord.gg/BGEgCE <-- Discord gdzie Ev jest 24/7 XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.10.18 22:36  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight
Co. Nieprawda xDDD Po prostu go zamykam w tle xD

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.10.18 17:05  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight
Grałem dziś u znajomego. Stop. Grałem killerem. Stop. Zabiłem debila, który zszedł z haka zaraz po powieszeniu. Stop. Nienawidzę blokady na wyjściu bo dwóch innych powalilem jak akurat przez nią przechodzili. Stop. Chujowo, bo nie mogłem ich podnieść.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.10.18 12:55  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight
Gra świetna, jak ktoś będzie chciał pograć, to jestem chętny. Najlepiej z discordem, bo gadanie ważne. ♥

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.10.18 11:08  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight
Dead by Daylight za darmo do 2 listopada.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.10.18 17:20  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight
Dodatkowo przecena 50%

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.10.18 21:19  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight
Ale jestem wkurwion na ten event, bo ewidentnie jest robiony pod killerów. /:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.10.18 21:22  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight
Mnie śmieszy, bo nie próbujesz grać normalnie, tylko harvestować te roślinki.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.10.18 21:25  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight
Bo jak inaczej to zdobyć, jeżeli akurat wygodniej gra ci się survem, a nie killerem? Tym bardziej, że nie jest jak w poprzednich eventach, gdzie ktokolwiek mógł zrobić gen, żeby wszyscy dostali coinsa/drinka. Teraz nie dość, że samemu musisz zapierdalać po planszy i szukać kwiatów, to jeszcze masz dodatkowe zadanie i dylemat: napełniać fiolkę czy robić gena? Tymczasem morderca robi to, co zawsze robił: zawiesza na haku. Tyle.

Shirōyate
Opętany
Shirōyate
Opętany

GODNOŚĆ :
Shirōyate Hiroki.

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.10.18 21:26  •  Dead by Daylight - Page 10 Empty Re: Dead by Daylight
Killer ma zawsze najtrudniej; niech chociaż raz ma jakieś ułatwienie w tym wszystkim.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 10 z 27 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27  Next
- Similar topics