Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 20 z 30 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30  Next

Go down

Pisanie 24.06.18 0:25  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
Liam ♥ napisał:Ja bardzo chętnie bym z kimkolwiek grał rankedy, bo na moim poziomie to nikt nawet maina supportów nie docenia ;_;

Jaki nick? ; p

Karyuudo - dodałem Cię ; p

Ciro
Szpiegmistrz
Ciro
Szpiegmistrz

GODNOŚĆ :
Ciro "Zirro" Eltyar

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.06.18 13:19  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
Mój nick to TsukiBijuu

:u

Liam ♥
Chart     Poziom E
Liam ♥
Chart     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.18 10:08  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
Liam- dodane

Jak w nicku jest Taxi to znaczy, że to ja >D

Ciro
Szpiegmistrz
Ciro
Szpiegmistrz

GODNOŚĆ :
Ciro "Zirro" Eltyar

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.18 22:42  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
Przyjęłam o/

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.06.18 10:01  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ego napisał:/obejrzała Detroit: Become Human/ muszę... zrobić... postać androida...

tak coś czułam, że ktoś tutaj poczuje się w ten sposób po tej grze xDD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.06.18 11:59  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
Zdania na temat tej gry są tak skrajne, że aż boję się na jej temat wypowiadać. A ja po prostu chcę drugą część, która będzie się z całości składać z duetu Hank Connor rozwiązujący zbrodnie ;u;

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.06.18 12:16  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
i będzie achievement do zdobycia Connorem "Wyliż wszystkie możliwe/potencjalne.przypuszczalne dowody zbrodni" ♥ XDD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.06.18 13:09  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
Takkk, oraz obowiązkowo opcja głaskania Sumo i co najmniej jedna scena gdzie wyprowadzają go na spacer :00

Ego
Desperat
Ego
Desperat

GODNOŚĆ :
Matthew Greenberg

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.06.18 14:50  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
Siódma przegrana z rzędu. Po raz kolejny troll, tym razem darius w jungli.

Nie wiem dlaczego riot mi to robi, że mnie na starcie wpierdala w elohell. Dopiero kolosalnym wysiłkiem zdobyłem tego golda :I

Liam ♥
Chart     Poziom E
Liam ♥
Chart     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.18 16:35  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
Boże, jakbym sobie pograł w Detroit...

No to tak. Jestem na etapie kończenia Mass Effect Andromeda na konsoli, ale obecnie znajduję się poza zasięgiem domu to jeszcze muszę poczekać. Jestem chyba jednym z nielicznych (?), którzy nie narzekają na tę grę. Ostatnio, czytaj w maju, skończyłem Beyond: Dwie Dusze. Przygotowuję się na ponowne przejście Heavy Rain i ponownie spróbuję uruchomić Wiedźmina 3, bo ostatnio nie wczytywał mi się żaden save D:

Na komputerze, jedynym sprzęcie, który posiadam z dala od domu z konsolą, w wolnym czasie popykam w Mass Effecta 1, bo dawno w to nie grałem. Brakuje mi The Path, nie wiem czy ponownie nie zagram.

Próbuję się przekonać do mmorpg, ale trochę ciężko mi to idzie. Przez chwilę grałem w Guild Wars I, nawet mi się podobało, ale to było bardzo dawno temu i bodajże jakiś miesiąc darmowej gry, coś koło tego.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.18 17:59  •  Ogólnie o grach. - Page 20 Empty Re: Ogólnie o grach.
Miauku miauku, jeśli chodzi o mmo to zostaw GWI i spróbuj zagrać w drugą część, nie jestem wielkim fanem mmorpg, ale w Guild Wars 2 spędziłem mnóstwo czasu i nie mam na co narzekać, co najwyżej na to, że skończyły mi się już wolne miejsca na dodatkowe postaci. Jest za darmo, nie ma subskrypcji i jedyne potencjalne koszta to zakup ekspansji. :<)

Grałbym w Detroit, że ojejej, ale niestety konsole to już burżuazyjna forma rozrywki i jeszcze trochę zanim sobie pozwolę. Pewnie do tego czasu obejrzę gdzieś na youtube jakiś playtrough. :y

Przeszedłem niedawno Divinity Original Sin 2 i jestem pod wrażeniem, wolność wyboru i ten voiceacting i mnóstwo questów pobocznych i w ogóle - dobre. Polecam cieplutko. Wychodzi remastered wersja za miesiąc czy dwa, która doda kilka lokacji i poprawek do interfejsu, więc pewnie zatopię w tę grę jeszcze kolejne kilkadziesiąt godzin z inną drużyną. Albo nawet i w coopie jak uda mi się kogoś namówić. A jak już skończę, to pewnie powrócę do Doty i nauczę się trochę rosyjskiego wbrew woli.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 20 z 30 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30  Next
- Similar topics