Sprawa jest prosta. Logujesz się (albo na wyżej wymienionej stronie albo w aplikacji Google Play) i robisz achievementy, które wykonujesz także w prawdziwym życiu. Nie jest to jakaś mordercza aplikacja rodem z filmów akcji, a mała gra motywacyjna.
Zaloguj się do życia ;---)
A no i podawajcie nicki, żeby było fajnie razem grać.
Growlithe - Shiroukane
ja - hell-o-kitty
Ostatnio zmieniony przez Error dnia 10/11/2016, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
- Gość
Gość
Czemu... angielski...
Ale dobra. B| Może mnie przy okazji podszkoli.
Nick - Shiroukane.
Ale dobra. B| Może mnie przy okazji podszkoli.
Nick - Shiroukane.
— Naprawdę jesteś niemiły — odparła — wiesz o tym? Masz problem z kobietami?
— Z mężczyznami, kobietami, psami. Nikogo nie faworyzuję — wyjaśnił. — Wszyscy mnie wkurwiają.
— Z mężczyznami, kobietami, psami. Nikogo nie faworyzuję — wyjaśnił. — Wszyscy mnie wkurwiają.
- Wilczur Poziom ELiczba postów :25281
Arcanine
"Offer help to someone who could use it".

To ja.
Zdecydowanie.

To ja.
Zdecydowanie.
Arcanine
Może bym stworzył konto, ale mi się nie chce, bo nie umiem w tę grę *smuteg, bul, rzal*
- Gość
Gość
Ale co tu jest do umienia?
Zakładasz konto i wykonujesz zadania. Jak wykonasz, to o nich piszesz i/lub wstawiasz zdjęcia dotyczące deala. Za każde zadanie masz x punktów do kolejnego poziomu. Plus można dodawać własne zadania. Ja sobie wpisuję posty. Jak odpiszę, to mam +70pkt do levelu. B|
I jestem prawdopodobnie jedynym frajerem, który o piątej nad ranem szedł sfotografować budynki w mieście i jeszcze wszystkie zdjęcia okazały się TAKIE:
klik
Zakładasz konto i wykonujesz zadania. Jak wykonasz, to o nich piszesz i/lub wstawiasz zdjęcia dotyczące deala. Za każde zadanie masz x punktów do kolejnego poziomu. Plus można dodawać własne zadania. Ja sobie wpisuję posty. Jak odpiszę, to mam +70pkt do levelu. B|
I jestem prawdopodobnie jedynym frajerem, który o piątej nad ranem szedł sfotografować budynki w mieście i jeszcze wszystkie zdjęcia okazały się TAKIE:
klik
Miszcz obiektywu znów w akcji.
#strzeżsiędetali
Arcanine
.... Chyba zagram.
You smile and laugh at me. But you don't see a thing damaged and broken as I am
I'm trying not to breathe. Unraveled I'm, not unraveled by the truth I finally see.
Głos
- Anioł StróżGODNOŚĆ :Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.Liczba postów :13140
Nathair
Evendell.
A teraz proszę o wytłumaczenie co i jak c:
A teraz proszę o wytłumaczenie co i jak c:
You smile and laugh at me. But you don't see a thing damaged and broken as I am
I'm trying not to breathe. Unraveled I'm, not unraveled by the truth I finally see.
Głos
- Anioł StróżGODNOŚĆ :Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.Liczba postów :13140
Nathair
...o piątej rano to ja kładłem się spać po byciu nołlajfem. I by levelować lajf to trzeba go mieć, ot co.
- Gość
Gość
Ev, wysłałem ci zaproszenie.
Po prawej powinnaś mieć kategorie ("ACHIEVEMENT CATEGORIES").
Bell, jakieś masz. Coś jesz, chodzisz spać, przełazisz na pewno przez ulice raz na jakiś czas (więc cyknij fotę sklepu i heja). O to chodzi.
Po prawej powinnaś mieć kategorie ("ACHIEVEMENT CATEGORIES").
Bell, jakieś masz. Coś jesz, chodzisz spać, przełazisz na pewno przez ulice raz na jakiś czas (więc cyknij fotę sklepu i heja). O to chodzi.
Arcanine
Moje życie ma już 10 lvl. |" Normalnie życiowy nerd ze mnie.
Arcanine
Jeśli ktoś z was jeszcze się w to bawi to można mnie dodać - LunarBeast - bo mi wiecznie zbyt mało rywalizacji.
- Gość
Gość
:: Sieć
Strona 1 z 1