Strona 9 z 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Senna, Karin&Cris, Gloria&Leonard (wcześniej się inaczej nazywał) Leyla&i ktoś nie pamiętam xD Gloria i Leo to małżeństwo teraz. I chyba wiem o jakiego Pana Ci chodzi ;x
Hex kim byłeś?
Hex kim byłeś?
- Gość
Gość
Będę teraz jak Grow... czy to pan na literkę S? Nie wiem jakie mógł mieć inne konta, ale to było chyba jego głównym.Hysterics napisał:I chyba wiem o jakiego Pana Ci chodzi ;x
- Gość
Gość
Tak to na pewno był Pan na literę S... i wcale się nie dziwie, bo on tak z wszystkimi pannami robił ;x
- Gość
Gość
S? Chyba też go znam : P Moja znajoma miała z nim problem na tym forum, jeśli dobrze pamiętam że to o niego chodziło.
Ja? W sumie nikim konkretnym. Byłem jedyną postacią homo na forum swojego czasu : P Był Faust, Jean i Constantine. Nic ciekawego w praktyce, wiele nie osiągnąłem bo też często byłem blokowany (story of my life : | )
Ja? W sumie nikim konkretnym. Byłem jedyną postacią homo na forum swojego czasu : P Był Faust, Jean i Constantine. Nic ciekawego w praktyce, wiele nie osiągnąłem bo też często byłem blokowany (story of my life : | )
Standardowa wymowa, tudzież japoński :l
Język niemiecki, w razie potrzeby pisania dłuższych lub trudniejszych wyrażeń :l
Język rosyjski :l
Język polski :l
- GwardzistaGODNOŚĆ :Faust Jäger aka Ursegor.Liczba postów :394
Ursegor
Czyli po prostu jakiś forever alone w realu, który myślał, że wyrwie sobie dziewczynę na forum poprzez bycie natrętnym chujem.
- Gość
Gość
hah dosłownie Senna Pewnie jeszcze bardziej mu odbiło jak jego dobry kumpel (Cris) znalazł sobie dziewczynę przez HG xD
Cost... coś kojarzę ten nick i Fausta też w sumie, ale nie wiem czy za wiele tam gadaliśmy.
Cost... coś kojarzę ten nick i Fausta też w sumie, ale nie wiem czy za wiele tam gadaliśmy.
- Gość
Gość
Senn, okej. Czyli po prostu obróbka mnie zmyliła.
I sporo osób z HellGates. Szkoda, że upadło, bo było jednym z lepszych forów, jakie widziałem. Choć z tego co kojarzę, robią/zrobili reaktywację, nie?
I sporo osób z HellGates. Szkoda, że upadło, bo było jednym z lepszych forów, jakie widziałem. Choć z tego co kojarzę, robią/zrobili reaktywację, nie?
- RekrutGODNOŚĆ :きょうりゅう るうか (Kyōryū Rūka)Liczba postów :1457
Kyōryū
Robili jakiś czas temu, ale całe forum padło i w końcu nie było nikogo tam. Może teraz reaktywują po raz enty, ale nic mi o tym nie wiadomo.
Standardowa wymowa, tudzież japoński :l
Język niemiecki, w razie potrzeby pisania dłuższych lub trudniejszych wyrażeń :l
Język rosyjski :l
Język polski :l
- GwardzistaGODNOŚĆ :Faust Jäger aka Ursegor.Liczba postów :394
Ursegor
Po prostu co x czasu tam zaglądam z czystej ciekawości *stalking mode: on* i widziałem, że się ludu kręci. v: No i jedna znajoma wstawiła sobie link do forum w opisie na GG, ale w szczegóły nie wchodziłem.
— Naprawdę jesteś niemiły — odparła — wiesz o tym? Masz problem z kobietami?
— Z mężczyznami, kobietami, psami. Nikogo nie faworyzuję — wyjaśnił. — Wszyscy mnie wkurwiają.
— Z mężczyznami, kobietami, psami. Nikogo nie faworyzuję — wyjaśnił. — Wszyscy mnie wkurwiają.
- Wilczur Poziom ELiczba postów :25281
Arcanine
Wątpię by się odrodziło, za długo to.. za bardzo ludzie mają przesyt tym, albo za bardzo przychodzi im na myśl to co było kiedyś i będą to cały czas porównywać z tym co jest teraz na HG.
- Gość
Gość
Szkoda, że na HG się nie załapałem, ale widocznie nie było mi dane spotkać ów forum.
Grow, powinieneś kojarzyć nick Guerre na False. I inne do niego konta, ale nicków Ci ich nie powiem, bo za cholerę nie pamiętam.
Grow, powinieneś kojarzyć nick Guerre na False. I inne do niego konta, ale nicków Ci ich nie powiem, bo za cholerę nie pamiętam.
- Gość
Gość
Strona 9 z 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
:: Sieć
Strona 9 z 14